Ремонт ноутбуків Dell

  1. Ремонт ноутбуків Dell потрібен, якщо Ви помітили такі збої:
  2. Ціни на ремонт ноутбука Dell
  3. Ремонт ноутбука Dell в VSCenter

Надійність ноутбуків Dell, продуктивність і високий рівень якості припускають нечасті випадки поломок Надійність ноутбуків Dell, продуктивність і високий рівень якості припускають нечасті випадки поломок. Ремонт ноутбуків Dell найчастіше проводиться на рівні виправлення механічних пошкоджень: розбитою матриці ноутбука, що випали кнопок, попадання на клавіатуру рідини і т.п. Проте, навіть у такої надійної та якісної техніки трапляються серйозні поломки.

Ремонт ноутбуків Dell потрібен, якщо Ви помітили такі збої:

  • Зображення не з'являється або з'являється частково. В такому випадку найчастіше причина криється в виході з ладу відеочіпа. Ця поломка стосується більше ігрових серій ноутбуків Dell. У цьому випадку необхідна діагностика системи охолодження ноутбука Dell.
  • Ноутбук не включається, вимикається через короткий час, перестає заряджатися батарея. Блок живлення - одне з небагатьох «слабких місць» ноутбуків Dell. В такому випадку Вашого ноутбука буде проведена заміна роз'єму або блоку живлення ноутбука.
  • Темні точки на екрані, зображення є частково або його немає взагалі. Зважаючи на особливості кришки ноутбуків Dell Ви можете ненавмисно пошкодити екран. Або ж ці поломки викликані падінням ноутбука або ударом по корпусу. Вирішення цієї проблеми - заміна матриці ноутбука Dell.
  • На екрані видно смуги, кубики, зображення немає. Цілком ймовірно, ремонт ноутбука Dell буде полягати в заміні матриці ноутбука .
  • Належним чином не працює клавіатура, TouchPad, USB-порти. Причин для виходу з ладу цих компонентів багато, найімовірніше, необхідна заміна південного моста ноутбука Dell.

Ціни на ремонт ноутбука Dell

Найменування послуг по ремонту ноутбуків DellЦіна робіт, грн *

Діагностика ноутбука Dell Безкоштовно Заміна (ремонт) матриці ноутбука Dell від 200 грн. Заміна (ремонт) клавіатури ноутбука Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) материнської плати ноутбука Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) корпусу ноутбука Делл від 100 грн. Заміна оперативної пам'яті ноутбука Dell від 100 грн. Заміна процесора в ноутбуці Dell від 100 грн. Частка (ремонт) системи охолодження ноутбука Dell від 90 грн. Заміна (ремонт) шлейфа в ноутбуці Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) лампи підсвічування матриці ноутбука Dell від 300 грн. Заміна (ремонт) блоку живлення ноутбука Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) зарядного пристрою Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) DVD приводу в ноутбуці Dell від 100 грн. Заміна (ремонт) кулера ноутбука Dell від 100 грн. Ремонт залитого ноутбука Dell від 550 грн. Заміна (ремонт) роз'єму живлення ноутбука Dell від 100 грн.

* До вартості робіт може додаватися вартість часткової або повної розборки ноутбука

Наш сервісний центр ноутбуків Dell робить ремонт найпоширеніших лінійок даної фірми, наприклад:

  • ремонт ноутбуків Dell Inspiron
  • ремонт ноутбуків Dell XPS
  • ремонт ноутбуків Dell Vostro
  • ремонт ноутбуків Dell Latitude
  • ремонт ноутбуків Dell Studio
  • і інших моделей ноутбуків Делл

Ремонт ноутбука Dell в VSCenter

У нашому сервісному центрі Dell Ви зможете здійснити безкоштовну діагностику Вашого ноутбука, дізнатися причину поломки і терміни виконання ремонту. Ми виробляємо ремонт ноутбука Dell за допомогою сучасного обладнання, також, у нас є власний склад запчастин від виробника в широкому асортименті. Будьте впевнені, на Ваш ноутбук буде встановлений тільки оригінальний компонент!

Dell Inc. була заснована в 1984 році американцем Майклом Деллом. На сьогоднішній день корпорація є одним зі світових лідерів з виробництва комп'ютерів найвищого рівня якості. В Україні ці ноутбуки користуються не таким великим попитом, як пристрої інших марок. Однак, ті користувачі, які шукають ноутбуки з великим рівнем надійності, якості та максимальної тривалістю роботи вибирають продукцію саме цієї компанії.