Чистка ноутбука Харкові

  1. Ціни на чистку ноутбука

Ноутбук - це компактний комп'ютер, який завжди можна носити з собою. Завдяки невеликим габаритам і функціональності, техніка даного типу знайшла широке поширення серед багатьох людей. За допомогою ноутбуків існує можливість здійснювати як робочу діяльність, так і забезпечити дозвілля, шляхом перегляду фільмів, серіалів, прослуховування музики або запуску ігор. Для того щоб така техніка належним чином функціонувала, її необхідно періодично обслуговувати. В даному випадку, найчастіше виконується чистка системи охолодження ноутбука. Чистка вентилятора ноутбука, яка також називається як чистка кулера, здійснюється в спеціалізованих майстернях. У більшості випадків, ціна замовлення даної послуги є прийнятною.

Ціни на чистку ноутбука

Вид робіт Вартість, грн. Виїзд майстра (при продовженні робіт) 0 Розбирання / збірка ноутбука 250 Чистка кулера 50 Заміна термопасти 50

На сьогоднішній день, в Харкові працює багато подібних майстерень, які здійснюють обслуговування ноутбуків: чистка, ремонт, перевстановлення windows . Чистка ноутбука в Харкові - це пріоритетний напрямок роботи і нашого сервісного центру. Відзначимо, що всі роботи даного виду виконуються професійними майстрами, які мають великий досвід роботи. На виконану роботу також надається гарантія якості. Для того щоб замовити виконання послуги, необхідно зателефонувати за телефоном, вказаним на нашому сайті або залишити заявку. Після того як заявка була оброблена, співробітник сервісного центру передзвонює майстру. Він каже, скільки коштує обслуговування тієї чи іншої моделі, а також в які терміни будуть виконані роботи. Далі, клієнту необхідно привести свій ноутбук в нашу майстерню. У тому випадку, якщо у вас з'явилися які-небудь питання, то співробітник майстерні завжди надасть грамотний і кваліфікований відповідь.

Чистка системи охолодження ноутбука і заміна термопасти - є ключовим моментом в довговічною роботі ноутбука. Адже ця "деталь" - є освновной складової, яка запобігає перегріву процесора і відеочіпа на комп'ютері і ноутбуці. Рекомендуємо до чищення і заміну термопасти поставитися якомога серйозніше, адже перегрів - обіцяє за собою набагато дорогий ремонт, ніж профілактичне чищення.

Чистка ноутбука від пилу в Харкові, замовлена ​​в нашому сервісному центрі - це вигідне рішення, яке дозволить забезпечити безперебійну роботу вашого комп'ютера і ноутбука . Ми займаємося чищенням моделей наступних виробників: Asus, Acer, Apple, Fujitsu-Siemens, HP, Samsung, Toshiba, Compaq, MSI, DELL, Lenovo.