Ремонт iPod 4G

Вид робіт

вартість

терміни

Діагностика Безкоштовно * до 30 хвилин Заміна дисплея (екрану) з сенсорним скло в зборі 550 грн 30 хвилин Заміна задньої кришки (корпусу) 450 грн до 2-х годин Заміна акумулятора (батареї) 350 грн 40 хвилин Заміна основної камери 350 грн 40 хвилин Заміна фронтальної камери 350 грн 40 хвилин Заміна поліфонічного динаміка 350 грн 1 годину Заміна аудіороз'єми 350 грн 25 хвилин Заміна роз'єму зарядки (синхронізації) 350 грн до 2-х годин Заміна кнопки вкл. / викл. (Кнопка Power) 350 грн до 2-х годин Заміна кнопок управління гучності 350 грн до 2-х годин Відновлення після попадання вологи від 150 грн від 1 години
* При ремонті в нашому сервісному центрі - діагностика безкоштовна, в разі відмови, ціна за діагностику складе 100 грн.
Діагностика Безкоштовно * до 30 хвилин Заміна дисплея (екрану) з сенсорним скло в зборі 550 грн 30 хвилин Заміна задньої кришки (корпусу) 450 грн до 2-х годин Заміна акумулятора (батареї) 350 грн 40 хвилин Заміна основної камери 350 грн 40 хвилин Заміна фронтальної камери 350 грн 40 хвилин Заміна поліфонічного динаміка 350 грн 1 годину Заміна аудіороз'єми 350 грн 25 хвилин Заміна роз'єму зарядки (синхронізації) 350 грн до 2-х годин Заміна кнопки вкл

Мабуть найпопулярніша модель лінійки айпод це iPod Touch 4. Майстри сервісного центру MyAppleSpace до автоматизму відточили ремонт даної моделі. У своїй роботі ми використовуємо тільки оригінальні запчастини і професійне обладнання, в результаті, ви отримуєте якісні ремонт Вашого iPod Touch 4 в Києві!

Основними поломками iPod Touch 4G є:

  • Механічне пошкодження дисплейного модуля;
  • Пошкодження роз'єму для навушників водою або механічним впливом;
  • Погана робота роз'єму синхронізації і зарядки;
  • Після розрядки не включається;

    Професійний ремонт ремонт iPod Tocuh 4G
    Високий досвід роботи з брендом техніки Apple, оригінальні комплектуючі, гарантія, а також стислі терміни виконання замовлення є вирішальним фактором на ринку послуг з обслуговування та ремонту Apple. Саме тому ми зробили акцент на цьому бренді і змогли надати всі необхідні пункти для того, що б наші клієнти ЗАВЖДИ залишалися задоволені якістю і швидкістю роботи.

    Використання тільки оригінальних запчастин!
    Серед кількох десятків сервісних центрів, MyAppleSpace виділяє якість запчастин. Використання тільки оригінальних комплектуючих дає високі показники в якості ремонту, а також термін експлуатації таких комплектуючих відповідає заводським нормам. Ми цінуємо наших клієнтів, а тому завжди буде намагатися надати бездоганну якість робіт!