У Терміналі D Шереметьєво відновив роботу ветеринарний пункт

08 лютого 2016 року, в Міжнародному аеропорту Шереметьєво відновив роботу авіатранспортний прикордонно-контрольний ветеринарний пункт (ПКВП)

08 лютого 2016 року, в Міжнародному аеропорту Шереметьєво відновив роботу авіатранспортний прикордонно-контрольний ветеринарний пункт (ПКВП). Ветеринарний пункт розташовується в Терміналі D (зал вильоту, 3 поверх, навпроти стійки реєстрації №47).

У ПКВП аеропорту Шереметьєво пройти ветеринарний контроль можуть пасажири з тваринами (птахами) як внутрішніх, так і міжнародних авіаліній У ПКВП аеропорту Шереметьєво пройти ветеринарний контроль можуть пасажири з тваринами (птахами) як внутрішніх, так і міжнародних авіаліній. Відновлення роботи ветеринарного пункту в Терміналі D істотно скоротить час пасажирів на проходження предполітних формальностей.

Для зручності пасажирів в аеропорту Шереметьєво цілодобово функціонує другий ветеринарний пункт, який розташований в Терміналі E (зал вильоту, 2 поверх, навпроти кас з продажу авіаквитків).

За підсумками 2015 року ветеринарами в Шереметьєво було оформлено 25510 партій живих тварин. Переміщення пасажирами кішок і собак повітряним транспортом становить 98% від загального числа перевезених тварин і тільки 1% це птиці, в тому числі екзотичні.

Нагадуємо, що перевезення тварин і птахів літаками здійснюється за попереднім погодженням з авіакомпанією, рейсом якої ви маєте намір здійснити переліт, а також з дозволу країн прибуття або транзиту при міжнародних перельотах Нагадуємо, що перевезення тварин і птахів літаками здійснюється за попереднім погодженням з авіакомпанією, рейсом якої ви маєте намір здійснити переліт, а також з дозволу країн прибуття або транзиту при міжнародних перельотах. З більш детальною інформацією можна ознайомитися на сайті аеропорту.

Міжнародний аеропорт Шереметьєво - кращий аеропорт Європи за якістю обслуговування в 2012 і 2013 рр. і другий на континенті за результатами 2014 року - рейтинг ASQ (Airport Service Quality) ACI (Міжнародна рада аеропортів).

Шереметьєво - найбільший російський аеропорт з обслуговування регулярних міжнародних рейсів. В авторитетному рейтингу британського галузевого агентства OAG Шереметьєво посів друге місце в світі по пунктуальності польотів в категорії середніх за обсягом перевезень аеропортів. Маршрутна мережа аеропорту Шереметьєво складає більше 200 напрямків.

Шереметьєво - кращий аеропорт в Росії і СНД за опитуванням TripAdvisor в 2014 і 2015 рр.

За підсумками 2015 року пасажиропотік в Шереметьєво склав 31 млн 612 тис. Чоловік.

За матеріалами AEX.RU