Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016

  1. Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016 Сьогодні я розповім вам про те, як правильно вибрати...
  2. Скільки пам'яті потрібно для ігор?
  3. Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
  4. APU - відеокарти в гібридних процесорах
  5. Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?
  6. Як встановити відеокарту на комп'ютер
  7. Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року
  8. наостанок
  9. Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016
  10. Якого виробника краще вибрати?
  11. Скільки пам'яті потрібно для ігор?
  12. Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
  13. APU - відеокарти в гібридних процесорах
  14. Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?
  15. Як встановити відеокарту на комп'ютер
  16. Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року
  17. наостанок
  18. Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016
  19. Якого виробника краще вибрати?
  20. Скільки пам'яті потрібно для ігор?
  21. Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
  22. APU - відеокарти в гібридних процесорах
  23. Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?
  24. Як встановити відеокарту на комп'ютер
  25. Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року
  26. наостанок

Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016

Сьогодні я розповім вам про те, як правильно вибрати ігрову відеокарту для будь-якого комп'ютера. Це, безумовно, дуже відповідальний момент, адже саме на відеокарту лягає величезна ігрове навантаження. Але як же правильно її вибрати? Віддати перевагу AMD Radeon або все ж NVidia GeForce? І який повинен бути тип і обсяг пам'яті у відеокарти? Варто купити відеокарту з активним охолодженням або ж пасивним? Що краще - дискретна бюджетна відеокарта або відеокарта в гібридному процесорі? На ці та інші численні запитання можна знайти відповіді, прочитавши інформацію, розташовану нижче. Бажаючі можуть відразу приступити до перегляду відео на дану тему або ж поцікавитися кращими моделями відеокарт в кінці статті.

Якого виробника краще вибрати?

Найвідоміші виробники тримають свої позиції вже багато років. Це Powercolor, Zotac, MSI, His, Gainward, Asus, Palit і деякі інші моделі. Всі виробники в обов'язковому порядку тестують продукцію перед відправкою на продаж. З цієї причини всього лише 1-3 відсотки продукції виходить з ладу в перший рік експлуатації. Але іноді недоробки, економія на комплектуючих і системі охолодження позначаються на роботі. В такому випадку прилад ламається після першого року життя. Радіатор покривається шаром пилу, термопаста, що знаходиться між чіпом і радіатором, втрачає свої властивості, а деталі в наслідок недостатньої міцності поступово виходять з ладу. Сучасна статистика показує, що найбільш якісні видюхи випускають фірми Asus, MSI і Gigabyte. Продукція даних виробників найменше повертається в перші роки експлуатації. Відгуки покупців говорять про найбільшому довірі виробникові Asus, так як всі моделі мають автоматичне охолодження. Також прилади завоювали довіру завдяки надійності, тихій роботі і порівняно невеликій вартості - 75 у.о. Причина якісної роботи Asus - продумана безшумна система охолодження і фірмовий кулер. Потужні моделі інших виробників часто виходять з ладу через рік експлуатації від перегріву, в зв'язку з не надійністю кулера, або від скупчення пилу на радіаторі.

Скільки пам'яті потрібно для ігор?

Скільки пам'яті потрібно для ігор

Вважається, що чим більший об'єм пам'яті, тим краще. Це твердження призводить в оману багатьох покупців. Насправді за продуктивність відеокарти відповідає відеочіп, а пам'ять лише зберігає деякі дані для нього. Тестування довело, що достатнім обсягом пам'яті для будь-яких дозволів та ігор вважається 2 Гб на 2015 рік. Бюджетний варіант - 1 Гб, вже замалий, тому краще вибирати відеокарти від 2 Гб на борту, а краще 4 Гб в даний момент це не потрібно, але якщо ви плануєте грати в усі нові ігри ще року 3, тоді краще перестрахуватися і заплатити трохи більше за 4 гиговую версію. Тип пам'яті - це DDR3 і DDR5 - важливий для недорогої відеокарти, так як застосування найбільш швидкої пам'яті може підвищити продуктивність і вартість на 20-30 відсотків. Тому DDR3 більше підійде для однакових відеокарт з різним типом пам'яті. Для ігор купувати такий тип пам'яті не рекомендується, внаслідок невисокої продуктивності! Другий тип пам'яті використовується в відкритих середнього і максимального рівня, а відмінності полягають в тому, що вони можуть працювати на різних швидкостях від 4000 Мгц до 7500 Мгц, зрозуміло, чим більше тим краще!

Відеокарту з повільною пам'яттю DDR3, але з великим об'ємом пам'яті в 4 Гб купувати не варто. Від неї не доведеться чекати достатньої потужності. Виробники просто заманюють таким чином покупців.

Виробники просто заманюють таким чином покупців

amd vs nvidia

Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?

Нескінченну конкуренцію ведуть між собою два виробника - це Radeon і GeForce. Продуктивність чіпів у обох виробників знаходиться практично на одному рівні. Всі намагаються випускати більше продукції і поступово знижувати ціни. Баланс цін регулярно змінюється. Так, в 2013 році Radeon за ті ж гроші продавав відеокарти потужністю вище до 30 відсотків, ніж у GeForce. У початку 2014 року ситуація змінилася, і переваг Radeon таких не має. Покупцям слід звертати увагу в першу чергу на ціну і продуктивність, а потім вже на фірму-виробника чіпа. Читачі цієї статті можуть ознайомитися з теоретичною продуктивністю чіпів, подивившись рейтинг продуктивності чіпів в порівнянні з іншими. В кінці статті є топ кращих відеокарт по співвідношенню ціна-продуктивність і звичайно якістю.

