Проблеми з LG G3? Спробуйте наші рішення

  1. Основні проблеми LG G3:
  2. милиці:
  3. Можливі рішення:
  4. Можливі рішення:
  5. Можливі рішення:
  6. Можливе рішення:
  7. 6. Проблема: короткий час автономної роботи
  8. милиці:
  9. Можливі рішення:
  10. 7. Проблема: смартфон нагрівається
  11. милиці:
  12. Можливі рішення:
  13. милиці:
  14. 9. Проблема: нестабільна робота Bluetooth
  15. Можливі рішення:

На сьогоднішній день LG є одним з кращих виробників Android-смартфонів, але, як показує практика, і їх пристрою не обділені проблемами і помилками. Нижче ми наводимо список найбільш частих проблем смартфона LG G3 і варіантів їх вирішення.

Основні проблеми LG G3:

1. Проблеми при підключенні Aux-кабелю

У деяких користувачів LG G3 виникають проблеми при підключенні смартфона до зовнішніх динаміків за допомогою подвійного Aux-кабелю У деяких користувачів LG G3 виникають проблеми при підключенні смартфона до зовнішніх динаміків за допомогою подвійного Aux-кабелю. Іноді телефон просто відмовляється підключатися, і музика продовжує грати через телефонні динаміки, іноді телефон підключається, але в моменти, коли музика затихає, починає видавати незрозумілий шум.

милиці:

  • Спробуйте включити на смартфоні музику і в момент, коли вона буде грати, покрутіть в різні боки кінець кабелю, поки LG G3 не виявить його.
  • Спробуйте завантажити інші додатки для відтворення музики.
  • Кому-то допомогла установка додатки SoundAbout для настройки звукових профілів.

Можливі рішення:

  • Перевірте оновлення програмного забезпечення в меню [Налаштування> Про телефон> Центр оновлень> Оновлення> Перевірити наявність оновлення].
  • Спробуйте скористатись іншим aux-кабель.

2. Проблема: смартфон повільно заряджається

Багато скарг на LG G3 пов'язано з часом зарядки смартфона. У комплекті з телефоном йде зарядний пристрій на 1.8 ампер, тому час повної зарядки телефону не повинно займати більше двох годин (якщо ви, звичайно, не користуєтеся телефоном в цей час). Але пам'ятайте, що під час перших днів експлуатації зарядка займає більше часу, так як новий телефон тільки входить в роботу - можете починати панікувати тільки після декількох циклів зарядки.

Можливі рішення:

  • Переконайтеся, що ви використовуєте зарядний пристрій і кабель, які йшли в комплекті з вашим LG G3 (і що розетка, яку ви використовуєте, працює).
  • Щоб виключити проблему в зарядному пристрої, спробуйте зарядити телефон іншим зарядником, близьким по силі струму вашому (якщо сила струму буде менше, то телефон буде заряджатися повільніше, якщо вище, то, відповідно, швидше).
  • Якщо від зміни зарядного пристрою нічого не змінилося, можливо, варто подумати про повернення або обмін телефону.

3. Проблема: не працює індикатор повідомлень

У деяких власників LG G3 періодично відмовляється працювати індикатор повідомлень: він може блимати або світитися під час зарядки, але не повідомляти про вхідні повідомлення У деяких власників LG G3 періодично відмовляється працювати індикатор повідомлень: він може блимати або світитися під час зарядки, але не повідомляти про вхідні повідомлення.

Можливі рішення:

  • Відкрийте рядок стану і переконайтеся, що LED-індикатор включений.
  • Перейдіть в розділ [Налаштування> Дисплей> LED-індикатор] і переконайтеся, що він включений. Можете спробувати вимкнути його, а потім знову включити.
  • Зніміть задню кришку смартфона і витягніть акумулятор; через пару секунд помістіть його назад і знову ввімкніть G3 LG.
  • Можете спробувати налаштувати індикатор за допомогою програми Light Manager.

