Ремонт ноутбуків Toshiba (Тошиба). Сервісний центр Тошиба

  1. Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові
  2. Ми здатні відремонтувати будь-ноутбук Toshiba
  3. Профілактична чистка системи ожлажденія і клавіатури
  4. Заміна південного і північного мостів вноутбуке Toshiba
  5. Заміна відеокарти ноутбука

Сервісний центр Vlatar надає гарантовано якісний ремонт ноутбуків Toshiba. Проводимо ремонтні роботи будь-якої складності в найкоротші терміни. Перед ремонтом виробляємо обов'язкову діагностику, в результаті якої визначаємо причини несправності і пошкоджені вузли, обгрунтовуємо ціну ремонту. Вартість наших послуг вкрай низька.

  • Ремонт ноутбуків Тошиба будь-якої складності. Чи можемо відновити будь-яку серію: AC, NB, Libretto, Portege, Qosmio, Satellite (Pro), Tecra.
  • Безкоштовна діагностика несправностей
  • Терміновий ремонт без націнки за терміновість
  • У нас є запчастини для всіх моделей ноутбуків Thoshiba
  • Гарантія на ремонт до 1 року

Ціни на ремонт ноутбуків в Харкові

від 100 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 чистка ноутбука (Повне розбирання, заміна термопасти (термопрокладки), процесора, відео, моста), перевірка 6 від 300 Чистка ноутбука після залиття 6 від 500 Заміна кулера / вентилятора / системи охолодження 12 від 450 Заміна жорсткого диска (частковий / повний розбір) 12 150 / 350 Заміна оперативної пам'яті (частковий / повний розбір) (установка доп. пам'яті) 12 100/200 Заміна матриці ноутбука (без вартості матриці) 3 від 450 Заміна лампи підсвічування 3 від 450 Ремонт / заміна шлейфу матриці 3 від 450 Заміна інвертора матриці 3 від 350 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 3 150 Заміна або ремонт клавіші клавіатури / клавіша + каретка 3 35 / 60 Заміна роз'єму живлення / usb / lan / аудіо роз'єму і т.д. 3 від 450 Ремонт зарядного пристрою ноутбука 1 від 250 Ремонт ланцюгів живлення материнської плати 3 від 700 Заміна чіпа "Південний міст" / "Північний міст" / відеочипа / відеокарти ноутбука 3 від 1200 Заміна материнської плати 3 від 1000 Ремонт корпусу ноутбука 3 від 450 Заміна петель ноутбука 3 від 350

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Ми здатні відремонтувати будь-ноутбук Toshiba

Високотехнологічні ноутбуки Toshiba (Тошиба) знайшли широке поширення в Україні і, зокрема, в Харкові. Незважаючи на відмінну якість ноутбуків, поломки у них, в основному, відбуваються досить часто і несподівано.

За час експлуатації багато користувачів стикаються з дрібними (і не дуже дрібними) неполадками. Після яких доводиться ремонтувати корпус, міняти петлі кришки ноутбука. Нерідко перераховані несправності супроводжуються поломкою дисплея, через що потрібно ремонт і заміна матриці ноутбука . Для того, щоб усунути проблему, робити ремонт ноутбука Toshiba настійно рекомендується в сервісному центрі. Необхідно пам'ятати, що самостійний ремонт ноутбука може не тільки привести до непоправних наслідків, а й автоматично позбавити права гарантії, термін дії якої ще не минув.

Профілактична чистка системи ожлажденія і клавіатури

Як правило, система охолодження з часом забивається пилом. Виходячи з ладу, вона тягне за собою і інші несправності, а саме, перегрів чіпа відеокарти, процесора, а слідом і материнської плати. Якщо клавіатура стала нагріватися, а потік повітря з вентиляційних отворів став гарячим і слабким, то обов'язково зверніться до наших фахівців. Чистка ноутбука займає багато трохи часу, а ефект від цього буде відчутним. Також наш сервісний центр надає нову послугу в Харкові: чистка ноутбука Toshiba на дому .

Щоб уникнути проблем з перегрівом комп'ютера рекомендується в якості профілактики виробляти чистку ноутбука від пилу не рідше ніж один раз на шість місяців. Це дозволить уникнути в майбутньому дорогих поломок. Особливу увагу слід приділяти клавіатурі. Періодично чистить клавіатури продовжити їй життя вдвічі, а то і в три. Ця послуга знаходиться у нас в категорії ремонт і заміна клавіатури на ноутбуці.

Заміна південного і північного мостів вноутбуке Toshiba

Несправності мікросхеми південного мосту мають свої симптоми - не працює USB, клавіатура, тапчад або вебкамера. В даному випадку краще всього замінити в материнській платі BGA мікросхему південного моста або ж зробити її відновлення (реболлінг).

Здійснюючи ремонт ноутбука Тошиба, кваліфіковані фахівці проведуть аналогічні дії і з північним мостом ноутбука, якщо він погано включається, висне при завантаженні, через кілька секунд роботи відключається і т.д. Зрозуміло, що відновлення мікросхеми обійдеться набагато дешевше на відміну від повної її заміни.

Заміна відеокарти ноутбука

Вимушений ремонт ноутбуків Toshiba проводиться і в тому випадку, коли на екрані проявляються непотрібні смуги, кубики або інші спотворення. Іноді зображення зовсім відсутній. Категорично не рекомендується звертатися в таких випадках до сумнівного майстру, так як відновлювальні роботи по заміні відеокарти можуть становити до 30% вартості ноутбука.

Сервісний центр Vlatar надасть кваліфікований ремонт ноутбуків Тошиба в Харкові. У нас ви обов'язково отримаєте професійний ремонт і гарантію якості відновлювальних робіт. Попередня консультація може проводиться в онлайн режимі і безкоштовно, що ще більше спрощує і прискорює процедуру здачі в ремонт.

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує ремонт ноутбуків Toshiba (Тошиба) в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.