APU - відеокарти в гібридних процесорах

APU - відеокарти в гібридних процесорах

Intel і AMD займаються розробками гібридних процесорів, які на одному кристалі об'єднують відеокарту і процесор. Для роботи відеокарти AMD застосовується повільний варіант пам'яті DDR3, тому потужність вбудованої відеокарти не може бути достатньо потужною. Найкращі відеокарти компанії в процесорах AMD FM2 мають величину продуктивності, приблизно рівній відеокарт на чіпах NVidia GeForce HD630 або HD620. Індекс продуктивності коливається в діапазоні 6,5-6,8. Вартість таких апаратів відносно невелика - від 60 до 75 у.о. Звичайно, найбільш слабкі процесори мають слабку і відеокарту. У компанії Intel продуктивність відеокарти набагато менше, ніж у AMD. Для ігор вони практично не годяться. І все-таки є сенс купувати комп'ютер, який має гібридний процесор? Звичайно є, варто купити такий процесор через підвищеної надійності і ціни. Вбудовані відеокарти трохи поступаються дискретним, але в комплекті з швидкими процесорами вони йдуть практично безкоштовно, а продуктивності буде цілком вистачати для сучасних ігор і роботи. Але в майбутньому можна встановити, якщо потрібно, потужну ігрову карту, адже ціни на неї падають, а продуктивність зростає. Читачам також слід знати, що для максимальної швидкодії потрібні встановлені в системі 2 абсолютно однакові модуля пам'яті, тобто двоканальний режим роботи. Також не слід забувати про частоту - чим вона вища, тим краще.

amd fusion

Що потрібно ще знати?

Потужна ігрова відеокарта не може бути маленькою за розміром. Великі радіатор і кулер - це гарантія довговічності і надійності. Найчастіше серйозні поломки відбуваються саме через перегрів.

Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?

Однозначно - не потрібно, так як пасивне охолодження означає роботу на занижених частотах. У таких моделях відеокарт назва містить слово Silent. Для подібних відеокарт використовується відбраковування чіпів, які не пройшли тестування в звичайному робочому режимі. Тому читачі повинні запам'ятати, що відеокарти з пасивним охолодженням мають мінімальну надійністю, тому що працюють в граничному температурному режимі, що, природно, позначається на терміні служби. Запам'ятайте! Недорогі і низькопрофільні відеокарти в принципі не можуть бути досить потужні. У них встановлюються маленький кулер, який працює на швидких оборотах, видаючи при цьому неприємний звук. Також вони мають невеликий ресурс через швидке зношення. Оверклокерські розігнані моделі, в назві яких присутні позначення О, ОС або OverClock, відносяться до потужних ігрових варіантів, які працюють на підвищених частотах від номінальних. Тому вони володіють великою продуктивністю, але, на жаль, дуже часто служать менше очікуваного терміну. Відбувається це тому, що пам'ять, графічний чіп і силові компоненти працюють сильно підвищених частотах в гранично допустимому режимі.

Категорично не рекомендується купувати такі моделі відеокарт!

Найкраще вибрати новіший і продуктивний чип, ніж продовжувати працювати на старому і накрученном до межі. Роботу на розігнаної відеокарти можна порівняти з популярною грою Need for Speed ​​- там теж при уприскуванні азоту автомобіль їде швидше, але гарантій на продовження поїздки немає, так як ця процедура сильно руйнує двигун. Так і відеокарта може не витримати накладаються навантажень.

Як встановити відеокарту на комп'ютер

Це гранично просто, але слід дотримуватися інструкції:

  1. відключити живлення від старої відеокарти
  2. розкрутити болтик який тримає
  3. акуратно відсунути кріплення і дістати її
  4. так як засувка у нас відсунута вставляємо нову відеокарту
  5. підключаємо харчування, якщо воно потрібно
  6. прикручуємо болт назад

Як Ви вже зрозуміли всі шалено просто, тільки варто пам'ятати, що ні в якому разі не можна включати ПК без підключення живлення на відеокарту, якщо воно передбачено!

Ось коротка фото інструкція

крок №1

крок №1

крок №2

крок №2

крок №3

Ну якщо вам і так не дуже зрозуміло, то для вас я знайшов найкорисніші відео з ютуба з різними варіантами.

Відео інструкція як встановити відеокарту з доп харчуванням

Відео інструкція №2 - як правильно встановити відеокарту без додаткового харчування

Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року

Я створив для вас ще один помічник у виборі відеокарти для ігор - це рейтинг кращих відеокарт 2015-2016 роки. Всім відомо, що громадська думка відіграє велику роль у виборі потрібних речей. І я впевнений, що список кращих моделей допоможе покупцям зорієнтуватися в різноманітті асортименту, вибрати потрібну модель відеокарти за прийнятною, або не дуже, вартості. Так вам не доведеться обшукувати численні форуми для пошуку відгуків про відеокарти. Нижче ви можете додатково переглянути відео-інструкцію про те, як правильно вибрати відповідну відеокарту.

Кращі відеокарти до 3000 рублів (б / у)

  • Asus PCI-Ex Radeon HD6670 1024MB DDR5 (128bit) Гарна бюджетна відеокарта для ігор
  • HIS PCI-Ex Radeon R7 250 IceQ 1024MB GDDR5 (128bit)
  • Inno3D PCI-Ex GeForce GT 630 1024MB GDDR5 (128bit)

Нові варіанти, але на них ви не пограти, якщо у вас 3000 рублів, потрібно шукати б / у

  1. PowerColor Radeon R5 230 625Mhz PCI-E 2.1 1024Mb - найкраща модель
  2. MSI GeForce GT 610 550Mhz PCI-E 2.0 2048Mb
  3. ASUS GeForce GT 720 797Mhz PCI-E 2.0 1024Mb

