Galaxy Grand Neo Plus - новий смартфон Samsung початкового рівня

На початку цього року компанія Samsung вже показала нам одного представника лінійки Grand - Galaxy Grand Max . І ось через кілька тижнів корейці анонсували чергову новинку цієї серії - Galaxy Grand Neo Plus.

Нічого революційного від Galaxy Grand Neo Plus очікувати не варто (ні в плані технічних характеристик, ні в плані дизайну), зате ціна невелика (за мірками Samsung, звичайно). За 190 доларів (а саме за такою ціною апарат надійде в продаж на ринку Індії) користувач отримає 5 дюймовий екран з роздільною здатністю 480 х 800 крапок. Якщо ви любите визначати у кого PPI більше, то тут цей показник становить 186. Так, це мало, але з огляду на позиціонування телефону можна змиритися. За продуктивність буде відповідати 4-ядерний процесор Broadcomm, що працює на тактовій частоті 1,2 ГГц.

Оперативної пам'яті 1 ГБ. Як бачите, такий обсяг вже став мінімальним навіть смартфонів початкового рівня. Для зберігання своїх особистих даних є 8 ГБ. Зрозуміло, що ще якесь місце займає система, тому користувачеві буде доступно близько 5 ГБ. Але це не проблема, адже є слот для карт пам'яті (максимальний обсяг - 64 ГБ). Робити Селфі можна, але фронтальна камера на 2 МП не забезпечить належної якості, а ось для Skype-дзвінків - саме те. Основна камера на 5 МП з автофокусом і спалахом (для знімків в Instagram має вистачити).

За автономність Galaxy Grand Neo Plus буде відповідати акумулятор ємністю 2100 мА · год. Набір бездротових модулів цілком стандартний: Bluetooth, Wi-Fi, GPS, 3G і FM-радіо. Працювати новинка буде під управлінням операційної системи Android 4.4 KitKat в парі з фірмовою оболонкою TouchWiz. Габарити: 143,7 х 77,1 х 9,5 мм (так, не дуже тонкий телефон). Вага - 160 грам. Є підтримка двох SIM-карт. Як я вже говорив, продажі стартують в Індії за ціною 190 доларів. Пізніше телефон з'явиться і на європейському ринку.

джерело: Phone Arena .

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.