Як записувати онлайн-відео на Mac і Windows

  1. Частина 1. Запис відео на Mac за допомогою програвача QuickTime
  2. Частина 2. Запис відео на Windows і Mac за допомогою TuneFab Screen Recorder

«Минулого тижня я підписався на онлайн-трансляцію в прямому ефірі. Тепер я розумію, що мені потрібно записати її, щоб розглянути деякі ключові моменти. Чи є гарне програмне забезпечення для мого дослідження? »

Ви можете виявити, що при пошуку в Інтернеті існують різні засоби запису відео і захоплення екрану. Існують також деякі відмінності в функціональності цих інструментів. Якщо ви не знаєте, який з них вибрати, ви можете звернутися до інструментів, рекомендованим нижче. Mac має вбудоване програмне забезпечення для запису під назвою QuickTime Player. Для Windows я настійно рекомендую TuneFab Screen Recorder , Як використовувати два реєстратора екрану для запису онлайн-відео на Mac і Windows? Дивись нижче.

ЗМІСТ

Частина 1. Запис відео на Mac за допомогою програвача QuickTime

Запис відео на Mac за допомогою програвача QuickTime

Якщо ви хочете записувати онлайн-відео на Mac, вам не потрібно завантажувати будь-яке додаткове програмне забезпечення, тому що QuickTime є одним з додатків, попередньо встановлених в операційній системі macOS. QuickTime Player можна використовувати для запису на екрані, запису звуку і записи на плівку. Звичайно, він також підтримує відтворення відео в різних форматах. За допомогою QuickTime ви можете легко записати свій екран Mac і поділитися своїми записами з друзями або зберегти їх для майбутнього перегляду.

Щоб зробити це, ви просто виконайте наступні дії:

Крок 1. Запустіть програвач QuickTime (розташований в / Applications /). Виберіть «Файл»> «Нова екранна запис».

Виберіть «Файл»> «Нова екранна запис»

Крок 2. Натисніть на стрілку поруч із кнопкою «Запис», ви можете змінити налаштування запису камери або пристрою iOS, мікрофона і якості запису.

Натисніть на стрілку поруч із кнопкою «Запис», ви можете змінити налаштування запису камери або пристрою iOS, мікрофона і якості запису

Крок 3. Натисніть кнопку «Запис», щоб почати запис. Якщо ви хочете записати весь екран, натисніть в будь-якому місці екрану, щоб почати. Або ви можете перетягнути, щоб вибрати область для запису.

Або ви можете перетягнути, щоб вибрати область для запису

Крок 4. Натисніть кнопку «Стоп» в рядку меню, щоб зупинити запис екрану, коли ви задоволені довжиною записи.

Хоча QuickTime Player надзвичайно простий у використанні, цю програму можна використовувати тільки на Mac. Користувачам Windows не повинно бути сумно, тому що TuneFab Screen Recorder допоможе вам професійно вирішити ваші проблеми з записом. Тепер давайте перейдемо до Частини. 2.

Примітка: Частина 2 також доступна для користувачів Mac для запису відео.

Частина 2. Запис відео на Windows і Mac за допомогою TuneFab Screen Recorder

TuneFab Screen Recorder спеціально розроблений для користувачів Windows (10 / 8.1 / 8/7), а також для користувачів Mac, які пропонують безліч корисних функцій для легкої записи на екрані. Ця програма може допомогти вам записувати відео в Інтернеті, ігри і відеоролики веб-камери. Ви також можете зробити видеоурок самостійно за допомогою TuneFab Screen Recorder, тому що програма пропонує можливість виділити курсор миші з налаштуванням розміру і кольору. На додаток до функцій запису екрану, він також може допомогти вам зробити скріншоти для запису важливих моментів при використанні вашого комп'ютера.

Ось як це зробити, щоб записувати будь-які онлайн-відео, які ви хочете.

Крок 1. Завантажити та встановити TuneFab Screen Recorder

Завантажте TuneFab Screen Recorder, а потім запустіть його. Відкрийте онлайн-відео, яке ви хочете записати. Потім перейдіть до наступного кроку.

Потім перейдіть до наступного кроку

Крок 2. Виберіть область записи

Ви можете вибрати «Повний екран» або «Користувацький» та інші, щоб вибрати область запису відео. Коли ви записуєте онлайн-відео, вам потрібно включити «Системне аудіо» і вимкнути «Мікрофон».

Крок 3. Виберіть формат вихідний папки / вихідного файлу

Натисніть кнопку «Додаткові настройки» і виберіть «Вихід», щоб вибрати папку виведення, формати вихідних файлів для відеозапису.

Натисніть кнопку «Додаткові настройки» і виберіть «Вихід», щоб вибрати папку виведення, формати вихідних файлів для відеозапису

Крок 4. Зміна гарячих клавіш

У «Гарячих клавішах» ви можете натиснути клавіатуру, щоб безпосередньо змінювати ярлики на свій розсуд.

Крок 5. Початок запису власного відео

Після налаштування параметрів натисніть «REC», щоб почати запис онлайн-відео на вашій Windows, а також Mac. Завершивши ви можете натиснути «Зберегти» у правому нижньому кутку, щоб зберегти відеофайл.

Завершивши ви можете натиснути «Зберегти» у правому нижньому кутку, щоб зберегти відеофайл

Вище - це прості та ефективні способи запису онлайн-відео, ви можете вирішити, який метод вибрати на основі ваших потреб. Для користувачів Mac, TuneFab Screen Recorder і QuickTime Player є бажаним вибором. Для користувачів Windows, яким потрібні професійні та просунуті інструменти, TuneFab Screen Recorder Рекомендовано.

Таким чином, щоб підвести підсумок, TuneFab Screen Recorder буде другим варіантом. Тепер, вперед і спробуйте!

Чи була ця інформація корисна? ТА НІ

Чи є гарне програмне забезпечення для мого дослідження?
Чи була ця інформація корисна?