Кращі відеокарти до 5000 рублів

  1. Sapphire Radeon R7 240 730Mhz
  2. MSI GeForce GT 730 2048Mb - хороша модель, якщо любите GeForce
  3. GIGABYTE GeForce GT 730 1066Mhz PCI-E 2.0 1024Mb 5000Mhz 64 bit
  4. PowerColor Radeon R7 240 830Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4600Mhz 128 bit - найкраща покупка

Кращі відеокарти до 7000 рублів

  • Palit GeForce GT 740 1058Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 5000Mhz 128 bit - найкраща покупка
  • PowerColor Radeon R7 250 750Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4500Mhz - відмінна карта на АМД чипі
  • Point of View GeForce GTX 650 1058Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 128 bit - теж класна модель якщо дістанете
  • PowerColor Radeon HD 6870 900Mhz PCI-E 2.1 1024Mb 4200Mhz 256 bit 2xDVI HDMI HDCP Cool

Кращі ігрові відеокарти до 10000 рублів (2015-2016 роки)

  • Palit GeForce GTX 750 1087Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti 1059Mhz (1124/5400)
  • MSI Radeon R7 360 1100Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  • ASUS Radeon R7 360 1070Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz
  • PowerColor Radeon R7 360 1050Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz

Найкращі відеокарти для ігор до 15000 рублів (2015-2016 роки)

  • ASUS GeForce GTX 750 Ti 1020Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5400Mhz
  • MSI GeForce GTX 950 1127Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6650Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 950 1203Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 7000Mhz
  • Inno3D GeForce GTX 760 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6200Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5600Mhz - крута покупка
  2. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz - найкрутіша модель за ці гроші
  3. Sapphire Radeon R7 360 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  4. MSI Radeon R7 370 1000Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5700Mhz
  5. ASUS Radeon R7 370 1050Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz

Кращі ігрові відеокарти до 20000 рублів (2015-2016 роки)

  1. ASUS GeForce GTX 960 1253Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz - найкраща модель
  2. GIGABYTE GeForce GTX 960 1216Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  3. MSI GeForce GTX 960 1241Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  4. GIGABYTE GeForce GTX 960 1266Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі АМД

  • MSI Radeon R9 380 1000Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz - найкраща відеокарта для потужних ігор 2015 року
  • GIGABYTE Radeon R9 380 990Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz
  • Sapphire Radeon R9 380 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz

Кращі відеокарти до 30000 рублів (2015-2016 роки)

  • GIGABYTE GeForce GTX 970 1178Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7000Mhz
  • ASUS GeForce GTX 970 1114Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  • MSI GeForce GTX 970 1140Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R9 290X 1010Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 512 bit
  2. MSI Radeon R9 390 1060Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6100Mhz 512 bit - супер крута відеокарта від компанії AMD Radeon з 8 ГБ на борту!
  3. Sapphire Radeon R9 390 1010Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6000Mhz 512 bit
  4. GIGABYTE Radeon R9 380X 980Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz 256 bit

Хоча в цьому ціновому сегменті важко вибрати кращих кілька моделей, адже вони все майже бездоганні! Вибирайте ту, яка має відмінну систему охолодження, трохи розжене і все стане зашибісь! Ну і звичайно, я не міг обійти стороною і не показати монстра на сьогоднішній день:

Найкраща відеокарта в світі для ігор 2015 року - 12Gb NVIDIA GeForce GTX TITAN X її вартість близько 1400 $!

  1. GIGABYTE GeForce GTX TITAN X 1165Mhz PCI-E 3.0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння відеокарт середнього рівня 2015-2016 року

Відео поради експерта про вибір гарної і недорогий відеокарти

Джерело відео: https://f.ua/shop/videokarty

наостанок

Ось мабуть і все, що Вам потрібно знати про цю важливу запчастини для ігрового комп'ютера . Залишилося визначитися з бюджетом і вибрати гарну і недорогу відеокарту зі списку вище. Вдалих покупок, якщо виникли питання, пишіть в коментарях або мені на пошту [email protected] і не забувайте комп повинен бути збалансований, тобто якщо Ви берете проц за 100 $ до про видюхи за 500 $ навіть і не думайте, так як вона буде працювати на 50%.


VN: F [1.9.22_1171]

Рейтинг 9.5 / 10 (21 голосів)

Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016

Сьогодні я розповім вам про те, як правильно вибрати ігрову відеокарту для будь-якого комп'ютера. Це, безумовно, дуже відповідальний момент, адже саме на відеокарту лягає величезна ігрове навантаження. Але як же правильно її вибрати? Віддати перевагу AMD Radeon або все ж NVidia GeForce? І який повинен бути тип і обсяг пам'яті у відеокарти? Варто купити відеокарту з активним охолодженням або ж пасивним? Що краще - дискретна бюджетна відеокарта або відеокарта в гібридному процесорі? На ці та інші численні запитання можна знайти відповіді, прочитавши інформацію, розташовану нижче. Бажаючі можуть відразу приступити до перегляду відео на дану тему або ж поцікавитися кращими моделями відеокарт в кінці статті.

Якого виробника краще вибрати?

Найвідоміші виробники тримають свої позиції вже багато років. Це Powercolor, Zotac, MSI, His, Gainward, Asus, Palit і деякі інші моделі. Всі виробники в обов'язковому порядку тестують продукцію перед відправкою на продаж. З цієї причини всього лише 1-3 відсотки продукції виходить з ладу в перший рік експлуатації. Але іноді недоробки, економія на комплектуючих і системі охолодження позначаються на роботі. В такому випадку прилад ламається після першого року життя. Радіатор покривається шаром пилу, термопаста, що знаходиться між чіпом і радіатором, втрачає свої властивості, а деталі в наслідок недостатньої міцності поступово виходять з ладу. Сучасна статистика показує, що найбільш якісні видюхи випускають фірми Asus, MSI і Gigabyte. Продукція даних виробників найменше повертається в перші роки експлуатації. Відгуки покупців говорять про найбільшому довірі виробникові Asus, так як всі моделі мають автоматичне охолодження. Також прилади завоювали довіру завдяки надійності, тихій роботі і порівняно невеликій вартості - 75 у.о. Причина якісної роботи Asus - продумана безшумна система охолодження і фірмовий кулер. Потужні моделі інших виробників часто виходять з ладу через рік експлуатації від перегріву, в зв'язку з не надійністю кулера, або від скупчення пилу на радіаторі.

