Lenovo представила п'ять недорогих планшетів

Всі пристрої надійдуть у продаж до кінця року Всі пристрої надійдуть у продаж до кінця року.

Lenovo представив п'ять нових недорогих планшетів, серед яких найдешевший коштує $ 70, передає Хроніка.інфо з посиланням на ПростоТех .

Найдешевший планшет з усіх представлених - це Lenovo Tab E7, бюджетний устрій на Android 8.1 Oreo Go Edition, в якому встановлений чотирьохядерний процесор MediaTek з частотою 1,3 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті, 16 ГБ вбудованої пам'яті і акумулятор ємністю 2750 мАг. Крім того, він оснащений 7-дюймовим дисплеєм, 2-мегапіксельною основною камерою і селф-камерою VGA.

Lenovo Tab E8 - ще один дешевий планшет, який можна буде придбати за $ 100. На жаль, даний пристрій поставляється з Android 7 Nougat і аналогічними як Tab E7 технічними характеристиками, за деякими винятками. Він має той же чотирьохядерний процесор MediaTek з тактовою частотою 1,3 ГГц, 1 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ вбудованої пам'яті, але на відміну від Tab E7, пристрій одержав батарею ємністю 4850 мАг і 8-дюймовий дисплей.

Наступний на черзі, Lenovo Tab E10, є ще одним планшетом, який буде запущений в жовтні за ціною $ 130. Він поставляється з трохи більш якісним процесором Qualcomm Snapdragon 210, 2 ГБ оперативної пам'яті і 16 ГБ внутрішньої пам'яті. Lenovo Tab E10 також може похвалитися 10-дюймовим дисплеєм, переднім стереодинаміки з підтримкою Dolby Atmos і великий батареєю ємністю 4850 мАг.

Є ще два планшета Lenovo, ціна яких поки не повідомляється. Однак, по крайней мере, ми знаємо, що вони можуть запропонувати з точки зору специфікацій. Lenovo Tab M10 і Lenovo P10 отримали Android 8.1 Oreo і процесори Snapdragon 450 і 10,1-дюймові дисплеї.

Читайте також: Lenovo представила ультрабюджетний смартфон
P10 поставляється з 4 ГБ оперативної пам'яті і 64 ГБ вбудованої пам'яті, а M10 має тільки 3 ГБ оперативної пам'яті і 32 ГБ вбудованої пам'яті. Крім того, перший харчується від масивної батареї ємністю 7000 мАг, в той час як у останнього акумулятор набагато меншої ємності - 4850 мАг. Обидва планшета надійдуть у продаж до кінця року.