Panasonic KX-TG8061 RU-B, телефон DECT (чорний), кольоровий екран, автовідповідач, резервне живлення

  1. Радіотелефон Panasonic KX-TG8061RUB (чорний), автовідповідач, кольоровий TFT дисплей, роз'єм гарнітури,...
  2. Характеристики радіотелефону Panasonic KX-TG8061
Радіотелефон Panasonic KX-TG8061RUB (чорний), автовідповідач, кольоровий TFT дисплей, роз'єм гарнітури, резервне живлення, голосовий АВН, Caller ID, телефонний довідник 200 записів продається в інтернет-магазині з безкоштовною доставкою по Катеринбургу або відправкою по Росії.
  • Термін відвантаження: уточніть на 02.08.2019 або 06.08.2019.
  • Оплата: готівкою в Єкатеринбурзі або на розрахунковий рахунок.
  • Як купити зі знижкою Panasonic KX-TG8061 RU-B, телефон DECT (чорний), кольоровий екран, автовідповідач, резервне живлення? можна зареєструватися тут .
  • Дешевше бюджетним організаціям, спеціальна ціна оптовому покупцеві і монтажної компанії.

Радіотелефон Panasonic KX-TG8061RUB (чорний), автовідповідач, кольоровий TFT дисплей, роз'єм гарнітури, резервне живлення, голосовий АВН, Caller ID, телефонний довідник 200 записів

4290 руб. / Шт.

Ще кольору: білий

У радіотелефоні KX-TG8061RUB поєднуються сучасний дизайн і безліч різноманітних функцій. Ключовою перевагою цього DECT телефону стала функція резервного живлення базового блоку від трубки (при відключенні електроенергії) і кольоровий TFT-дисплей.

DECT телефон KX-TG8061RUB виконаний в класичному чорному кольорі з дотриманням чітких прямих ліній. Трубка комфортно лежить в руці, а завдяки клавішам з блакитною підсвіткою і чіткому TFT-дисплею набирати номер і змінювати налаштування телефону дуже зручно. Меню KX-TG8061RUB повністю русифіковане, що істотно спрощує користуватися телефонною книгою. Цей DECT телефон має вбудований цифровий автовідповідач на 18 хвилин запису. Дізнатися про кількість надісланих повідомлень можна поглянувши на невеликий екран на базовому блоці, де висвічуються великі чіткі цифри.

Унікальність радіотелефону KX-TG8061RUB надає функція резервного живлення. Звичайні DECT телефони не працюють при відключенні електрики, а заряд акумуляторів трубки цього радіотелефону зможе забезпечити тимчасову роботу базового блоку. У разі, якщо зареєстрована одна трубка, функція резервного живлення дозволить здійснювати і приймати дзвінки за допомогою гучного зв'язку. При реєстрації двох або більше - одна трубка повинна залишатися на базовому блоці для подачі живлення, а інші можна використовувати для здійснення дзвінків в звичайному режимі.

Пам'ять KX-TG8061RUB розрахована на зберігання 200 контактів у телефонній книзі і 50 вхідних дзвінків у журналі. Базовий блок дозволяє зареєструвати до шести трубок, причому записи телефонної книги з однією з них можуть бути скопійовані на інші. Цей DECT телефон володіє голосовим АОН і Caller ID, повторним набором номера і поліфонічними мелодіями дзвінка. У корпусі трубки обладнано роз'ємом для гарнітури, що буде зручно людям, часто і довго розмовляли по телефону.

Характеристики радіотелефону Panasonic KX-TG8061

Функція резервного живлення: є

  • Радіотелефон KX-TG8061 може працювати без електрики. Харчуванням служать акумулятори радіотрубки встановленої на базовий блок. При використанні однієї радіотрубки, розмова здійснюється через гучний зв'язок цієї трубки. При використанні декількох радіотрубок - одна встановлена ​​в базовий блок, інші працюють як зазвичай. Час роботи радіотелефону залежить від заряду акумуляторів радіотрубки встановленої в базовий блок.

Ідентифікація абонента: AOH, Caller ID

  • На дисплеї DECT телефону KX-TG8061 може відображатися номер абонента. АОН це автоматичний визначник номера. Залежить від оператора зв'язку. Відображається перед початком розмови, тому визначає не завжди, а у того, хто подзвонив, за час очікування може бути списана оплата. Caller ID - так званий ЕвроАОН, визначник номера стандартів FSK і DTMF. Caller ID це послуга оператора зв'язку. Зазвичай підключається за окрему плату, тому визначає все, в тому числі і міжнародні номери. Номер передається разом з дзвінком.

Чорний список: є

  • У KX-TG8061 передбачена функція «Чорний список», завдяки якій при отриманні небажаного виклику телефон не буде дзвонити.