Скільки пам'яті потрібно для ігор?

Скільки пам'яті потрібно для ігор

Вважається, що чим більший об'єм пам'яті, тим краще. Це твердження призводить в оману багатьох покупців. Насправді за продуктивність відеокарти відповідає відеочіп, а пам'ять лише зберігає деякі дані для нього. Тестування довело, що достатнім обсягом пам'яті для будь-яких дозволів та ігор вважається 2 Гб на 2015 рік. Бюджетний варіант - 1 Гб, вже замалий, тому краще вибирати відеокарти від 2 Гб на борту, а краще 4 Гб в даний момент це не потрібно, але якщо ви плануєте грати в усі нові ігри ще року 3, тоді краще перестрахуватися і заплатити трохи більше за 4 гиговую версію. Тип пам'яті - це DDR3 і DDR5 - важливий для недорогої відеокарти, так як застосування найбільш швидкої пам'яті може підвищити продуктивність і вартість на 20-30 відсотків. Тому DDR3 більше підійде для однакових відеокарт з різним типом пам'яті. Для ігор купувати такий тип пам'яті не рекомендується, внаслідок невисокої продуктивності! Другий тип пам'яті використовується в відкритих середнього і максимального рівня, а відмінності полягають в тому, що вони можуть працювати на різних швидкостях від 4000 Мгц до 7500 Мгц, зрозуміло, чим більше тим краще!

Відеокарту з повільною пам'яттю DDR3, але з великим об'ємом пам'яті в 4 Гб купувати не варто. Від неї не доведеться чекати достатньої потужності. Виробники просто заманюють таким чином покупців.

Виробники просто заманюють таким чином покупців

amd vs nvidia

Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?

Нескінченну конкуренцію ведуть між собою два виробника - це Radeon і GeForce. Продуктивність чіпів у обох виробників знаходиться практично на одному рівні. Всі намагаються випускати більше продукції і поступово знижувати ціни. Баланс цін регулярно змінюється. Так, в 2013 році Radeon за ті ж гроші продавав відеокарти потужністю вище до 30 відсотків, ніж у GeForce. У початку 2014 року ситуація змінилася, і переваг Radeon таких не має. Покупцям слід звертати увагу в першу чергу на ціну і продуктивність, а потім вже на фірму-виробника чіпа. Читачі цієї статті можуть ознайомитися з теоретичною продуктивністю чіпів, подивившись рейтинг продуктивності чіпів в порівнянні з іншими. В кінці статті є топ кращих відеокарт по співвідношенню ціна-продуктивність і звичайно якістю.

APU - відеокарти в гібридних процесорах

APU - відеокарти в гібридних процесорах

Intel і AMD займаються розробками гібридних процесорів, які на одному кристалі об'єднують відеокарту і процесор. Для роботи відеокарти AMD застосовується повільний варіант пам'яті DDR3, тому потужність вбудованої відеокарти не може бути достатньо потужною. Найкращі відеокарти компанії в процесорах AMD FM2 мають величину продуктивності, приблизно рівній відеокарт на чіпах NVidia GeForce HD630 або HD620. Індекс продуктивності коливається в діапазоні 6,5-6,8. Вартість таких апаратів відносно невелика - від 60 до 75 у.о. Звичайно, найбільш слабкі процесори мають слабку і відеокарту. У компанії Intel продуктивність відеокарти набагато менше, ніж у AMD. Для ігор вони практично не годяться. І все-таки є сенс купувати комп'ютер, який має гібридний процесор? Звичайно є, варто купити такий процесор через підвищеної надійності і ціни. Вбудовані відеокарти трохи поступаються дискретним, але в комплекті з швидкими процесорами вони йдуть практично безкоштовно, а продуктивності буде цілком вистачати для сучасних ігор і роботи. Але в майбутньому можна встановити, якщо потрібно, потужну ігрову карту, адже ціни на неї падають, а продуктивність зростає. Читачам також слід знати, що для максимальної швидкодії потрібні встановлені в системі 2 абсолютно однакові модуля пам'яті, тобто двоканальний режим роботи. Також не слід забувати про частоту - чим вона вища, тим краще.

amd fusion

Що потрібно ще знати?

Потужна ігрова відеокарта не може бути маленькою за розміром. Великі радіатор і кулер - це гарантія довговічності і надійності. Найчастіше серйозні поломки відбуваються саме через перегрів.

Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?

Однозначно - не потрібно, так як пасивне охолодження означає роботу на занижених частотах. У таких моделях відеокарт назва містить слово Silent. Для подібних відеокарт використовується відбраковування чіпів, які не пройшли тестування в звичайному робочому режимі. Тому читачі повинні запам'ятати, що відеокарти з пасивним охолодженням мають мінімальну надійністю, тому що працюють в граничному температурному режимі, що, природно, позначається на терміні служби. Запам'ятайте! Недорогі і низькопрофільні відеокарти в принципі не можуть бути досить потужні. У них встановлюються маленький кулер, який працює на швидких оборотах, видаючи при цьому неприємний звук. Також вони мають невеликий ресурс через швидке зношення. Оверклокерські розігнані моделі, в назві яких присутні позначення О, ОС або OverClock, відносяться до потужних ігрових варіантів, які працюють на підвищених частотах від номінальних. Тому вони володіють великою продуктивністю, але, на жаль, дуже часто служать менше очікуваного терміну. Відбувається це тому, що пам'ять, графічний чіп і силові компоненти працюють сильно підвищених частотах в гранично допустимому режимі.

