Терміновий ремонт ноутбуків

  1. Основні несправності ноутбука:
  2. Заміна або ремонт матриці ноутбука
  3. Ремонт відеокарти ноутбука
  4. Ремонт материнської плати ноутбука
  5. Ремонт, заміна клавіатури ноутбука
  6. Ремонт блоку живлення ноутбука

Наш сервісний центр проводить ремонт ноутбуків наступних виробників: Acer (Асер), Apple (MacBook Air і MacBook Pro), Asus (Асус), Compaq (компак), Dell (Делл), HP (АшПі), Lenovo (Леново), Samsung ( Самсунг), Sony (Соні), Toshiba (Тошиба), Fujitsu-Siemens (Фуджі-Сіменс), Gigabyte (Гігабайт), Impression (Імпрешіон), LG (ЛШ), Packard Bell (Пакард Бел), Panasonic (Панасонік), RoverBook (Ровер Бук)

Наш сервісний центр проводить ремонт ноутбуків наступних виробників: Acer (Асер), Apple (MacBook Air і MacBook Pro), Asus (Асус), Compaq (компак), Dell (Делл), HP (АшПі), Lenovo (Леново), Samsung ( Самсунг), Sony (Соні), Toshiba (Тошиба), Fujitsu-Siemens (Фуджі-Сіменс), Gigabyte (Гігабайт), Impression (Імпрешіон), LG (ЛШ), Packard Bell (Пакард Бел), Panasonic (Панасонік), RoverBook (Ровер Бук). Якщо виробника Вашого ноутбука немає в представленому списку - це не означає, що ми не зможемо його відремонтувати. Звертайтеся!

Ремонт ноутбуків ASUS ; Ремонт ноутбуків SAMSUNG ; Ремонт ноутбуків HP; Ремонт ноутбуків ACER;

Ремонт ноутбуків DELL; Ремонт ноутбуків LENOVO; Ремонт ноутбуків SONY; Ремонт ноутбуків APLLE;

Складність ремонту: будь-яка, в тому числі і з заміною (перепайкой) відеочіпів і мостів. Ремонтуємо те, що не можуть зробити інші!

Час ремонту: від 1 години. Слід зауважити, що 87% всього ремонту ми робимо протягом доби, але звичайно, все залежить від складності ремонту та наявності комплектуючих. Якщо запчастини необхідно замовляти з іншої країни, то час ремонту збільшується на терміни доставки. У будь-якому випадку, всі нюанси ми узгодимо з Вами!

Діагностика ноутбука: проводимо абсолютно безкоштовно, навіть при відмові від подальшого ремонту, і все це в перебігу дня. При цьому діагностика проводиться комплексно: Ви будете знати про необхідному обслуговуванні і несправності, які можуть виникнути найближчим часом. Також Ви зможете отримати кваліфіковану консультацію щодо поліпшення (модернізації) Вашого ноутбука

Гарантія: від 1 до 12 місяців. Гарантія поширюється на всі виконані роботи і на замінені компоненти, і залежить від моделі ноутбука і ступеня його зносу.

Ноутбук можна доставити в сервісний центр як самостійно, так і за допомогою нашої кур'єрської служби. Кур'єр доставить ноутбук в сервіс абсолютно безкоштовно. Рекомендується приносити або передавати ноутбук в сервісний центр разом із зарядним пристроєм! Ми не поставимо Вас перед фактом, так як трапляються поломки, які усунути або неможливо, або економічно невигідно (наприклад, старі моделі ноутбуків при певних поломки ремонтувати дорожче, ніж купити новий), тому після проведення діагностики, варіанти і вартість ремонту обов'язково узгоджуються з Вами . Після проведення ремонту та необхідного тестування (ми повинні бути впевнені, що все виконано якісно) Ви отримуєте робочий пристрій з гарантійними зобов'язаннями згідно СТБ.

Основні несправності ноутбука:

прояв несправності

Можлива причина**

Ноутбук не включається

Несправність ланцюгів електроживлення

При включенні ноутбука блимає лампочка зарядки, а ноутбук не включається

Вийшло з ладу зарядний пристрій

При включенні ноутбука світяться лампочки, а екран залишається темним

Несправність керуючих мікросхем, відеокарти або матриці

При включенні ноутбук не стартує, а лише пищить

Помилка в BIOS, несправність оперативної пам'яті або інших інтегральних елементів

Ноутбук включається, мигає лампочка завантаження, але екран залишається темним

Вийшла з ладу відеокарта або матриця

Ноутбук сильно гріється, мимовільно перезавантажується, вимикається, сильно шумить

Всередині ноутбука багато пилу, вихід з ладу вентиляторів, що охолоджують

Чи не читаються-записуються CD-DVD диски

Вихід з ладу CD-DVD приводу

Не працюють USB порти (порт)

Несправність керуючих мікросхем, поламаний роз'єм

Немає звуку

Вийшла з ладу мікросхема аудіо

Немає зображення, картинка двоїться, містить артефакти

Несправна матриця (дисплей) ноутбука, шлейф або відеокарта.

Ні Wi-Fi або підключення до мережі

Поломка відповідного контролера, відсутні необхідні драйвера

Малий час роботи від акумулятора

Акумуляторна батарея відпрацювала свій ресурс

Чи не працює клавіатура або окремі кнопки

Несправність шлейфу клавіатури, або самої клавіатури

Заміна або ремонт матриці ноутбука

Матриця ноутбука виходить з ладу через дві причини - в слідстві механічного пошкодження (удар по дисплею, падіння ноутбука) або через несправність її електронних компонентів виходять з ладу в процесі експлуатації. У будь-якому випадку, матрицю змінюють на нову. У старих моделях матриць, в яких застосовується підсвічування на основі ламп, можливий ремонт. У таких матрицях найбільш часто виходять з ладу лампи підсвічування або інвертор, які можна замінити. Вартість такої заміни буде в рази нижче, ніж заміна матрицю на нову, при тому, що їх випуск вже не здійснюється.

При підборі нової матриці на заміну слід звернути увагу на її розміри, розташування сполучних шлейфів і інші технічні характеристики. Якщо у Вас виникли труднощі в цьому питанні - телефонуйте, раді будемо допомогти.

У TFT матрицях допускається наявність битих пікселів. Їх кількість регламентується міжнародним стандартом ISO 13406-2, за яким матриці поділені на 4 класу, а биті пікселі - на 3 типи.

клас

Постійно світяться пікселі

Постійно вимкнені пікселі

Дефектні сині, червоні, зелені пікселі

I

0

0

0

II

2

2

2

III

5

15

50

IV

50

150

500

Питання відсутності або наявності битих пікселів треба оговорювати завчасно при замовленні матриці. Градацію матриць за кількістю битих пікселів і відповідно ціною роблять лише деякі постачальники. Тому, якщо Вам необхідно якість, краще купити матрицю дорожче, але без битих пікселів, при цьому обов'язково вказати свої переваги з приводу поверхні матриці, буде ця матриця глянсова або матова.

Часто (залежить від моделі) для заміни матриці необхідно проводити повне розбирання-збирання ноутбука на що йде до однієї години. Вартість заміни Ви можете дізнатися зателефонувавши до нас на сервісний центр, назвавши модель Вашого ноутбука.

Ремонт відеокарти ноутбука

Відеокарта ноутбука може бути інтегрована в північний міст або процесор, а може бути виконана у вигляді окремої мікросхеми на материнській плати. У першому випадку виходить з ладу північний міст і його доводиться міняти. У другому випадок найчастіше "згорає" чіп відеокарти. Тому ремонт здійснюється шляхом заміни чи перепайки чіпа.

Якщо чіпсет дискретної відеокарти відпаявся від контактних доріжок плати в слідстві перегріву, то допомагає так званий реболлінг, при якому, під впливом високої температури, чіпсет припаюється до контактних площадок знову. Хоча, як показує практика, відшаровування відеочипа від плати є "дитячою хворобою" певних відеокарт. Тому рано чи пізно після реболлінга проблема може повториться. Особливо це актуально в тих випадках, коли ноутбук використовують для роботи з додатками по обробці відеосигналу або в вимогливих 3Dіграх, тому ми рекомендуємо все ж міняти чіпсет на новий, отримавши гарантію його працездатності. На «прогріті» чіпсети гарантію дати не можна, тому що він може пропрацювати у Вас і рік, а може і тиждень: виходить своєрідна «рулетка».

Ремонт відеокарти ноутбука не дешевий. Тому бажано дотримуватися певних правил, щоб до нього справа не доходила. Так як в основному вихід з ладу зазначених мікросхем відбувається через перегрів, ноутбук рекомендується періодично очищати від пилу і не намагатися збільшити продуктивність з обробки відео шляхом "розгону". Проводити заміну термопрокладок і термопасти тільки кваліфіковані спеціалісти, так як непрофесійна чистка часто приводь до відколів чіпа відеокарти.

Як дізнатися, що в ноутбуці вийшла з ладу саме відеокарта? Однозначно на це питання можна відповісти тільки після проведення діагностики в нашому сервісному центрі. Ви ж можете спробувати підключити до ноутбука зовнішній монітор, щоб виключити ймовірність поломки матриці. Звертайтеся, будемо раді допомогти!

Ремонт материнської плати ноутбука

Ремонт материнської плати ноутбука вимагає залучення фахівців високої кваліфікації і не здійснимо в домашніх умовах. Для його проведення потрібна спеціальна вимірювальна апаратура і професійна паяльна станція з нижнім підігрівом. При такому ремонті найбільш складне завдання - визначити причину несправності. Не менш складною є операція із заміни чіпсетів на нові, для чого необхідно мати великий досвід.

Ремонт материнської плати - дуже дорога операція, яка для старих ноутбуків може бути порівнянна з вартістю такого ж, але робітника. Тому при певних симптомах прояву несправності ми завжди заздалегідь погоджуємо з власником ноутбука ціну на його ремонт.

У нашому сервісному центрі проводиться ремонт материнських плат ноутбука будь-якої складності при його доцільності.

Ремонт, заміна клавіатури ноутбука

Клавіатура ноутбука виконана у вигляді окремого модуля, який приєднується до материнської плати за допомогою гнучких шлейфів. Для її заміни необхідно проводити розбирання-збирання ноутбука. Зазвичай клавіатура змінюється після залиття рідиною і в тому випадку, якщо її ремонт (очищення) не привели до відновлення працездатності. Складність ремонту клавіатури полягає в її конструктивних особливостях, які не дозволяють його здійснювати. Тому якщо рідина потрапила всередину клавіатури між її шарами, то швидше за все доведеться купувати нову. Клавіатура буває виконана у вигляді окремого накладного модуля і вбудовану в верхню частину корпусу ноутбука.

Якщо на клавіатурі зламані окремі кнопки і кріплення на підставі не пошкоджені, такі кнопки можна замінити на нові.

У нашому сервісному центрі можна відремонтувати або замінити клавіатуру на ноутбуці або окремі її кнопки. Для того, що б дізнатися вартість заміни клавіатури Вашого ноутбука, потрібно точно знати його модель і назвавши її нам, ми зможемо відповісти і за наявністю, ціною і за термінами ремонту, так як бувають моделі клавіатури досить рідкісні.

Ремонт блоку живлення ноутбука

Блок живлення ноутбука виконаний у вигляді окремого пристрою. Тому при його поломки багато хто воліє купувати новий. Хоча в більшості випадків причини виходи з ладу зарядного пристрою можна легко усунути, а ремонт значно дешевше покупки нового.

Найбільш поширеною непрацездатністю блоку живлення для ноутбука є поломка роз'ємів або розрив в кабелях. І в тому і в іншому випадку змінюється роз'єм з кабелем на аналогічний (роз'єм повинен бути "влито" в кабель). Також трапляються несправності блоку живлення, пов'язані з фізичним старінням і "здуттям" електролітичних конденсаторів, які змінюються на нові. Більш складні ремонти зарядного пристрою для ноутбука виробляються при виході з ладу силової частини або модулів управління ними. В цьому випадку вартість ремонту може бути порівнянна з ціною покупки нового блоку.

Електронна плата зарядного пристрою ноутбука укладена в запаяний не розбірні корпус, який для проведення ремонту доводиться розрізати. Після усунення несправності корпус склеюється знову, але сліди того, що він ремонтувався, залишаються.

Ремонт блоку живлення ноутбука, в більшості випадків, проводиться протягом декількох годин. Якщо у Вас виникла така проблема - звертайтеся, раді будемо допомогти.

Залишити заявку Відгуки

Як дізнатися, що в ноутбуці вийшла з ладу саме відеокарта?