Кожному клієнту - 5 годин Інтернету

МАРКЕТИНГ

... в салонах "Білого вітру - ДВМ"

Володимир Мітін

В кінці минулого року багатопрофільний концерн "Білий вітер - ДВМ" (www.whitewind-dvm.com) і телекомунікаційна компанія "МТУ-Інформ" (www.mtu.ru) оголосили про початок спільної програми "Інтернет - з кожним комп'ютером", в рамках якої всі купили настільний ПК RoverPC або ноутбук RoverBook в московських салонах концерну "Білий вітер - ДВМ", отримають пластикову картку (на зразок використовуваних для "миттєвих" лотерей), що дає право на п'яту годину безкоштовної роботи у "Всесвітній павутині".

Василь Селюмінов демонструє дизайн Web-картки "МТУ-Інформ"

За словами комерційного директора торгової мережі концерну "Білий вітер - ДВМ" Василя Селюмінова, картка є безстроковою і легко "активізується": досить пошкребти в потрібному місці, як погляду власника постануть ім'я і пароль, достатні для входу в Мережу через модемний пул "МТУ- Інформ ". Ємність пулу - понад тисячу номерів (на кілька десятків тисяч активних користувачів), так що проблем з дзвоном виникати не повинно.

Важливою відмінністю "МТУ-Інформ" від більшості інших столичних Інтернет-провайдерів є те, що компанія не бере грошей за реєстрацію користувачів і не стягує абонентну плату, т. Е. Клієнт викладає гроші, причому за досить гнучким тарифом - лише за час перебування в мережі. Головний менеджер "МТУ-Інформ" Олександр Голишко стверджує, що при цьому всі абоненти компанії, а також частина абонентів МГТС і деяких комерційних операторів мають можливість працювати на швидкості до 56 Кбіт / с.

Для концерну "Білий вітер - ДВМ" вигода від співпраці з телекомунікаційною компанією очевидна. Але в чому ж полягає користь "МТУ-Інформ"? А ось у чому: за твердженням директора по маркетингу "Білий вітер - ДВМ" Катерини Шуняєвій, московські салони цієї фірми щомісяця продають не менше тисячі машин власної збірки. "Навіть якщо лише десята частина покупців RoverPC або RoverBook стане нашими клієнтами, ми будемо вважати співпрацю успішним", - стверджує пан Голишко.

"МТУ-Інформ": (095) 258-7878; "Білий вітер - ДВМ": (095) 269-1776.

... і магазинах R-Style

В. Е.

В кінці 1998 р компанії R-Style і "МТУ-Інформ" уклали договір про спільне просування товарів і послуг. Відповідно до нього покупець, який придбав в салонах R-Style будь-який пристрій (комп'ютер, ноутбук, модем, монітор, принтер, сканер і т. П.) Отримує безкоштовні 5 годин роботи в Інтернеті від "МТУ-Інформ".

Версія для друку

Тільки зареєстровані користувачі можуть залишати коментарі.

Але в чому ж полягає користь "МТУ-Інформ"?