Категорично не рекомендується купувати такі моделі відеокарт!

Найкраще вибрати новіший і продуктивний чип, ніж продовжувати працювати на старому і накрученном до межі. Роботу на розігнаної відеокарти можна порівняти з популярною грою Need for Speed ​​- там теж при уприскуванні азоту автомобіль їде швидше, але гарантій на продовження поїздки немає, так як ця процедура сильно руйнує двигун. Так і відеокарта може не витримати накладаються навантажень.

Як встановити відеокарту на комп'ютер

Це гранично просто, але слід дотримуватися інструкції:

  1. відключити живлення від старої відеокарти
  2. розкрутити болтик який тримає
  3. акуратно відсунути кріплення і дістати її
  4. так як засувка у нас відсунута вставляємо нову відеокарту
  5. підключаємо харчування, якщо воно потрібно
  6. прикручуємо болт назад

Як Ви вже зрозуміли всі шалено просто, тільки варто пам'ятати, що ні в якому разі не можна включати ПК без підключення живлення на відеокарту, якщо воно передбачено!

Ось коротка фото інструкція

крок №1

крок №1

крок №2

крок №2

крок №3

Ну якщо вам і так не дуже зрозуміло, то для вас я знайшов найкорисніші відео з ютуба з різними варіантами.

Відео інструкція як встановити відеокарту з доп харчуванням

Відео інструкція №2 - як правильно встановити відеокарту без додаткового харчування

Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року

Я створив для вас ще один помічник у виборі відеокарти для ігор - це рейтинг кращих відеокарт 2015-2016 роки. Всім відомо, що громадська думка відіграє велику роль у виборі потрібних речей. І я впевнений, що список кращих моделей допоможе покупцям зорієнтуватися в різноманітті асортименту, вибрати потрібну модель відеокарти за прийнятною, або не дуже, вартості. Так вам не доведеться обшукувати численні форуми для пошуку відгуків про відеокарти. Нижче ви можете додатково переглянути відео-інструкцію про те, як правильно вибрати відповідну відеокарту.

Кращі відеокарти до 3000 рублів (б / у)

  • Asus PCI-Ex Radeon HD6670 1024MB DDR5 (128bit) Гарна бюджетна відеокарта для ігор
  • HIS PCI-Ex Radeon R7 250 IceQ 1024MB GDDR5 (128bit)
  • Inno3D PCI-Ex GeForce GT 630 1024MB GDDR5 (128bit)

Нові варіанти, але на них ви не пограти, якщо у вас 3000 рублів, потрібно шукати б / у

  1. PowerColor Radeon R5 230 625Mhz PCI-E 2.1 1024Mb - найкраща модель
  2. MSI GeForce GT 610 550Mhz PCI-E 2.0 2048Mb
  3. ASUS GeForce GT 720 797Mhz PCI-E 2.0 1024Mb

Кращі відеокарти до 5000 рублів

  1. Sapphire Radeon R7 240 730Mhz
  2. MSI GeForce GT 730 2048Mb - хороша модель, якщо любите GeForce
  3. GIGABYTE GeForce GT 730 1066Mhz PCI-E 2.0 1024Mb 5000Mhz 64 bit
  4. PowerColor Radeon R7 240 830Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4600Mhz 128 bit - найкраща покупка

Кращі відеокарти до 7000 рублів

  • Palit GeForce GT 740 1058Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 5000Mhz 128 bit - найкраща покупка
  • PowerColor Radeon R7 250 750Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4500Mhz - відмінна карта на АМД чипі
  • Point of View GeForce GTX 650 1058Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 128 bit - теж класна модель якщо дістанете
  • PowerColor Radeon HD 6870 900Mhz PCI-E 2.1 1024Mb 4200Mhz 256 bit 2xDVI HDMI HDCP Cool

Кращі ігрові відеокарти до 10000 рублів (2015-2016 роки)

  • Palit GeForce GTX 750 1087Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti 1059Mhz (1124/5400)
  • MSI Radeon R7 360 1100Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  • ASUS Radeon R7 360 1070Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz
  • PowerColor Radeon R7 360 1050Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz

Найкращі відеокарти для ігор до 15000 рублів (2015-2016 роки)

  • ASUS GeForce GTX 750 Ti 1020Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5400Mhz
  • MSI GeForce GTX 950 1127Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6650Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 950 1203Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 7000Mhz
  • Inno3D GeForce GTX 760 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6200Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5600Mhz - крута покупка
  2. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz - найкрутіша модель за ці гроші
  3. Sapphire Radeon R7 360 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  4. MSI Radeon R7 370 1000Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5700Mhz
  5. ASUS Radeon R7 370 1050Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz

Кращі ігрові відеокарти до 20000 рублів (2015-2016 роки)

  1. ASUS GeForce GTX 960 1253Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz - найкраща модель
  2. GIGABYTE GeForce GTX 960 1216Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  3. MSI GeForce GTX 960 1241Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  4. GIGABYTE GeForce GTX 960 1266Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі АМД

  • MSI Radeon R9 380 1000Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz - найкраща відеокарта для потужних ігор 2015 року
  • GIGABYTE Radeon R9 380 990Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz
  • Sapphire Radeon R9 380 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz

Кращі відеокарти до 30000 рублів (2015-2016 роки)

  • GIGABYTE GeForce GTX 970 1178Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7000Mhz
  • ASUS GeForce GTX 970 1114Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  • MSI GeForce GTX 970 1140Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R9 290X 1010Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 512 bit
  2. MSI Radeon R9 390 1060Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6100Mhz 512 bit - супер крута відеокарта від компанії AMD Radeon з 8 ГБ на борту!
  3. Sapphire Radeon R9 390 1010Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6000Mhz 512 bit
  4. GIGABYTE Radeon R9 380X 980Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz 256 bit

Хоча в цьому ціновому сегменті важко вибрати кращих кілька моделей, адже вони все майже бездоганні! Вибирайте ту, яка має відмінну систему охолодження, трохи розжене і все стане зашибісь! Ну і звичайно, я не міг обійти стороною і не показати монстра на сьогоднішній день:

Найкраща відеокарта в світі для ігор 2015 року - 12Gb NVIDIA GeForce GTX TITAN X її вартість близько 1400 $!