Підключення додаткових трубок: максимум 6

  • До радіотелефону KX-TG8061 можна підключити декілька додаткових радіотрубок і використовувати їх в різних приміщеннях. Перевага додаткових трубок очевидно - можна дзвонити з трубки на трубку, переводити дзвінок з одного трубки на іншу і не чути розмову. А коли по одній трубці розмовляють, в інших будуть гудки зайнятості. Тип додаткових трубок: KX-TGA806

Реєстрація трубки на базах: максимум 4

Набір на базі: немає

Провідна і безпровідна трубки: немає

Пошук трубки: є

  • Якщо забудете куди поклали трубку, то при натисканні кнопки на базі радіотелефону, трубка почне дзвонити і Ви зможете її знайти.

Підсвічування клавіатури: є, блакитна

Цифровий спікерфон: на трубці

  • Гучний зв'язок. Вбудований в радіослухавку спікерфон дозволяє розмовляти не тримаючи трубку в руках, наприклад, поклавши перед собою на стіл. Зручно, коли Ви друкуєте на клавіатурі і одночасно розмовляєте по телефону.

Голосовий АОН: є

  • При визначенні номера, він буде виголошено голосом, що дозволить на відстані почути номер абонента, що телефонує.

Автодозвон: немає

Роз'єм для гарнітури: є

  • Телефонна гарнітура підключається до трубки радіотелефону KX-TG8061 і дозволяє звільнити руки під час розмови. Рекомендується використовувати гарнітури Panasonic.

Журнал вхідних викликів: 50 номерів

  • Якщо номер визначився, то в журналі вхідних викликів можна подивитися який саме номер і час / дату дзвінка.

SMS: немає

Дисплей: кольоровий, TFT

  • Більшість радіотелефонів Панасонік підтримують зміну екранних заставок.

Підсвічування дисплея: біла

  • Дисплей на трубці радіотелефону KX-TG8061 підсвічується в момент надходження виклику, а також при натисканні на будь-яку кнопку на трубці. Це дозволяє користуватися радіотелефоном в темряві.

Кирилиця: є

  • Меню російською мовою і записна книжка з введенням російських букв для імені абонента.

Телефонний довідник: 200 записів

  • На згадку KX-TG8061 можна записати номер і ім'я абонента. Це зручно при визначенні номера, тому що не потрібно згадувати чий це номер, а відразу бачити ім'я абонента.

Повторний набір: 5 номерів

  • За допомогою повторного набору можна зателефонувати за номерами які були набрані останніми. Це зручно, коли був набраний довгий номер, наприклад, номер стільникового телефону, а він зайнятий. Чи не доведеться набирати його вдруге, досить вибрати його в списку останніх номерів і телефон сам передзвонить на цей номер.

Однокнопковий набір: є

  • Натисненням однієї кнопки на номеронабирачі можна зателефонувати на заздалегідь запрограмований номер.

Час і дата на дисплеї: є

Будильник: є

Нічний режим: є

  • У KX-TG8061 є можливість настройки відключення дзвінка в певний проміжок часу, наприклад, вночі. Рекомендується для сім'ї з маленькими дітьми і тим, хто не хоче відповідати на телефонні дзвінки в нічний час.

Індикатор вхідного дзвінка: є

  • Якщо на KX-TG8061 вимкнути гучність, тобто перевести його в безшумний режим, то індикатор виклику буде сповіщати про вхідний дзвінок. Це дозволить на відстані ідентифікувати той, хто телефонує телефон.

Мелодії дзвінка: 40

  • В налаштуваннях радіотелефону можна вибрати мелодію для зовнішнього дзвінка.

Поліфонія: 32-тональна

  • Красиві музичні дзвінки, в тому числі і мелодії класичних виконавців.

Виборчий дзвінок: є, тільки для абонентів занесених в телефонну книгу

Завантаження мелодій: немає

Функція "Няня": немає

Цифровий автовідповідач: є

  • Ще радіотелефон з автовідповідачем має лічильник повідомлень, що надійшли і мовну мітку часу / дати надходження повідомлення.

Час цифрового запису: 18 хвилин

Можливість установки на стіні: є

  • Кріплення радіотелефону на стіні, дозволить не тільки скоротити місце для його розташування, а й позбутися від зайвих витрат на покупку столика, шафки або полки.

Робота батареї в режимі очікування: до 250 годин

Робота батареї в режимі розмови: до 13 годин

Ударопрочная трубка: немає

Гарантія на Panasonic KX-TG8061 RU-B, телефон DECT (чорний), кольоровий екран, автовідповідач, резервне живлення визначена законом "Про захист прав споживачів". Компанією ІнтеркомУрал рекомендується до покупки Радиотелефон Panasonic KX-TG8061RUB (чорний), автовідповідач, кольоровий TFT дисплей, роз'єм гарнітури, резервне живлення, голосовий АВН, Caller ID, телефонний довідник 200 записів.

Як купити зі знижкою Panasonic KX-TG8061 RU-B, телефон DECT (чорний), кольоровий екран, автовідповідач, резервне живлення?