Огляд вентиляторів Noctua NF-A12x25, NF-P12 Redux і кріплень NA-SFMA1. Вентилятори на самих «максималку»

Ця історія має кілька більш глибоке коріння, ніж часто буває з різними комплектуючими. Ще на Computex 2017 Noctua показувала прототипи деяких Next-Gen вентиляторів, головною особливістю яких був надмалих зазор між крильчаткою і рамкою. Уже в цьому році австрійська компанія знову їх демонструвала на Computex 2018, а після випустила тизер нових вентиляторів, які отримали назву NF-A12x25. Для Noctua апріорі дивно накручувати очікування і займатися подібним маркетингом. Вони просто щось випускають, роздають на огляди, ну і все. Тому було зрозуміло, що Noctua готує щось дійсно круте, а понад те інтерес підігрівали три факти: ця серія буде флагманської в портфоліо компанії; розробляли вентилятори NF-A12x25 довгих 5 років; флагманська серія, але RGB-підсвічування тут немає.

Тому, коли Noctua зв'язалася з нами, і запропонувала на огляд нові вентилятори відповідь була: "Звичайно ж так!". І в цілому коли Noctua випускає щось, та, можна посперечатися про квіти, але все знають і заздалегідь як константа визначено, що з технічної точки зору все буде на відмінно. Забігаючи наперед скажу, що вентилятори вийшли дійсно інноваційні, входять в топ-3 найкращих вентиляторів взагалі, і можливо навіть на лідируючій позиції.

Крім того, в цьому році «сова» випустила більш доступну серію вентиляторів NF-P12 Redux в сірому кольорі, привабливі ціною в 15 доларів і не розчаровують з точки зору продуктивність / шум, і кріплення NA-SFMA1.

Нехай справжнім горезвісним "героєм нашого огляду" є NF-A12x25 в модифікаціях PWM, ULN, FLX, і їм же буде приділено основну увагу, на сірі вентилятори NF-P12 Redux і кріплення NA-SFMA1 також поглянемо.

Сторінки: Page 1, Page 2 , Page 3 , Page 4 , Page 5