  1. GIGABYTE GeForce GTX TITAN X 1165Mhz PCI-E 3.0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння відеокарт середнього рівня 2015-2016 року

Відео поради експерта про вибір гарної і недорогий відеокарти

Джерело відео: https://f.ua/shop/videokarty

наостанок

Ось мабуть і все, що Вам потрібно знати про цю важливу запчастини для ігрового комп'ютера . Залишилося визначитися з бюджетом і вибрати гарну і недорогу відеокарту зі списку вище. Вдалих покупок, якщо виникли питання, пишіть в коментарях або мені на пошту [email protected] і не забувайте комп повинен бути збалансований, тобто якщо Ви берете проц за 100 $ до про видюхи за 500 $ навіть і не думайте, так як вона буде працювати на 50%.


VN: F [1.9.22_1171]

Рейтинг 9.5 / 10 (21 голосів)

Як вибрати відеокарту, кращі відеокарти 2015-2016

Сьогодні я розповім вам про те, як правильно вибрати ігрову відеокарту для будь-якого комп'ютера. Це, безумовно, дуже відповідальний момент, адже саме на відеокарту лягає величезна ігрове навантаження. Але як же правильно її вибрати? Віддати перевагу AMD Radeon або все ж NVidia GeForce? І який повинен бути тип і обсяг пам'яті у відеокарти? Варто купити відеокарту з активним охолодженням або ж пасивним? Що краще - дискретна бюджетна відеокарта або відеокарта в гібридному процесорі? На ці та інші численні запитання можна знайти відповіді, прочитавши інформацію, розташовану нижче. Бажаючі можуть відразу приступити до перегляду відео на дану тему або ж поцікавитися кращими моделями відеокарт в кінці статті.

Якого виробника краще вибрати?

Найвідоміші виробники тримають свої позиції вже багато років. Це Powercolor, Zotac, MSI, His, Gainward, Asus, Palit і деякі інші моделі. Всі виробники в обов'язковому порядку тестують продукцію перед відправкою на продаж. З цієї причини всього лише 1-3 відсотки продукції виходить з ладу в перший рік експлуатації. Але іноді недоробки, економія на комплектуючих і системі охолодження позначаються на роботі. В такому випадку прилад ламається після першого року життя. Радіатор покривається шаром пилу, термопаста, що знаходиться між чіпом і радіатором, втрачає свої властивості, а деталі в наслідок недостатньої міцності поступово виходять з ладу. Сучасна статистика показує, що найбільш якісні видюхи випускають фірми Asus, MSI і Gigabyte. Продукція даних виробників найменше повертається в перші роки експлуатації. Відгуки покупців говорять про найбільшому довірі виробникові Asus, так як всі моделі мають автоматичне охолодження. Також прилади завоювали довіру завдяки надійності, тихій роботі і порівняно невеликій вартості - 75 у.о. Причина якісної роботи Asus - продумана безшумна система охолодження і фірмовий кулер. Потужні моделі інших виробників часто виходять з ладу через рік експлуатації від перегріву, в зв'язку з не надійністю кулера, або від скупчення пилу на радіаторі.

Скільки пам'яті потрібно для ігор?

Скільки пам'яті потрібно для ігор

Вважається, що чим більший об'єм пам'яті, тим краще. Це твердження призводить в оману багатьох покупців. Насправді за продуктивність відеокарти відповідає відеочіп, а пам'ять лише зберігає деякі дані для нього. Тестування довело, що достатнім обсягом пам'яті для будь-яких дозволів та ігор вважається 2 Гб на 2015 рік. Бюджетний варіант - 1 Гб, вже замалий, тому краще вибирати відеокарти від 2 Гб на борту, а краще 4 Гб в даний момент це не потрібно, але якщо ви плануєте грати в усі нові ігри ще року 3, тоді краще перестрахуватися і заплатити трохи більше за 4 гиговую версію. Тип пам'яті - це DDR3 і DDR5 - важливий для недорогої відеокарти, так як застосування найбільш швидкої пам'яті може підвищити продуктивність і вартість на 20-30 відсотків. Тому DDR3 більше підійде для однакових відеокарт з різним типом пам'яті. Для ігор купувати такий тип пам'яті не рекомендується, внаслідок невисокої продуктивності! Другий тип пам'яті використовується в відкритих середнього і максимального рівня, а відмінності полягають в тому, що вони можуть працювати на різних швидкостях від 4000 Мгц до 7500 Мгц, зрозуміло, чим більше тим краще!

Відеокарту з повільною пам'яттю DDR3, але з великим об'ємом пам'яті в 4 Гб купувати не варто. Від неї не доведеться чекати достатньої потужності. Виробники просто заманюють таким чином покупців.

Виробники просто заманюють таким чином покупців

amd vs nvidia

Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?

Нескінченну конкуренцію ведуть між собою два виробника - це Radeon і GeForce. Продуктивність чіпів у обох виробників знаходиться практично на одному рівні. Всі намагаються випускати більше продукції і поступово знижувати ціни. Баланс цін регулярно змінюється. Так, в 2013 році Radeon за ті ж гроші продавав відеокарти потужністю вище до 30 відсотків, ніж у GeForce. У початку 2014 року ситуація змінилася, і переваг Radeon таких не має. Покупцям слід звертати увагу в першу чергу на ціну і продуктивність, а потім вже на фірму-виробника чіпа. Читачі цієї статті можуть ознайомитися з теоретичною продуктивністю чіпів, подивившись рейтинг продуктивності чіпів в порівнянні з іншими. В кінці статті є топ кращих відеокарт по співвідношенню ціна-продуктивність і звичайно якістю.

