У планшет потрапила вода: що робити - ремонт

  1. Що робити, якщо планшет впав у воду?
  2. дістати акб
  3. експлуатація

Рідина, яка може на планшет є однією з найбільш поширених причин виходу пристрою з ладу. Так само як і будь-який інший мобільний пристрій, планшет потрібно в першу чергу вимкнути. Якщо цього не зробити може статися замикання, який настільки збільшить вартість ремонту, що простіше буде відразу купити новий планшет. Попадання вологи всередину електронного пристрою призводить до його окислення, тому не витрачайте час і якомога швидше несіть свій пристрій в сервісний центр, який здійснює ремонт планшетів . Фахівці рекомендують взагалі уникати контакту планшета з рідинами, навіть під час дощу не рекомендується користуватися пристроєм, адже навіть вогкість може призвести до виникнення несправностей. Не забувайте про «одягу» для пристрою, яка прикриє його в разі небезпеки. Якщо в планшет потрапила вода, ні в якому разі не сушіть його феном, оскільки це може викликати порушення в роботі дисплея, сенсора або навіть розплавить компоненти корпусу.

ремонт планшетів

Що робити, якщо планшет впав у воду?

Дії аналогічні діям у разі, якщо на планшет була пролита рідина. В першу чергу пристрій слід відключити і не намагатися знову включити, поки воно повністю не висохне. Таким чином, вам вдасться врятувати внутрішні деталі планшета і сенсорний екран. Не варто проявляти самостійність, потрібно звернутися за допомогою до фахівців. Співробітники сервісного центру, що спеціалізуються не ремонт планшетів, зможуть грамотно оцінити ситуацію і проведуть всі необхідні заходи, які врятують ваш гаджет. Сподіватися на те, що робота займе мало часу, не варто, адже може виникнути необхідність у додатковій просушування пристрою в інфрачервоній ванні, заміні екрану або додаткових частин пристрою.

Після потрапляння рідини на планшет, перше і найголовніше - мінімізувати потрапляння вологи на внутрішні деталі планшета. Якщо ви намагаєтеся самостійно реанімувати пристрій, дочекайтеся поки воно висохне, тільки після цього спробуйте включити його. Якщо пристрій не реагує на ваші дії, без допомоги фахівця вже точно не обійтися. Багато хто не знає, куди саме варто звертатися в такій ситуації. Однак знайти сервіс, який зможе вас обслужити, зараз не складе великих труднощів. Ще під час покупки вам повинні вказати місце гарантійного обслуговування. І якщо ваш пристрій на гарантії, обслуговувати його ви будете саме в цьому місці, а не в якомусь іншому. Можна звернутися в сервісний центр, що спеціалізується на ремонті саме вашої моделі планшета. Ви можете звернутися в наш сервісний центр, який здійснює ремонт планшетів в Мінську .

Якщо ви включили планшет після потрапляння на нього рідини, і він почав працювати, не варто особливо радіти і продовжувати з ним працювати, не проконсультувавшись зі спеціалістами. Якщо відразу пристрій і запрацювало, то в подальшому може виникнути корозія металу під впливом вологи, що в подальшому призведе до виходу пристрою з ладу.

дістати акб

Тому важливо після намокання пристрою витягти батарею або акумулятор, щоб не допустити окислення металевих частин пристрою. Самому витягти акумулятор в планшеті не просто, тому без допомоги професіоналів не обійтися. Найнебезпечнішими для планшета є такі рідини, як газовані напої і кисломолочні продукти, при їх попаданні пристрій доведеться додатково промивати під проточною водою, що призведе до ще більшого намокання.

Чистка планшета після попадання в нього вологи буде коштувати чимало, тому краще запобігти таким ситуаціям і постаратися уберегти пристрій від потрапляння в калюжі, воду, сніг або від проливання на них рідин. Чищення апарата проводиться незалежно від того, яка рідина на неї потрапила. Чим раніше буде проведена дана операція, тим краще для вас і для вашого пристрою.

Деякі вважають, що ремонт буде потрібно тільки, якщо пристрій добре намокли, проте це не так. Іноді достатньо взяти пристрій мокрими руками і натиснути кнопки, щоб в нього потрапила волога. Вологість - це найстрашніший ворог для планшета, тому треба усіма силами уникнути попадання її в пристрій.

Ще раз нагадаємо, якими мають бути дії користувача в разі намокання пристрою:

- Відключити планшет і вийміть акумулятор

- Терміново звертайтеся в сервісний центр. Не рекомендується витирати або сушити пристрій, це може викликати нові пошкодження, до того ж навіть якщо зовні пристрій сухе, цілком можуть бути пошкодження всередині нього. # В планшет потрапила вода # що робити # ремонт планшетів

експлуатація

Завжди пам'ятайте про правила користування пристроєм:

- Завжди тримайте пристрій в спеціальному чохлі, який захистить його від вологи

- Не використовуйте планшетів в дощову і вологу погоду

- Ніколи не використовуйте цей, якщо у вас мокрі руки

- Тримайте планшет подалі від різного роду рідин

- Постарайтеся не упускати пристрій в воду, сніг, бруд

Пам'ятайте, що під впливом води в планшет - це результат вашого необережного поводження з пристроєм. Крім того, попадання вологи на планшет - ситуація, яка не відноситься до гарантійних випадків, а значить, що вартість ремонту планшета доведеться сплатити - вам.

Якщо ж сталася така ситуація, знайте, що наш сервісний центр завжди готовий допомогти вам у вирішенні проблеми. Наші фахівці проведуть акуратну і грамотну чистку і просушування пристрою. Ми проведемо всі необхідні заходи, які зможуть повернути ваш пристрій до життя і повернуть його працездатність. У нашому розпорядженні є новітні технології та обладнання, завдяки якому заміна всіх необхідних елементів пристрою буде проведена швидко і якісно.

Що робити, якщо планшет впав у воду?
Що робити, якщо планшет впав у воду?