«Дом.ги» пропонує двохдіапазонний Wi-Fi роутер

Телеком-оператор «Дом.ги» представляє новий пристрій для бездротового виходу в Інтернет - двохдіапазонний Wi-Fi роутер. Роутер забезпечує стабільний доступ в Мережу на швидкості до 90 Мбіт / с на всій території квартири і вищу якість передачі сигналу при великій кількості підключених пристроїв.

Роутер працює одночасно в 2 частотних діапазонах - 2.4 ГГц і 5 ГГц. Частота 2.4 ГГц є найбільш використовуваної для передачі інформації по Wi-Fi, а більш вільна частота 5 ГГц забезпечує передачу сигналу без перешкод і розривів, тим самим підвищуючи якість сигналу. Робота в 2 діапазонах дозволяє забезпечити максимальну зону покриття і швидкість передачі даних по бездротовій мережі.

Новий роутер відрізняють додаткові функції і переваги: ​​USB-порт, підтримка IPv6, можливість віддаленого доступу до файлів, принтерів та інші ресурси мережі, а також для взаємодії між процесами (SMB), можливість сумісного пристрою передавати і приймати по домашній мережі різний медіаконтент, а також відображати його в режимі реального часу (DLNA), захист від DoS атак. Wi-Fi сигнал фокусується на положенні підключених гаджетів, тому, як би користувачі ні переміщалися по квартирі зі смартфонами, планшетами або ноутбуками, роутер забезпечить високошвидкісне з'єднання.

За швидкістю і надійності роутер оптимальний для таких завдань, як перегляд потокового HD-відео, мережеві ігри без уповільнень, швидкі завантаження, голосові виклики без перешкод, робота по захищеному віддаленого каналу. Він сумісний зі стандартами 802.11 a / b / g / n, що дозволяє використовувати для виходу в Мережу як сучасні пристрої, так і моделі гаджетів попередніх поколінь.

Компактний пристрій (12 х 3 х 15 см) підключається до комп'ютера через UTP роз'єм (кручена пари), просто і швидко налаштовується і управляється за допомогою вже встановленого спеціального ПО. Діючі та нові клієнти «Дом.ги» можуть придбати роутер за вигідною ціною для пристроїв такого класу за 3000 рублів.

Роутери виробляються на замовлення і в фірмовому піксельному стилі «Дом.ги» компанією Sercomm - міжнародним постачальником устаткування, глобальна мережа якого охоплює ринки Північної Америки, Європи, Китаю та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Більш детальна інформація - на сайті http://domru.ru/bundles.

р *

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl + Enter.