APU - відеокарти в гібридних процесорах

APU - відеокарти в гібридних процесорах

Intel і AMD займаються розробками гібридних процесорів, які на одному кристалі об'єднують відеокарту і процесор. Для роботи відеокарти AMD застосовується повільний варіант пам'яті DDR3, тому потужність вбудованої відеокарти не може бути достатньо потужною. Найкращі відеокарти компанії в процесорах AMD FM2 мають величину продуктивності, приблизно рівній відеокарт на чіпах NVidia GeForce HD630 або HD620. Індекс продуктивності коливається в діапазоні 6,5-6,8. Вартість таких апаратів відносно невелика - від 60 до 75 у.о. Звичайно, найбільш слабкі процесори мають слабку і відеокарту. У компанії Intel продуктивність відеокарти набагато менше, ніж у AMD. Для ігор вони практично не годяться. І все-таки є сенс купувати комп'ютер, який має гібридний процесор? Звичайно є, варто купити такий процесор через підвищеної надійності і ціни. Вбудовані відеокарти трохи поступаються дискретним, але в комплекті з швидкими процесорами вони йдуть практично безкоштовно, а продуктивності буде цілком вистачати для сучасних ігор і роботи. Але в майбутньому можна встановити, якщо потрібно, потужну ігрову карту, адже ціни на неї падають, а продуктивність зростає. Читачам також слід знати, що для максимальної швидкодії потрібні встановлені в системі 2 абсолютно однакові модуля пам'яті, тобто двоканальний режим роботи. Також не слід забувати про частоту - чим вона вища, тим краще.

amd fusion

Що потрібно ще знати?

Потужна ігрова відеокарта не може бути маленькою за розміром. Великі радіатор і кулер - це гарантія довговічності і надійності. Найчастіше серйозні поломки відбуваються саме через перегрів.

Чи потрібно купувати відеокарту, яка має пасивне охолодження?

Однозначно - не потрібно, так як пасивне охолодження означає роботу на занижених частотах. У таких моделях відеокарт назва містить слово Silent. Для подібних відеокарт використовується відбраковування чіпів, які не пройшли тестування в звичайному робочому режимі. Тому читачі повинні запам'ятати, що відеокарти з пасивним охолодженням мають мінімальну надійністю, тому що працюють в граничному температурному режимі, що, природно, позначається на терміні служби. Запам'ятайте! Недорогі і низькопрофільні відеокарти в принципі не можуть бути досить потужні. У них встановлюються маленький кулер, який працює на швидких оборотах, видаючи при цьому неприємний звук. Також вони мають невеликий ресурс через швидке зношення. Оверклокерські розігнані моделі, в назві яких присутні позначення О, ОС або OverClock, відносяться до потужних ігрових варіантів, які працюють на підвищених частотах від номінальних. Тому вони володіють великою продуктивністю, але, на жаль, дуже часто служать менше очікуваного терміну. Відбувається це тому, що пам'ять, графічний чіп і силові компоненти працюють сильно підвищених частотах в гранично допустимому режимі.

Категорично не рекомендується купувати такі моделі відеокарт!

Найкраще вибрати новіший і продуктивний чип, ніж продовжувати працювати на старому і накрученном до межі. Роботу на розігнаної відеокарти можна порівняти з популярною грою Need for Speed ​​- там теж при уприскуванні азоту автомобіль їде швидше, але гарантій на продовження поїздки немає, так як ця процедура сильно руйнує двигун. Так і відеокарта може не витримати накладаються навантажень.

Як встановити відеокарту на комп'ютер

Це гранично просто, але слід дотримуватися інструкції:

  1. відключити живлення від старої відеокарти
  2. розкрутити болтик який тримає
  3. акуратно відсунути кріплення і дістати її
  4. так як засувка у нас відсунута вставляємо нову відеокарту
  5. підключаємо харчування, якщо воно потрібно
  6. прикручуємо болт назад

Як Ви вже зрозуміли всі шалено просто, тільки варто пам'ятати, що ні в якому разі не можна включати ПК без підключення живлення на відеокарту, якщо воно передбачено!

Ось коротка фото інструкція

крок №1

крок №1

крок №2

крок №2

крок №3

Ну якщо вам і так не дуже зрозуміло, то для вас я знайшов найкорисніші відео з ютуба з різними варіантами.

Відео інструкція як встановити відеокарту з доп харчуванням

Відео інструкція №2 - як правильно встановити відеокарту без додаткового харчування

Кращі відеокарти для ігор 2015-2016 року

Я створив для вас ще один помічник у виборі відеокарти для ігор - це рейтинг кращих відеокарт 2015-2016 роки. Всім відомо, що громадська думка відіграє велику роль у виборі потрібних речей. І я впевнений, що список кращих моделей допоможе покупцям зорієнтуватися в різноманітті асортименту, вибрати потрібну модель відеокарти за прийнятною, або не дуже, вартості. Так вам не доведеться обшукувати численні форуми для пошуку відгуків про відеокарти. Нижче ви можете додатково переглянути відео-інструкцію про те, як правильно вибрати відповідну відеокарту.

