Телефони Xiaomi Redmi 5 Plus купити в Одесі Києві ціни зі складу інтернет-магазин Mobileplanet

  1. Дизайн смартфона
  2. екран
  3. Камера
  4. продуктивність смартфона
  5. Де можна купити смартфон Xiaomi Redmi 5 Plus в Україні

Виходу нового смартфона Redmi 5 Plus від компанії Xiaomi чекали багато. Важливість цієї події пояснюється серйозною популярністю продуктів цього виробника мобільної електроніки. Користувачів по всьому світу привертають функціональні девайси в доступному ціновому сегменті. У даній статті ми розглянемо, чи виправдав очікування своїх шанувальників новий смартфон Redmi 5 Plus, який багато хто вже передчасно назвали самим бюджетним в 2018 році.

Дизайн смартфона

Виглядає новий флагман розробників з-під неба дуже гідно. За зовнішнім виглядом не можна сказати, що девайс відноситься до категорії бюджетних. Він має елегантну форму, закруглені кути і відмінно поміщається в руці, незважаючи на значні розміри діагоналі екрану. Задня панель смартфона Redmi 5 Plus виконана з алюмінію і має матову фактуру. На ній звично розташувався датчик відбитка пальця, основна камера і модуль спалаху.

Передня панель телефону захищена ударостійким склом Gorilla Glass. Розташування основних і бічних кнопок залишилося незмінним - тут виробники зберегли вірність традиціям. Redmi 5 Plus доступний покупцям в чотирьох колірних рішеннях:

  • Black;
  • Rose Gold;
  • Gold;
  • Blue.

екран

Екран смартфона Redmi 5 Plus особливо порадував шанувальників продукції Xiaomi . Він підхопив світову тенденцію безрамкових пристроїв і практично не має обридлих відступів по краях. Заявлена виробником діагональ дисплея становить 5,99 дюймів. Він має якісне олеофобним покриття, на якому залишається мінімум слідів і розлучень від пальців.

У Redmi 5 Plus застосовується сучасна IPS-матриця Tianma. Вона підтримує високий дозвіл FullHD Plus в 2160х1080 пікселів при новому співвідношенні сторін 18: 9. Смартфон видає досить чітке, насичене кольорами зображення, яке добре проглядається під різними кутами огляду. Варто відзначити широкий діапазон регулювання яскравості підсвічування, що дозволяє робити настроювання зображення в залежності від навколишнього освітлення.

Камера

Тут, можливо, багато хто чекав від розробників будь-яких нових технічних рішень, але не варто забувати, що Xiaomi Redmi 5 Plus - бюджетний смартфон. Тому за якістю зйомки конкурувати з багатьма флагманами від світових виробників він не в змозі. Ті не менше, девайс оснащений цілком добротної для свого класу 12-піксельної основною камерою і 5-піксельної фронтальної.

Модуль для Селфі має одинарну спалах, а головна камера - подвійну. Зйомка в денний час виходить відмінною, а ось в темряві хороших фотографій домогтися набагато важче. Виробники компенсували цей недолік впровадженням алгоритмів для поліпшення якості зйомки в умовах недостатньої освітленості. Крім того, камера має функцію розпізнавання осіб і панорамування.

продуктивність смартфона

Апаратна частина Redmi 5 Plus змушує захоплюватися. За результатами незалежних тестів продуктивності новий флагман Xiaomi нічим не поступається багатьом преміальним моделям відомих світових брендів. Девайс оснащений сучасним процесором Qualcomm Snapdragon 625, який працює на восьми ядрах Cortex-A53 з тактовою частотою 2,0 ГГц. У парі з графічним прискорювачем GPU Adreno 506 і збільшеним об'ємом оперативної пам'яті він видає відмінну частоту кадрів у багатьох сучасних іграх на середніх налаштуваннях.

Технічні характеристики смартфона Xiaomi Redmi 5 Plus:

  • використовувана ОС: Android 7.1.2;
  • обсяг вбудованої пам'яті: 32/64 Гб;
  • обсяг ОЗУ: 3/4 Гб;
  • графічний чіп: GPU Adreno 506;
  • процесор: Qualcomm Snapdragon 625;
  • ємність батареї: 4000 мАч.

Потужний процесор забезпечує швидку роботу ресурсоємних додатків і є енергоефективним. Завдяки цьому ємності акумулятора вистачає до двох днів активного користування. У комплекті з девайсом йде зарядний пристрій з силою струму 2А, тому повний цикл заряду проходить досить швидко.

Де можна купити смартфон Xiaomi Redmi 5 Plus в Україні

Замовити смартфон Redmi 5 Plus за доступною ціною ви можете в нашому інтернет-магазині новинок електроніки . В каталозі сайту представлена лише оригінальна продукція високої якості. На усі товари надається офіційна гарантія. Якщо ви хочете отримати сучасний смартфон з відмінним дизайном, високою продуктивністю і за доступною ціною, купуйте Xiaomi Redmi 5 Plus. Замовляйте прямо зараз, і ми відразу ж відправимо товар в будь-яке місто України!

В'ячеслав Вербанов