Дитячий комп'ютер - благо чи зло?

Сімейні дискусії на тему «Чи потрібен дитині комп'ютер?» Давно вже закінчилися. Навіть противники цієї розумної і корисної техніки погодилися: «Так, потрібен». Тепер батьківські сумніви перейшли в іншу площину. Як зробити, щоб спілкування дитини з комп'ютером приносило йому користь, а не шкоду. Тому, перш ніж зважитися на покупку, прислухайтеся до професійного думку лікарів, психологів і вчених.

Тому, перш ніж зважитися на покупку, прислухайтеся до професійного думку лікарів, психологів і вчених

Якщо ви все ж вирішили допустити малюка до техніки, то краще купити для нього дитячий ноутбук http://www.mosigrushka.ru/allgames/child_computers/ , Який сертифікований в повному обсязі і безпечний для дітей. Для маленької дитини дитячий ноутбук - це, перш за все, захоплююча іграшка зі звуковою анімацією і спецефектами. Але, на думку педагогів, подібні ігри є не тільки розвагою, але і розвивають у дітей пам'ять, увагу, кмітливість, логіку, мислення.

Зовсім інше завдання виконує ноутбук для дітей предшкольного і молодшого шкільного віку Зовсім інше завдання виконує ноутбук для дітей предшкольного і молодшого шкільного віку. Перш за все, він необхідний, щоб навчити дітей з ранніх років найпростішим навичкам роботи з комп'ютером - це свого роду підготовка до дорослого життя. Крім набору цікавих ігор, вони містять навчальні програми, що дозволяють дитині дізнатися багато корисної інформації: по біології, географії, математики, історії і т.д. Звичайно, іграшка вона і є іграшка, не треба думати, що дитячий комп'ютер має такі ж функціональні можливості, як дорослий. Крім того, маленький чорно-білий екран і не стандартна клавіатура надають йому іграшковий зовнішній вигляд. І все ж батьки, які купують такий подарунок дитині, надходять далекоглядно, так як мета покупки буде досягнута.

Тепер настав час поговорити про модель нового покоління комп'ютерів для дітей, яка є майже повним аналогом сучасного ноутбука. Розроблений в Росії дитячий комп'ютер Бам Book http://www.mosigrushka.ru/Face/Show/comp_bambook/ - це компромісний варіант між повноцінної моделлю дорослого і дитячими ноутбуками, про які розповідалося вище.

Вперше комп'ютер для дітей має кольоровий екран з розміром 7 дюймів по діагоналі, справжню клавіатуру з російською та англійською шрифтом, тачпад, вбудовані мікрофони і стереодинаміки Вперше комп'ютер для дітей має кольоровий екран з розміром 7 дюймів по діагоналі, справжню клавіатуру з російською та англійською шрифтом, тачпад, вбудовані мікрофони і стереодинаміки. Є можливість для підключення зовнішніх пристроїв, наприклад, для домашнього кінотеатру, миші. Його функціональні можливості максимально наближені до дорослого моделі. Бам Book не вимагає установки спеціального програмного забезпечення, про це подбали розробники - комп'ютер повністю готовий до роботи - включай і насолоджуйся.

Ноутбук має пакет прикладних програм: для прослуховування музики і перегляду фотографій, читання електронної книги, ведення шкільного щоденника, графічний редактор і інші. Навчальні програми з різних предметів, безсумнівно, стануть в нагоді будь-якому школяреві, а комплект розважальних і розвиваючих ігор дадуть можливість цікаво і з користю провести вільний час.

Невеликі габарити (23,5 × 16,5 × 2,5 см) і вага (700 г) дозволять взяти його в школу, в поїздку, на відпочинок.

Так що, дорогі батьки, якщо вас «дістали» проханням про покупку комп'ютера, не сумнівайтеся: Бам Book - це те, що вам треба. Довгі роки він буде для дитини не просто іграшкою, а вірним другом і помічником у навчанні, цікавим оповідачем, веселим товаришем в іграх.

Схожі статті:




Сімейні дискусії на тему «Чи потрібен дитині комп'ютер?