Оренда автомобілів за кордоном.

необхідно розуміти
Франшиза - це максимальна відповідальність клієнта при настанні страхового випадку. Наприклад, якщо франшиза дорівнює 1050 євро, то збиток до 1050 євро, що стався з вини клієнта або з вини третьої особи, особа якого не встановлена, погашає клієнт, решті збитків на суму понад цієї суми погашає страхова компанія.

Theft Protection (TP) - страхування від викрадення, найчастіше включена у вартість.

Collision Damage Waiver (CDW) - страхування відповідальності при ДТП та пошкодженні орендованого автомобіля на суму що не перевищує встановлену величину (франшиза), зазвичай включена у вартість оренди.

Super CDW - повна страховка, обнуляє франшизу, коштує приблизно 10 євро / добу на невелике авто.

Personal Accident Insurance (PAI) - страхування вас і пасажирів на предмет здоров'я / лікування / смерті (10-11 євро / день). Цю страховку брати безглуздо, тому що у кожного туриста вона вже є.

Supplemental Liability Insurance (SLI) - страхування відповідальності. Якщо ви пом'яли чужу машину, заподіяли шкоду власності або завдали фізичної шкоди комусь.
Ця страховка НЕ ​​покриває машину, на якій ви подорожуєте і НЕ покриває ваше здоров'я і здоров'я ваших пасажирів.

Windscreen Protection - страховка стекол. Не у всіх прокатників така є.

Важливо: страховка не буде діяти в разі експлуатації автомобіля в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, а так само при викраденні авто разом з ключами Важливо: страховка не буде діяти в разі експлуатації автомобіля в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння, а так само при викраденні авто разом з ключами.

Також страховку можна оформити у сторонніх компаній *. Звертайте увагу, чи поширюються їхні послуги на вашу країну громадянства
Worldwide Travel Insurance
* - при настанні страхового випадку необхідно буде самостійно спілкуватися (листування) з компанією, тому потрібні знання англ.мова. Страхової компанії необхідно буде надати документи про списання коштів прокатником (попередній / остаточний розрахунок вартості ремонту).