Samsung Galaxy S6 Edge і Apple iPhone 6 Plus.Какая камера краще

Samsung Galaxy S6 Edge і Apple iPhone 6 Plus.Какая камера краще

⇒Рейтінг - 5 (Голосів: 1) ⋅

Група тестерів з Данії вирішили перевірити двох лідерів серед мобільних пристроїв - Samsung Galaxy S6 Edge і Apple iPhone 6 Plus. Об'єктом пильної уваги і перевірки стали фотокамери обох пристроїв. Потужний процесор, стильний дизайн і надлишок інноваційних матеріалів і технологій не зупинив датських тестерів і вони вирішили показати ну що насправді не чекає любителя фотографа в нових пристроях. Який з смартфонів робить фотографії краще - Samsung Galaxy S6 Edge або Apple iPhone 6 Plus?

Який з смартфонів робить фотографії краще - Samsung Galaxy S6 Edge або Apple iPhone 6 Plus

У Самсунга встановлено 16 мегапіксельна основна і 5 мегапіксельна фронтальна камера на основі забезпечена оптичної стабілізації. вбудований інфрачервоний датчик краще допомагає передавати передачу кольору і баланс білого. Швидкість запуску фото додатки становить 0,7 секунди.

У Apple iPhone встановлено 8 мегапіксельна камера з розміром пікселя півтора мікрона діафрагма f2 / 2. За твердженням інженера Apple на їх топовом смартфоні встановлено просунута система автофокусу це дозволяє робити панорамні фотографії до 43 мп і записувати відео в стилі full hd з частотою 60 кадрів в секунду а також slou-mo відео з частотою до 240 кадрів в секунду 720 пікселів.

Але основна відмінність двох пристроях це те що ось. Встановлено оптична стабілізація зображення.

вгорі Apple