Окуляри віртуальної реальності в Казані

Все частіше сьогодні повсякденністю стають технології, які ще пару років тому здавалися чимось фантастичним Все частіше сьогодні повсякденністю стають технології, які ще пару років тому здавалися чимось фантастичним. Модним і корисним гаджетом можна назвати окуляри доповненої реальності. Що це за модна новинка і чому набуває небувалу популярність?

Проект Oculus Rift був представлений публіці в 2012 році, він відразу зібрав приблизно 2,4 млн доларів прибутку, при цьому трохи менше половини цієї суми було отримано за перші 36 годин продажу. Сам проект з тих пір для широкого загалу представлений у вигляді моделі з набагато скромнішими характеристиками, ніж заявлено спочатку. Хоча гаджет все ще оновлюється і доповнюється. Однак навіть трохи обмежений функціонал Oculus Rift забезпечує гігантський попит.

Окуляри доповненої реальності володіють такими характеристиками: Окуляри доповненої реальності володіють такими характеристиками:

  • діагональний кут огляду становить 110 градусів;
  • горизонтальний кут огляду дорівнює 90 градусам;
  • датчик переміщення працює з частотою в 1000 Герц.

При всій своїй складності обладнання не тільки легко розбирається, але і ремонтується з використанням доступних запчастин, які не так складно придбати. Технічне обслуговування очок гранично просте, настройки виконуються під конкретні потреби користувача, ніяких складнощів в управлінні немає. Комплект очок Oculus Rift включає набір з трьох лінз, що забезпечують регулювання фокусної відстані.

Перспективи і можливості застосування

Віртуальна реальність сьогодні поки не отримала широкого розповсюдження, її масштабний вихід на споживчий ринок - питання часу Віртуальна реальність сьогодні поки не отримала широкого розповсюдження, її масштабний вихід на споживчий ринок - питання часу. Щороку з'являється чергова технічна новинка, яка здатна зробити справжній переворот свідомості. Віртуальна реальність починалася також, але зараз те, що раніше здавалося новим і неймовірно досконалим, поступово поступається місцем ще більш унікальним розробкам. Окуляри Oculus Rift стали справжнім проривом, але їх створення грунтувалося на багаторічному праці великої команди фахівців. На сьогодні це один з найбільш популярних гаджетів.

Окуляри «Окулус рифт» - це поєднання інноваційних технологій і креативних ідей Окуляри «Окулус рифт» - це поєднання інноваційних технологій і креативних ідей. Де саме можна застосовувати окуляри доповненої реальності? Сфера використання віртуального обладнання широка. Це універсальний пристрій зручно для перегляду відео, ігор. Подібне обладнання сьогодні вже тестується в медицині, полегшуючи роботу медичного персоналу при проведенні різних діагностичних процедур. Знайшли новомодні окуляри попит і у військовій сфері. Гаджет під назвою Oculus rift може застосовуватися для навчання правилам водіння підлітків. Сьогодні створюються спеціальні розробки, які дозволяють не тільки навчитися, але і максимально відчути всі тонкощі поведінки на дорогах.

За допомогою окулярів доповненої реальності можна спілкуватися в соціальних мережах, при цьому зберігається реалістичність зображення і повне відчуття присутності людини. Не так давно почала розвиватися самостійна соціальна мережа Oculus Rift. Utherverse. Як ви вже змогли переконатися, тривимірна зв'язок - це не фантастика, а справжнісінька реальність, яка вже доступна багатьом.

Чим досконаліша модель Oculus Rift 2?

Вона трохи відрізняються від базової версії, але якість залишається на висоті, як і технічні характеристики Вона трохи відрізняються від базової версії, але якість залишається на висоті, як і технічні характеристики. Сама конструкція включає в себе семидюймовий екран, виробником якого є Chimei Innolux - знаменита компанія, продукцію якої планує використовувати Apple. Перша базова модель очок, яка виступає в якості прототипу, мала дисплей на 5,6 дюймів, але розробники вирішили збільшити діагональ, так як саме великі екрани сьогодні затребувані серед населення. Нова версія очок має екран з роздільною здатністю в 1920 * 1080, що зробить зображення більш ідеальним.

З задньої частини екран обладнаний контролером, тут же розміщується датчик переміщення З задньої частини екран обладнаний контролером, тут же розміщується датчик переміщення. Нова модель набула процесор на 72 МГц, спеціальний шестіосний контролер руху, тривісний магнітометр. Окуляри Oculus Rift можна підключати до комп'ютера, в планах сумісність з багатьма ігровими платформами. Є виходи HDMI, Mini USB, роз'єм для підключення джерела додаткового харчування. Друга версія очок має зручну ІК-камеру (трекер) для додаткового відстеження руху голови в просторі. Вага цієї моделі на 380 г більше прототипу через збільшену діагоналі дисплея. Надалі планується поліпшити трекер, дозвіл дисплея, зробити споживчу ціну більш демократично

Розробники обіцяли здивувати публіку новою версією очок Oculus Rift. Будемо сподівається, що модний гаджет стане універсальніше і доступніше для простого обивателя.

Окуляри доповненої реальності OCULUS RIFT 2

55 000

Окуляри доповненої реальності OCULUS RIFT 2

18 000

27 000

35 000

Брендування гри логотипами клієнта в самій грі - 5 логотипів

120 000

Меню вибору на екрані користувача 1 з 3 ігор

20 000

Що це за модна новинка і чому набуває небувалу популярність?
Де саме можна застосовувати окуляри доповненої реальності?
Чим досконаліша модель Oculus Rift 2?