Представлений ноутбук Huawei MateBook X Pro не для геймерів

На лютневій виставці MWC 2018 компанія Huawei представила ноутбук MateBook X Pro в чотирьох конфігураціях і три з них отримали дискретну відеокарту NVIDIA GeForce MX150. Тепер Huawei випустила п'яту модель на потужному процесорі Intel Core i7, але без графіки NVIDIA. На лютневій виставці MWC 2018 компанія Huawei представила   ноутбук MateBook X Pro   в чотирьох конфігураціях і три з них отримали дискретну відеокарту NVIDIA GeForce MX150

Нова варіація MateBook X Pro отримала 8 Гб оперативної пам'яті і твердотільний накопичувач ємністю 512 ГБ. Вона призначається для користувачів, яким важливий накопичувач, але не додаткові 8 ГБ оперативної пам'яті або більше потужна графіка, як в більш потужних версіях. Фактично, для «Не геймерів».

В іншому параметри збереглися. Huawei MateBook X Pro оснащений сенсорним дисплеєм діагоналлю 13,9 дюйма дозволом 3K (3000 х 2000 пікселів) з тонкими рамками, екран займає 91% панелі. Акумуляторна батарея ємністю 57,4 Вт • год дозволяє ноутбуку працювати без підзарядки до 12 годин.

Нова конфігурація Huawei MateBook X Pro пропонується за 1599 доларів. Продажі стартують 28 серпня.