Кращі відеокарти до 3000 рублів (б / у)

  • Asus PCI-Ex Radeon HD6670 1024MB DDR5 (128bit) Гарна бюджетна відеокарта для ігор
  • HIS PCI-Ex Radeon R7 250 IceQ 1024MB GDDR5 (128bit)
  • Inno3D PCI-Ex GeForce GT 630 1024MB GDDR5 (128bit)

Нові варіанти, але на них ви не пограти, якщо у вас 3000 рублів, потрібно шукати б / у

  1. PowerColor Radeon R5 230 625Mhz PCI-E 2.1 1024Mb - найкраща модель
  2. MSI GeForce GT 610 550Mhz PCI-E 2.0 2048Mb
  3. ASUS GeForce GT 720 797Mhz PCI-E 2.0 1024Mb

Кращі відеокарти до 5000 рублів

  1. Sapphire Radeon R7 240 730Mhz
  2. MSI GeForce GT 730 2048Mb - хороша модель, якщо любите GeForce
  3. GIGABYTE GeForce GT 730 1066Mhz PCI-E 2.0 1024Mb 5000Mhz 64 bit
  4. PowerColor Radeon R7 240 830Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4600Mhz 128 bit - найкраща покупка

Кращі відеокарти до 7000 рублів

  • Palit GeForce GT 740 1058Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 5000Mhz 128 bit - найкраща покупка
  • PowerColor Radeon R7 250 750Mhz PCI-E 3.0 1024Mb 4500Mhz - відмінна карта на АМД чипі
  • Point of View GeForce GTX 650 1058Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 128 bit - теж класна модель якщо дістанете
  • PowerColor Radeon HD 6870 900Mhz PCI-E 2.1 1024Mb 4200Mhz 256 bit 2xDVI HDMI HDCP Cool

Кращі ігрові відеокарти до 10000 рублів (2015-2016 роки)

  • Palit GeForce GTX 750 1087Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 750 Ti 1059Mhz (1124/5400)
  • MSI Radeon R7 360 1100Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  • ASUS Radeon R7 360 1070Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz
  • PowerColor Radeon R7 360 1050Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6000Mhz

Найкращі відеокарти для ігор до 15000 рублів (2015-2016 роки)

  • ASUS GeForce GTX 750 Ti 1020Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5400Mhz
  • MSI GeForce GTX 950 1127Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6650Mhz
  • GIGABYTE GeForce GTX 950 1203Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 7000Mhz
  • Inno3D GeForce GTX 760 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6200Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5600Mhz - крута покупка
  2. Sapphire Radeon R7 370 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz - найкрутіша модель за ці гроші
  3. Sapphire Radeon R7 360 1060Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 6500Mhz
  4. MSI Radeon R7 370 1000Mhz PCI-E 3.0 2048Mb 5700Mhz
  5. ASUS Radeon R7 370 1050Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5600Mhz

Кращі ігрові відеокарти до 20000 рублів (2015-2016 роки)

  1. ASUS GeForce GTX 960 1253Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz - найкраща модель
  2. GIGABYTE GeForce GTX 960 1216Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  3. MSI GeForce GTX 960 1241Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  4. GIGABYTE GeForce GTX 960 1266Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі АМД

  • MSI Radeon R9 380 1000Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz - найкраща відеокарта для потужних ігор 2015 року
  • GIGABYTE Radeon R9 380 990Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz
  • Sapphire Radeon R9 380 985Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5800Mhz

Кращі відеокарти до 30000 рублів (2015-2016 роки)

  • GIGABYTE GeForce GTX 970 1178Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7000Mhz
  • ASUS GeForce GTX 970 1114Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz
  • MSI GeForce GTX 970 1140Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 7010Mhz

На чіпі AMD

  1. Sapphire Radeon R9 290X 1010Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5000Mhz 512 bit
  2. MSI Radeon R9 390 1060Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6100Mhz 512 bit - супер крута відеокарта від компанії AMD Radeon з 8 ГБ на борту!
  3. Sapphire Radeon R9 390 1010Mhz PCI-E 3.0 8192Mb 6000Mhz 512 bit
  4. GIGABYTE Radeon R9 380X 980Mhz PCI-E 3.0 4096Mb 5700Mhz 256 bit

Хоча в цьому ціновому сегменті важко вибрати кращих кілька моделей, адже вони все майже бездоганні! Вибирайте ту, яка має відмінну систему охолодження, трохи розжене і все стане зашибісь! Ну і звичайно, я не міг обійти стороною і не показати монстра на сьогоднішній день:

Найкраща відеокарта в світі для ігор 2015 року - 12Gb NVIDIA GeForce GTX TITAN X її вартість близько 1400 $!

  1. GIGABYTE GeForce GTX TITAN X 1165Mhz PCI-E 3.0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

0 12288Mb 7010Mhz 384 bit DVI HDMI HDCP

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння найкращих відеокарт 2015-2016 роки

Таблиця порівняння відеокарт середнього рівня 2015-2016 року

Відео поради експерта про вибір гарної і недорогий відеокарти

Джерело відео: https://f.ua/shop/videokarty

наостанок

Ось мабуть і все, що Вам потрібно знати про цю важливу запчастини для ігрового комп'ютера . Залишилося визначитися з бюджетом і вибрати гарну і недорогу відеокарту зі списку вище. Вдалих покупок, якщо виникли питання, пишіть в коментарях або мені на пошту [email protected] і не забувайте комп повинен бути збалансований, тобто якщо Ви берете проц за 100 $ до про видюхи за 500 $ навіть і не думайте, так як вона буде працювати на 50%.


VN: F [1.9.22_1171]

Рейтинг 9.5 / 10 (21 голосів)

Скільки пам'яті потрібно для ігор?
Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
Скільки пам'яті потрібно для ігор?
Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
Скільки пам'яті потрібно для ігор?
Що вибрати NVidia GeForce або AMD Radeon?
Але як же правильно її вибрати?
Віддати перевагу AMD Radeon або все ж NVidia GeForce?
І який повинен бути тип і обсяг пам'яті у відеокарти?
Варто купити відеокарту з активним охолодженням або ж пасивним?