Заміна та ремонт клавіатури ноутбука в Харкові

  1. Ціни на заміну / ремонт клавіатури ноутбука в Харкові
  2. Причини виходу з ладу клавіатури ноутбука
  3. Самостійний ремонт клавіатури ноутбука
  4. Інші причини поломки клавіатури ноутбука.
  5. Чистка клавіатури ноутбука

У будь-якому ноутбуці одним з найбільш часто ламаються компонентів крім матриці є клавіатура. Активно працюючи за ноутбуком, користувачі не завжди розуміють, що конструкція клавіатури ноутбука більш тендітна, тонка, і в більшій мірі піддається різним поломок. Ми зможемо замінити / відновити клавіатуру або окремі її кнопки, тачпада, зробимо чистку або ремонт після залиття рідиною

  • Ремонт клавіатури ноутбука від 1 години
  • Від заміни клавіші до повного відновлення
  • Професійна безкоштовна діагностика
  • Терміновий ремонт без націнки
  • Клавіатури для ноутбуків всіх виробників

Ціни на заміну / ремонт клавіатури ноутбука в Харкові

від 150 грн.

Найменування послуги Гарантія, міс Ціна, грн Діагностика несправностей ноутбука - 0 Заміна клавіатури ноутбука (без вартості клавіатури) 3 150 Заміна або ремонт клавіші клавіатури / клавіша + каретка 3 35/60

Для отримання знижки необхідно перейти на сторінку замовлення онлайн, заповнити форму і відправити нам.
Наявність і вартість комплектуючих уточнюйте у наших менеджерів за телефонами .
Якщо Ви не знайшли на сайті потрібної послуги, передзвоніть нам, ми візьмемося за будь-яку несправність!

Причини виходу з ладу клавіатури ноутбука

Причинами виходу з ладу можуть бути: прийом їжі під час роботи, пил, бруд, потрапляння вовни тварин, жирні руки, все це може привести до поломки і передчасного зносу клавіатури. Більш серйозний збиток здатні завдати випадково пролиті чай, кава або інші напої. Особливо небезпечні рідини, що містять цукор. А у випадку з Колою навіть незначна кількість пролитої рідини може стати для клавіатури вироком.

Знадобиться як мінімум ремонт клавіатури ноутбука, можливо своїми руками (залежить від компетентності користувача), в гіршому випадку - заміна клавіатури на ноутбуці. Відновлення клавіатури ноутбука має сенс тільки при значних поломки, а також у випадках, якщо дана модель є рідкісною (складно знайти або замовити).

Самостійний ремонт клавіатури ноутбука

Для бажаючих провести ремонт клавіатури ноутбука своїми руками, після попадання на неї рідини, є кілька простих порад:

  • відключити блок живлення і дістати з ноутбука батарею;
  • прибрати всю, що потрапила всередину, рідина, перевернувши ноутбук;
  • зняти клавіатуру, промити водою;
  • просушити клавіатуру і залишити приблизно на ніч;
  • вставити назад і перевірити працездатність.

Необхідно в процесі очищення клавіатури перевірити материнську плату , Якщо потрібно, видалити з її поверхню всю вологу серветкою.

Інші причини поломки клавіатури ноутбука.

Заміна та ремонт клавіші ноутбука

При роботі на клавіатурі, з різних причин, можуть відмовляти клавіші або спрацьовувати кілька при натисканні однієї. При таких поломки клавіатуру необхідно розібрати, перевірити доріжки і очистити забруднень я. У деяких випадках може бути обрив або збільшення опору, тоді доріжки наносять заново за допомогою фарби, яка містить срібло. З клавіатури можуть також випадати клавіші. При такій поломці все залежить від ступеня пошкодження. Якщо кріплення цілі, можна вставити нові кнопки і продовжувати роботу. Якщо заміна кнопок на ноутбуці не дасть позитивного результату, слід поміняти клавіатуру на ноутбуці.

Чистка клавіатури ноутбука

Нерідко умови роботи з ноутбуком такі, що він постійно засмічується - це вкрай негативно відбивається на функціонуванні кнопок (вони залипають). У таких випадках необхідна чистка клавіатури ноутбука бажано кожні півроку. Маючи певні навички це процедуру можна проробляти і в домашніх умовах. Якщо поломка серйозна, а модель дорога, краще звернутися до фахівців. Вони професійно зроблять ремонт клавіатури ноутбука в Харкові в спеціалізованій майстерні.

Наші фахівці здійснюють чистку, заміну або ремонт клавіатури ноутбука всіх виробників: Acer (Асер), Asus (Асус), Dell (Делл), Lenovo (Леново), LG, MSI, Sony (Соні), Samsung (Самсунг), Toshiba (Тошиба ), HP, Fujitsu-Siemens, View Sonic, Hanspree, Packard Bell і т.д.

Якщо ви хочете дізнатися скільки коштує заміна або ремонт клавіатури ноутбука в г. Харьков, або вартість послуг, які Ви не знайшли, то зателефонуйте нам або надішліть запит через сайт.