Обмеження Windows 7 Starter і Home

Днями став щасливим володарем нетбука Acer AspireOne 533. На борту у нього виявилася молодшенька з сімейства Windows 7, а саме Windows 7 Starter.

Обмеження даної версії, втім як і версії Home здаються щонайменше смішними і не солідними. Ну куди годиться, коли елементарно ви не можете змінити фон робочого столу (втім в Home версії це можливо). Або чому не можна просто вивести такі звичні вже значки Moй комп'ютер і Документи на робочий стіл. Також не доступні інтерфейс Aero Glass і емулятор Windows XP - перший не дуже й треба, а без другого теж можна спокійно обійтися на нетбуці, але ось неможливість підключити другий монітор пригнічує.

Поки знайшов напевно найпростіший спосіб вивести значки на робочий стіл, кому їх не вистачає, як і мені (що поробиш - звичка). Заходимо в меню ПУСК і правою кнопкою миші шелкаем Комп'ютер. У списку вибираємо Відображати на робочому столі (картинка для наочності нижче). Ось і вся хитрість.

Ось і вся хитрість

На жаль простого способу зміни фонової картинки поки що немає. Одне радує, що багатозадачність НЕ урізали до 3-х програм, як хотіли спочатку.

Підписуйтесь на канал Яндекс.Дзен і дізнавайтеся першими про нові матеріали, опублікованих на сайті.