Студія краси. Віртуальний перукар 4

  1. 500 секретів схуднення
  2. Розслабляючий масаж
  3. Струнка фігура - легко!

Зачіска зазвичай викликає масу складнощів. Навіть якщо ми і хочемо що-небудь змінити, завжди є ризик отримати не те, що очікували. Нова програма з серії «Студія краси» - це ваш особистий консультант по зачісках, який врахує ваші індивідуальні особливості, допоможе приховати недоліки і підкреслити достоїнства. З його допомогою ви зможете віртуально змінити свою зовнішність всього за кілька хвилин за допомогою однієї лише фотографії!

Ваш новий помічник запропонує вам більше 2000 актуальних зачісок, новий колір волосся, нову стрижку, нові ідеї укладання - для вас не буде нічого неможливого! І все це без ризику для вашої зовнішності! А коли прийде час для наступного візиту до перукаря, просто роздрукуйте фото з сподобалися зачісками і візьміть їх з собою. Стати ще привабливішою вам допоможуть інші програми оновленої серії.
Всі вони легко комбінуються між собою і дозволяють створити справжній салон краси вдома!


4690241020279 Студія краси. Віртуальний перукар 4 (Jewel) 139 руб. Нема в продажі

Перейти в корзину Перейти в корзину

Особливості продукту:

  • Більше 2000 модних зачісок
  • Різні стилі на всі випадки життя (дискотека, вечірка, весілля, карнавал, Хеллоуїн і Новий рік)
  • Самостійне редагування стилів
  • Управління кольором (контраст, яскравість, тон, насиченість)
  • Можливість збереження і друку фотографії у вподобаному стилі

Системні вимоги:

  • Операційна система Microsoft® Windows® 2000 / XP / 2003 / Vista
  • Процесор Pentium® 4
  • 256 МБ оперативної пам'яті
  • 18 МБ вільного місця на жорсткому диску
  • Відеоадаптер з пам'яттю 32 МБ
  • Пристрій для читання компакт-дисків

Технічна підтримка здійснюється по електронній пошті: [email protected]

Найпопулярніші продукти розділу:

500 секретів схуднення

Справжня знахідка для тих, хто мріє скинути зайві кілограми і привести фігуру в порядок! Формули розрахунку оптимальної ваги, вправи для плоского живота і красивих стегон, перевірені дієти, рекомендації з приготування їжі. Ви дізнаєтеся безліч маленьких хитрощів: як поліпшити поставу, як за допомогою одягу миттєво стати стрункішою, як швидко спалити 100 калорій!

Ви дізнаєтеся безліч маленьких хитрощів: як поліпшити поставу, як за допомогою одягу миттєво стати стрункішою, як швидко спалити 100 калорій

Розслабляючий масаж

Чудовий настрій і прекрасне самопочуття - гарантований результат гарного масажу. Вивчіть особливості людського організму, освойте нескладні масажні прийоми і, прислухаючись до порад професіоналів, приступайте до оздоровлює тіло і душу масажу. Вас чекає повна релаксація!

Вас чекає повна релаксація

Струнка фігура - легко!

20 наймодніших і ефективних дієт - до кожної ми пропонуємо готові меню і багатющу колекцію рецептів, серед яких ви обов'язково підберете те, що вам підходить. Бути красивою просто!