Чому не включається і не заряджається планшет після повної розрядки? Якщо планшет не заряджається, що робити?

  1. Чому планшет перестав працювати?
  2. Що ж робити в таких випадках?
  3. Що може бути ще?

Коли ваш планшет перестав приймати зарядку і включатися, ми думаємо, що він зламався. Не варто панікувати. Проблему можна вирішити самостійно.

Ваше пристрій не хоче включатися, і не приймає зарядку. І тут можна подумати, все, його дні полічені. Але якщо планшет не включається, і не заряджається, то це не означає, що йому прийшов кінець.

Для початку, зверніться хоча б в сервісний центр де за невелику плату вам його спробують реанімувати. Крім того, поломку можна спробувати виправити самому. До речі це навіть не складно.

Чому планшет перестав працювати?

Чому планшет перестав працювати

Андроїд є операційною системою, такий же як і будь-яка інша і може з часом «засмітитися». Це відбувається через часті завантажень і установок програм, а також їх видалення, помилок, які не помітні оку, а в підсумку вісь перестає нормально функціонувати. Нерідко все починається того, що планшет «гальмує», а згодом взагалі перестає працювати.

Ще однією з причин є неправильна установка додатки яка пошкодила систему. Або ви самі відключили який-небудь процес в системі, звичайно, ви хотіли як краще, а вона ось перестала працювати.

Що ж робити в таких випадках?

Чи не працює планшет - що робити?

Для початку переконайтеся, що проблема в апаратній частині, а не в пошкодженнях з боку, наприклад, від падіння. Тобто, ви повинні зрозуміти, що планшет не бував в руках дитини, який встиг впустити його або вдарити. Якщо ніяких пошкоджень не було, значить проблема в апараті.

Для початку просто потримайте кнопку включення декілька секунд. Якщо не допомагає, повторіть ще раз, але вже разом з натисненими кнопками регулювання звуку. В основному після таких маніпуляцій проблема йде.

Але і така невелика реанімація може нічого не дати. Тоді доведеться діяти жорсткіше і скинути всю систему до заводських налаштувань.

Проблема полягає в тому, що з пристрою віддалиться вся інформація. Але сам гаджет знову буде працювати як раніше. До речі, якщо у вас спрацював перший спосіб реанімації, то ви теж можете зробити жорсткий скидання, але попередньо треба скопіювати всі дані.

Детально процес скидання описувати ми не будемо. Про це почитати ви можете тут .

Після виконання такої операції в більшості ситуацій робота пристрою відновлюється і він починає включатися і заряджатися. Але іноді і це може не врятувати.

Що може бути ще?

Перестав працювати планшет - як вирішити проблему?

дним з варіантів розвитку події може стати поява картинки з лежачим розкритим зеленим роботом. Не варто панікувати. Ви просто потрапили в меню Recovery. Можливо, скидання виконувався не до кінця, на кожній моделі процес проводиться за своїм, може, ви просто чогось не зробили. Повторила процедуру ще раз.

Другий варіант не такий радісний. Тут вам допоможе тільки зміна прошивки. Краще самостійно цим не займатися, так як можуть виникнути проблеми. Після перепрошивки, найменше, що буде - це скінчиться гарантія. Так що краще зверніться в сервісну майстерню.

Найсумнішим варіантом буде, коли планшет не буде реагувати ніяк і зависне в меню рекавери. Це означає тільки одне. Вам треба йти в сервісний центр. Там вам виконають якісний ремонт.

Відео: Планшет ASUS не включається, не заряджається належним. Що робити? - ...

Чому планшет перестав працювати?
Що ж робити в таких випадках?
Що може бути ще?
Чому планшет перестав працювати?
Що ж робити в таких випадках?
Чи не працює планшет - що робити?
Що може бути ще?
Перестав працювати планшет - як вирішити проблему?
Що робити?