4. Проблема: Wi-Fi не підключається або з'єднання обривається

У деяких користувачів LG G3 виникають проблеми з WiFi мережею: в деяких випадках вони не можуть підключитися до обраної мережі, але найчастіше смартфон на деякий час підключається, а потім з'єднання раптово обривається і не відновлюється.
Є кілька варіантів вирішення цієї проблеми:

Можливі рішення:

  • Для початку перезавантажте свій роутер.
  • Вимкніть смартфон, витягніть з нього батарею, потім помістіть її назад і знову ввімкніть телефон.
  • Перейдіть в меню [Налаштування> Wi-Fi], натисніть на назву своєї мережі і в меню оберіть «з'єднуватися з цією мережею». Після цього заново налаштуйте з'єднання.
  • Переконайтеся, що в меню «Енергозбереження» не варто галочка «Деактивувати Wi-Fi»
  • Якщо у вас включений Bluetooth, то спробуйте його вимкнути - іноді він може перешкоджати роботі Wi-Fi.
  • У розділі Wi-Fi знайдіть меню «Додатково» і спробуйте змінити налаштування тут. Якщо є можливість, то спробуйте підключитися до частоті 5 ГГц замість 2,4 ГГц (в разі, якщо ваш роутер підтримує 2 частоти).
  • Встановіть Wi-Fi Analyzer і перевірте, наскільки завантажений канал, в якому знаходиться ваша мережа. Якщо є підозра, що проблема в цьому, спробуйте переключитися на менш завантажений канал.
  • Перевірте доступні оновлення для вашого роутера і по можливості встановіть останню прошивку.

5. Помилка: смартфон вимикається сам по собі

Деякі власники LG G3 виявили, що у їх смартфона є огидна звичка час від часу відключатися без видимої на те причини Деякі власники LG G3 виявили, що у їх смартфона є огидна звичка час від часу відключатися без видимої на те причини. У більшості випадків використання телефону, або сам, або після натискання кнопки живлення, але деяким користувачам доводиться повертати смартфон до життя, витягуючи, а потім знову вставляючи батарею.

Можливе рішення:

Скопіюйте всю важливу інформацію з вашого смартфона і спробуйте зробити скидання налаштувань до заводських. Ви можете зробити це через меню [Налаштування> Основні> Резервне копіювання та скидання> Скидання даних> Видалити всі].

6. Проблема: короткий час автономної роботи

Ємність акумулятора LG G3 становить 3 Ємність акумулятора LG G3 становить 3.000 мАг, але не забувайте, що крім великої батареї, у смартфона є ще 5,5-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1440 х 2560 пікселів, тому, залежно від ваших налаштувань, телефон може розряджатися досить швидко.

милиці:

  • Можете почати з загальних порад щодо економії заряду батареї .
  • Також ви можете спробувати налаштувати режим енергозбереження в меню [Налаштування> Акумулятор]. Ви можете вибрати, при якому рівень заряду буде включатися режим енергозбереження, і які функції телефону він буде вимикати.
  • У LG G3 знімний акумулятор, тому ви можете купити і завжди носити з собою запасний акумулятор (або портативний зарядний пристрій).

Можливі рішення:

Якщо ви тільки купили смартфон, то дайте йому час, щоб повністю увійти в роботу, тому що перші дні після покупки - самі інтенсивні в плані використання.
Можливо, більшу частину заряду акумулятора споживає якийсь додаток, ви можете це перевірити в меню [Налаштування> Основні> Акумулятор> Використання акумулятора]. Якщо ви знайшли додаток, яке споживає підозріло багато енергії, в першу чергу, перевірте його поновлення; якщо воно оновлено, то можливо варто знайти йому заміну.

