Особливості Samsung Galaxy Note 3

  1. Опція перемикання повідомлень - свайп
  2. Вкладка меню налаштувань у вигляді списку
  3. Спрощений режим Galaxy Note 3
  4. Налаштування дисплея і звуку
  5. Управління за допомогою голосу
  6. Управління телефонною книгою за допомогою жестів
  7. Корисна опція для розсіяних людей

Багато власників мобільного пристрою Galaxy Note 3 хотіли б оптимізувати свій пристрій, але мало хто знає, яким чином це можна здійснити Багато власників мобільного пристрою Galaxy Note 3 хотіли б оптимізувати свій пристрій, але мало хто знає, яким чином це можна здійснити. Сьогодні ми хочемо представити вам кілька особливостей вашого пристрою, які зроблять роботи з гаджетом простою і легкою. Багато особливості будуть корисні кожному власникові смартшета, вам не доведеться витрачати багато часу, щоб виявити всі необхідні функції і спростити роботу з Galaxy Note 3.

На даний момент смартфон Galaxy Note 3 є одним з найбільш функціональних пристроїв на ринку, і багато споживачів люблять цей пристрій саме за безліч функцій.

Але не всі опції вдається виявити відразу, і наш короткий путівник буде вам помічником в цій непростій справі.

Опція перемикання повідомлень - свайп

Ви можете відкрити всі швидкі налаштування, що знаходяться в панелі повідомлень, за допомогою одного торкання правого верхнього кута дисплея пристрою. При відкритті налаштувань вам стануть доступні такі опції, як Wi-Fi, Bluetooth, зміна режиму і багато іншого. В цілому меню швидких налаштувань містить десять різних опцій, але якщо ви хочете налаштувати меню індивідуально, то зможете самостійно додати або видалити деякі опції.

Крім торкання правого верхнього кута дисплея смартшета, ви зможете відкрити меню опцій, просто потягнувши вниз панель повідомлень.

Щоб приховати меню налаштувань і знову повернутися до панелі повідомлень, потрібно повторно натиснути на значок, що знаходиться в верхній частині дисплея праворуч.

Вкладка меню налаштувань у вигляді списку

Якщо ви звикли бачити стандартне меню не в форматі листа, який потрібно прокручувати вгору і вниз, а в форматі декількох сторінок, то ви легко зможете налаштувати цю опцію на своєму смартшете. Всі настройки діляться на 4 групи: загальні настройки, налаштування управління, настройки пристрою і настройки підключення.

Досить натиснути на верхню частину дисплея, щоб змінити зовнішній вигляд меню налаштувань. Можна вибрати сраз 4 вкладки налаштувань, а можна залишити будь-якої один розділ.

Щоб переключити режими зовнішнього вигляду, досить дотримуватися схеми: меню - налаштування - меню - переключитися на режим «Список». Щоб повернути назад попередній режим, ви можете слідувати цій же схемі, тільки в кінцевому меню вибрати «Переключитися на вигляд Виберіть».

Не забудьте заглянути в каталог товарів на нашому сайті, де ви знайдете величезну кількість аксесуарів для стильного і функціонального Samsung Galaxy Note 3, наприклад, чохол-обкладинка для Galaxy Note 3 N9005 View Cover бірюзовий , По добрій ціні.

Спрощений режим Galaxy Note 3

Якщо робота зі смаршетом здається вам занадто складною, то і тут є корисна опція - перемикання на основний режим. Дана опція добре підійде новачкові, вперше зіткнувся з технікою Samsung, а також людині, далекій від нових технологій. Простий режим включає всі основні опції, необхідні для роботи пристрою, за допомогою нього навіть дитина зможе відправити фотографію або повідомлення.

Як змінити спосіб здійснюється за наступною схемою: настройки - вкладки пристрою - простий режим - включити. Інтерфейс смартшета буде автоматично спрощений для використання будь-якою категорією осіб.

Налаштування дисплея і звуку

Ви можете максимально зручно для себе налаштувати режим роботи дисплея і рівень звуку пристрою. Смартшет володіє двома опціями для настройки екрану і звуку: Adaptive Display і Adaptive Sound. За допомогою першої настройки пристрій буде здійснювати регулювання яскравості екрану і чіткості зображення автоматично, в залежності від використовуваних додатків.

Налаштування звуку дозволяють користувачам Galaxy Note 3 прослухати кілька сигналів, щоб відзначити, які з них звучать чіткіше.

Далі пристрій буде автоматично підлаштовуватися під різні режими звучання, такі, як телефонна розмова, прослуховування музики або використання інших опцій. Для того щоб оцінити повною мірою результат налаштувань звуку, можна скористатися хорошими навушниками, і ви відчуєте різницю.

Управління за допомогою голосу

Звичайно ж, ні один смартфон не обходиться без опції голосового управління, але в Galaxy Note 3 цей функціонал доведений до досконалості. Достатньо лише перейти в меню - вкладки управління - голосове керування, і змінити настройки управління голосом. Одними з основних можливостей голосового управління є: відповідь або його відхилення, вимикання або перенесення будильника на інший час, створення фотографій, а також керування музичним відтворенням.

Якщо смартшет знаходиться на беззвучному режимі, то опції голосового управління автоматично скасовуються, тому необхідно буде перемикати всі функції самостійно.

Винятком є ​​створення фотографій - зробити їх за допомогою голосового управління можна буде і на беззвучному режимі.

Обов'язково загляньте в каталог товарів нашого інтернет-магазину, де представлений багатий вибір аксесуарів для всіляких смарфтони за доступними цінами, наприклад, чорний шкіряний чохол HTC One V Melkco lc і чохол книжка LG Optimus L5 II E450 Fancy Dairy yellow .

Управління телефонною книгою за допомогою жестів

Дана опція здійсненна за допомогою досить відомого інтерфейсу TouchWiz. Даний інтерфейс дозволяє викликати абонента або відправляти повідомлення з контактною книги за допомогою одного дотику. Проведіть пальцем вліво по контакту - і ви зможете відправити повідомлення. Проведіть пальцем вправо - і ви здійсните виклик абонента. Мінімум зайвих рухів, максимум ефективності.

Корисна опція для розсіяних людей

Якщо ви належите до тих людей, які з легкістю забувають всі важливі предмети в тих місцях, в яких вони лежать, то дана опція буде вашим помічником. За допомогою цієї опції смартшет нагадає вам про те, що ви забули покласти в корпус стилус за допомогою характерних звуків і екранних повідомлень. Тепер не потрібно турбуватися про те, що ви десь залишили свій стилус - телефон сам нагадає вам про це. Залишилося тільки не забути, куди ви його поклали, щоб повернути назад в смартшет.

Опція включається досить просто: настройки - вкладки управління - S Pen - держатель S Pen. Активувавши цю опцію, ви не втратите свій цінний стилус і будете користуватися ним в своє задоволення.

Даний список включає далеко не всі корисні опції, якими може скористатися власник Galaxy Note 3. Однак дані опції можуть істотно спростити роботу з пристроєм і полегшити знайомство з одним з найпопулярніших смартшетов в світі.

Давайте подивимося невелике відео про деякі корисні функції Samsung Galaxy Note 3: