Навчальне відео для користувачів Windows Phone 7.5 (на прикладі Nokia Lumia 800)

04 Основні прийоми роботи з інтерфейсом Windows Phone 7.5 Metro

Огляд призначеного для користувача інтерфейсу Метро в телефонах Windows Phone 7.5 на прикладі Nokia Lumia 800 - що відображається на головному екрані телефону - екрані блокування, що знаходиться на робочому столі Windows Phone, як переходити і працювати зі списком додатків, особливості додатків, побудованих в стилі Метро - горизонтальна і вертикальна прокрутка даних у додатках. Смуга іконок меню в додатках і доступ до дополнітельномим функціям в меню в додатках Метро в Windows Phone 7.5.

Повний список відео по основних операціях з телефонами під управлінням Windows Phone 7.5 дивіться тут - http://www.youtube.com/playlist?list=PL8173CD4A29FCCA27

Все навчальне відео по Windows Phone 7.5 і за можливостями Nokia Lumia 800 дивіться тут - http://www.youtube.com/playlist?list=PL75F5246DA088DB6B

05 Налаштування екрану блокування телефонів Windows Phone

05 Налаштування екрану блокування телефонів Windows Phone

Що відображається на першому екрані - екрані блокування - телефонів Windows Phone 7.5, як поміняти шпалери екрану блокування, які саме зображення можна використовувати для персоналізації екрану блокування, установка безкоштовних додатків, що завантажують нові зображення для шпалер на прикладі Nokia Lumia 800. Управління програванням музики з екрану блокування , включення режиму автоматичної зміни шпалер на обкладинки дисків / композицій при прослуховуванні музики. Установка і управління режимом запиту пароля на екрані блокування для забезпечення безпеки телефону та даних.

06 Налаштування робочого столу-плитки, палітра і т.п.

Як керувати вмістом робочого столу телефонів Windows Phone 7.5 на прикладі Nokia Lumia 800. Що таке "живі плитки" на робочому столі, як міняти порядок розташування плиток на робочому столі, як виносити ссиклі на програми зі списку додатків на робочий стіл Windows Phone 7.5, як видаляти плитки з робочого столу. Як змінити колірну палітру робочого столу і додатків в Windows Phone 7.5. Як виносити на робочий стіл окремі іконки / плитки контактів користувачів для швидкого доступу до їх даними та інформування про дії контакту в соціальних мережах, як виносити на робочий стіл плитки посилань на ігри, музику, відео, подкасти, вебсторінки і т.п.

07 Голосові виклики і конференс-зв'язок з телефонів Windows Phone 7.5

Як виконувати голосові дзвінки з телефонів Windows Phone 7.5 на прикладі Nokia Lumia 800, як включати відображення різних керуючих панелей під час дзвінка, як відобразити цифрову клавіатуру Windows Phone під час дзвінка. Як переключитися в режим утримання абонента, щоб виконати інший дзвінок і перемикатися між абонентами. Як включити режим конференс-зв'язку в Windows Phone 7.5 і вести розмову відразу з декількома абонентами, як об'єднувати в одну розмову декількох абонентів, що знаходяться в режимі очікування і знову розривати конференс-зв'язок в Windows Phone 7.5

08 Установка мелодії дзвінка, управління гучністю в Windows Phone 7.5

Як встановити мелодію дзвінка на телефонах Windows Phone 7.5 на прикладі телефону Nokia Lumia 800. Як управляти гучністю і режимами дзвінка - як переключитися на віброрежим або на режим мовчання в телефонах Windows Phone. Які вимоги для завантаження власної мелодії на телефон Windows Phone, які є безкоштовні утиліти для завантаження і установки різних призначених для користувача мелодій на телефони Windows Phone 7.5.

09 Управління режимами передачі даних в телефонах Windows Phone 7.5

Як налаштувати передачу даних в телефонах Windows Phone з використання протоколів EDGE / 3G, як дозволити / заборонити передачу даних у роумінгу, як налаштувати точку доступу до мобільного Інтернет в телефонах Windows Phone 7.5. Як управляти передачею даних по WiFi в телефонах Windows Phone 7.5, як підключитися до точки доступу WiFi.

22 Налаштування клавіатури і мов, робота з текстом в Windows Phone 7.5

Як вводити текст у телефонах Windows Phone, як встановити різні мовні розкладки клавіатури в Windows Phone, як встановити російську або українську розкладку клавіатури для введення кирилиці в телефонах Windows Phone 7.5, як перемикатися між мовними розкладками, як вводити літери, які відсутні на клавіатурі, наприклад , видання (твердий знак), як вводити цифри, спецсимволи, смайлики на клавіатурі Windows Phone, як виділяти фрагменти тексту, копіювання тексту в буфер і вставити текст, як встановити курсор введення в потрібне місце тексту на телефоні Windows Phone.

