Зняття графічного ключа на планшеті prestigio multipad 10.1 3G.

  1. Як зробити hard reset на планшеті prestigio multipad 10.1 3G.

Як зняти графічний ключ на планшеті prestigio multipad 10.1 3G. Сьогодні ми продовжуємо відповідати на питання, які нам задають наші читачі. Як і в більшості питань, це питання про те, як зняти графічну блокування ? І так нам прийшов лист такого змісту:

Здрастуйте, у мене планшет на android- prestigio multipad 10.1 3G. Справа в тому, що моя дитина занадто багато разів намагався вгадати візерунок, і в результаті заблокував планшетку. Розблокувати його самостійно не можемо, чули, що можна якось зробити повне скидання планшета не вмикаючи його. Але самим розібратися в цьому нам не під силу. Допоможіть будь ласка. Дякуємо.

Зняти пароль на даному планшеті дуже просто. Нам достатньо всього лише підібрати правильною комбінацію клавіш і зробити жорстку перезавантаження пристрою.

Хочу відразу попередити, після процедури хард ресет вся інформація збережена в пам'яті планшета буде загублена. Частина цієї інформації потім можна буде відновити , Але все ж настійно рекомендую перед hard reset виймати з пристрою сім-карту і карту пам'яті.

Як зробити hard reset на планшеті prestigio multipad 10.1 3G.

Для початку, як ви вже помітили в своєму листі, нам потрібно його вимкнути.

Далі підбираємо потрібну комбінацію, для того щоб потрапити в системне андроїд рекавери меню.

Для вашого планшета дана комбінація наступна: затискаємо клавішу збільшення гучності та кнопку включення. Якщо все зробити правильно - потрапляємо в Android system recovery меню. Що робити далі я вже не раз писав на нашому сайті. Для вашого планшета дана комбінація наступна: затискаємо клавішу збільшення гучності та кнопку включення

Вибираємо рядок «wipe data / factory reset», а потім рядок «Yes - delete all user data». Детальну інструкцію ви можете прочитати в статті: Як зробити hard reset на android пристрої.

Android system recovery

Дякую за увагу, свої питання та побажання ви можете залишати в коментарях нижче.

Сподобалася стаття? Поділіться з друзями в соціальних мережах!

Сподобалася стаття?