7. Проблема: смартфон нагрівається

Перегрів телефону - ще одна проблема, пов'язана з великим екраном LG G3, і вона буде негативно впливати на термін служби батареї. На щастя, екран смартфона спроектований таким чином, що його яскравість буде автоматично зменшуватися, коли екран стане занадто гарячим (ви помітите це при використанні ресурсоємних додатків).
Але майте на увазі, що при інтенсивному використанні будь-смартфон почне нагріватися, тому що великий екран споживає багато енергії.

милиці:

Якщо ви знаєте, що будете дивитися фільм, грати або знімати відео протягом довгого періоду часу, то заздалегідь зніміть зі смартфона чохол або кейс.

Можливі рішення:

  • Якщо ви відчуваєте, що телефон уже сильно нагрівся, спробуйте на деякий час його відключити і переконатися, що він остигає.
  • Якщо смартфон нагрівається, навіть коли екран відключений, варто подумати про повернення або заміни телефону.
  • Поради з пункту про економію заряду батареї актуальні і тут: смартфон буде менше нагріватися, якщо скоротитися витрата акумулятора.

8. Проблема: телефон розблокується в кишені

У багатьох користувачів викликає роздратування те, що G3 сам по собі може розблокуватися в кишені або сумці У багатьох користувачів викликає роздратування те, що G3 сам по собі може розблокуватися в кишені або сумці. Швидше за все, цьому виною функція Knock On ( «Включення екрану за допомогою подвійного торкання»), але її не так просто вимкнути.

милиці:

  • Чи не кладіть G3 в кишеню екраном до тіла.
  • Використовуйте чохол QuickCircle від LG або інший фліп кейс, який закриває екран.

Можливі рішення:

На LG G2 ви можете відключити функцію Knock On в меню [Налаштування> Загальні> Жести], але в G3, здається, такої можливості немає.
Ви можете зайти в сервісне меню LG, набравши на телефоні 3845 # * 855 #, проскруліть вниз до потрібної функції і відключити її. Цифра 855 в кінці коду - номер моделі «LG G3 D855», тому, якщо у вашій моделі останні цифри відрізняються (телефон для іншого регіону), при наборі номера ви повинні використовувати ті цифри, які вказані у вас.

Можливо, вам буде цікаво ознайомитися з повним оглядом смартфона LG G3 .

9. Проблема: нестабільна робота Bluetooth

У користувачів часто зустрічаються проблеми з настройками bluetooth: з'єднання може просто не налаштовуватися, або обриватися в самий невідповідний момент. У деяких користувачів і зовсім при включенні bluetooth на екрані телефону з'являється повідомлення «Додаток Bluetooth зупинено».

Можливі рішення:

  • По-перше, в меню «Налаштування»> «Про телефоні»> «Оновлення ПЗ» переконайтеся, що у вас встановлені останні оновлення програмного забезпечення. Також переконайтеся, що ви правильно налаштовуєте з'єднання з іншим пристроєм і не пропускаєте спливаючих вікон і повідомлень;
  • Зайдіть в меню «Налаштування»> «Акумулятор»> «Енергозбереження» і приберіть галочку напроти пункту «Bluetooth» (якщо вона стоїть);
  • Перейдіть в розділ «Налаштування»> «Bluetooth» і видаліть попередні з'єднання вашого LG G3 з іншими пристроями. Після цього спробуйте налаштувати підключення по-новій;
  • Якщо проблеми з Bluetooth у вас виникають через раз, то в тому ж меню «Налаштування»> «Bluetooth» перевірте профіль другого пристрою, натиснувши на значок шестерінки поруч з ним. В першу чергу, переконайтеся, що навпроти кожного поля стоять галочки;
  • Спробуйте використовувати для підключення додаток Bluetooth Auto Connect.

Якщо вам сподобалася моя стаття, будь ласка, не полінуйтеся клікнути будь-яку кнопочку нижче, або кинути посилання на статтю в свій блог або форум. Завжди радий відповісти на ваші запитання в коментарях. Дякуємо :)