36 Робота з SMS, MMS, чат з іншими службами в Windows Phone 7.5

Можливості телефонів під управлінням Windows Phone 7.5 по роботі з SMS / MMS. Як створювати SMS повідомлення, робота з ланцюжками SMS-повідомлень, як відправляти SMS-повідомлення групі одержувачів. Як налаштувати параметри оператора для відправки MMS-повідомлень в Windows Phone 7.5, створення, відправлення, перегляд MMS-повідомлень. Як використовувати телефон з Windows Phone 7.5 для відправки повідомлень в різних месенджерах і соціальних мережах - вбудовані функції чату в мережах Windows Live Messenger і Facebook для спілкування з друзями в режимі онлайн - вхід в режим онлайн в WLM / Facebook, щоб переглянути друзів в онлайні, відправка повідомлень. Як виконується перемикання між відправкою адресата повідомлень в режимі SMS / MMS, Windows Live Messenger і Facebook.

23 Управління харчуванням і настройки батареї в Windows Phone 7.5

Як отримати інформацію про заряд акумулятора можна встановити в режимі економного споживання заряду в телефонах Windows Phone 7.5. Як швидко отримати візуальні показники рівня заряду акумулятора в Windows Phone, як отримати точні цифри за рівнем заряду і передбачуваному часу автономної роботи вашого телефону. Які опції для економії заряду можна використовувати в Windows Phone 7.5. Які ще додатки і налаштування в телефонах Windows Phone 7.5 впливають на економію заряду - управління яскравістю екрану, режим передачі даних EDGE / 3G (3G споживає більше енергії), режими синхронізації пошти, синхронізація окремих "живих іконок", режим швидкого визначення місця розташування для служби пошуку телефону і т.п. Хочу нагадати, що в багатьох телефонах Windows Phone 7.5 присутня вбудована утиліта діагностики, в тому числі і енергоспоживання, яка викликається дзвінком на службову комбінацію ## 634 #, наприклад, в серії телефонів Nokia Lumia. Що таке утиліти діагностики Windows Phone і як ними користуватися на телефонах Nokia і Samsung - дивіться в цьому відео - http://youtu.be/pHL3K5Bo1Vc

34 Робота з іграми і хаб Ігри в Windows Phone 7.5

Огляд ігрових можливостей платформи Windows Phone 7.5 на прикладі телефону Nokia Lumia 800. Що таке хаб ігор Xbox Live, як встановлювати платні і безкоштовні ігри на телефон Windows Phone 7.5, як підключитися до мережі Xbox Live і як працювати з розширеними можливостями хаба Xbox - створення свого аватара, спілкування з друзями, перегляд статистики ігор. Як знаходити необхідні гри за жанрами, видам оплати і т.п. в магазині Microsoft Marketplace.

Моє відео з оглядами безкоштовних і платних ігор для телефонів Windows Phone 7.5 дивіться в цьому плейлисті - http://www.youtube.com/playlist?list=PL02FAD1455A3E8C84

37 Робота з календарем, зустрічами, завданнями в Windows Phone 7.5

Використання телефону під управлінням Windows Phone 7.5, як персонального органайзера / планувальника. Як налаштувати синхронізацію календарів з різними джерелами, які надають служби календарів - корпоративні Microsoft Exchange, хмарні служби календарів Microsoft Office 365, безкоштовні Windows Live / Google, календарі соціальних служб - Facebook. Як переглядати свій розклад і завдання в Windows Phone 7.5, режими перегляду, фільтрація календарів і подій в них, створення простого події, розширені параметри події, запрошення учасників на зустріч і т.п.

28 Оновлення ОС Windows Phone 7.5

Як оновити версію ОС Windows Phone або заводську прошивку на телефоні під управлінням Windows Phone. Як налаштувати на телефоні потрібно отримувати сповіщення про оновлення операційної системи Windows Phone, які канали зв'язку використовуються для отримання повідомлень. Як підключити телефон Windows Phone до ПК для установки оновлень через програму Microsoft Zune. Як оновлювати телефон через Microsoft Zune, майстер установки оновлень Windows Phone. Як відновити прошивку телефону Windows Phone є наслiдком збою оновлення ОС. Як довго триває оновлення телефону Windows Phone на нову версію ОС.

Com/playlist?
Com/playlist?
Com/playlist?