Впустив iphone 5 не включається. Що робити, коли iPhone впав у воду або з великої висоти

  1. Не включається після падіння Айфон? зламалася плата
  2. Що робити, якщо Айфон впав і не включається
  3. Швидкий ремонт з гарантією!
  4. Як розібрати iPhone
  5. iPhone 3G:
  6. iPhone 3G
  7. iPhone 4
  8. iPhone 5
  9. Примітки
  10. програмні
  11. апаратні
  12. Контролер живлення
  13. попадання води
  14. перепади напруги
  15. Cостарілся акумулятор
  16. Відео: IPHONE 5 заряджати АЛЕ НЕ ВКЛЮЧАЄТЬСЯ
  17. Через зламаний роз'єму зарядки
  18. після прошивки
  19. Після падіння з висоти
  20. Після заміни дисплея
  21. Після скидання налаштувань
  22. при зарядці
  23. після джейлбрейка
  24. після перезавантаження
  25. Відео: ЖОРСТКА ПЕРЕЗАГРУЗКА
  26. Що робити, якщо Айфон впав

Як відбувається ремонт:

  • 1 Безкоштовно діагностуємо прівезен-
    ве Вами або нашим кур'єром пристрій.
  • 2 Проводимо ремонт, а також даємо гарантію на нові встановлені деталі. В середньому ремонт триває 20-30 хвилин.
  • 3 Чи отримуєте працюючий пристрій самі або викликаєте нашого кур'єра.

Якщо iPhone 5s, 5 або 4 перестав працювати після «жорсткого приземлення», то це може бути наслідком розриву або від'єднання шлейфів. Їх в айфоне безліч і кожен відповідає за роботу певного модуля. Найчастіше визначити який саме з шлейфів зламався неможливо без комплексної діагностики пристрою.

При ударі телефону об підлогу можуть відійти контакти, що з'єднують акумулятор з корпусом. Як наслідок, він залишається без харчування і перестає функціонувати.

Не включається після падіння Айфон? зламалася плата

Ще один плачевний підсумок падіння - це зламана материнська плата . Ця деталь відповідає за справну роботу багатьох функцій. Зі зламаною «материнки» перестає функціонувати динамік, не працюють кнопки гучності, починаються проблеми з прийомом сигналу. Девайс може відмовитися включатися в цілому. Ступінь пошкодження може бути різною. Якщо зламалася сама плата, то швидше за все, телефон вже не підлягатиме відновленню. При поломці окремих компонентів потрібно звертатися в спеціалізовані сервісні центри. На моделях 4, 4s материнська плата відрізняється крихкістю і будь-який удар може спричинити за собою її поломку.

Конструкція iPhone 5, 5c рясніє різноманіттям мікросхем, які легко пошкоджуються при падінні. Найбільш схильні до поломки мікросхема Q2, яка захищає інші елементи від перевантажень. Слідом за нею може вийти перестати працювати мікросхема U7, що відповідає за розподіл струму по ключовим модулів пристрою. Таким чином, телефон виявляється не в змозі отримувати необхідне живлення і перестає функціонувати. При падінні пристрою також може знадобитися заміна панелі.

Що робити, якщо Айфон впав і не включається


Як відбувається ремонт:   1 Безкоштовно діагностуємо прівезен-   ве Вами або нашим кур'єром пристрій

Якщо Ви упустили свій девайс, і він більше не подає ознак життя, то головне не піддаватися паніці і спробувати спокійно розібратися в ситуації. Можливо, всередині корпусу від'єднався потрібний шлейф. В цьому випадку можна постаратися розібрати пристрій і приєднати відійшов контакт самостійно. У разі більш важкої поломки (пошкодження друкованої плати, мікросхем і т.д.), то слід негайно звернутися в сервісний центр.

Ми обслуговуємо співробітників цих компаній

  • Швидкий ремонт з гарантією!

    В окремих випадках причину несправності визначити неможливо без проведення глибокої діагностики пристрою. Працівники сервісного центру Apple оглянуть ваш iPhone 4s і встановлять точну причину поломки. Поки наші фахівці займаються своєю роботою, Ви можете почекати в нашому офісі, де для клієнтів створені всі зручності. Ремонт виконується протягом півгодини, після чого надається гарантія на надані послуги.

    iPhone 3, 4 або 5 не включається після падіння? Досить поширена проблема. Удар, особливо сильний, може викликати не тільки зовнішні пошкодження (тачскрін, дисплея, корпусу), але і куди більш серйозні внутрішні. Дві найбільш популярних проблеми, що виникають після того, як iPhone 4 / 4S, iPhone 3G / 3GS, iPhone 5 впав і не включається - це:

    • Пошкодження або від'єднання шлейфу
    • Пошкодження друкованої плати.

    Другий випадок вимагає втручання фахівців сервіс-центру. Навряд чи людина без досвіду і спеціальних навичок зможе самостійно здійснити заміну друкованої плати, та й добути потрібні запчастини досить важко. Однак здійснити заміну або приєднання шлейфа не так вже й складно, особливо якщо у вас є запасний. Але для початку iPhone потрібно розібрати.

    Як розібрати iPhone

    У загальних рисах, процедура розбору всіх iPhone приблизно однакова. Однак є важливі нюанси. Повністю процес розбору демонструється на даних відеороликах:

    iPhone 3G:

    iPhone 4:

    iPhone 5:

    Заміна або приєднання шлейфа iPhone

    Після розбору iPhone можна приступати до заміни. У разі неполадок зі шлейфом мова йде або про верхньому, або про нижньому шлейфі. Верхній шлейф в моделях після 3G відповідає за роз'єми і кнопки, в тому числі і за кнопку включення. Це і може бути причиною того, що iPhone не включається. Можливо також пошкодження нижнього шлейфу - цей шлейф є системним, і його пошкодження якраз і призводить до неможливості запуску Айфона. Повністю процедура заміни показана на відео.

    iPhone 3G

    1) заміна верхнього шлейфу.

    2) заміна нижнього шлейфу.

    iPhone 4

    1) заміна верхнього шлейфу.

    2) заміна нижнього шлейфу.

    iPhone 5

    1) заміна нижнього шлейфу.

    2) Заміна верхнього шлейфу в iPhone 5 не дуже сильно відрізняється від аналогічної операції для iPhone 4.

    Примітки

    Якщо iPhone не включається після падіння, то неполадки, швидше за все, пов'язані саме з нижнім системним шлейфом. Якщо ви не впевнені в собі, то не варто намагатися самостійно замінити шлейф, тим більше що проблема може бути зовсім не в ньому. І вже тим більше не потрібно намагатися замінити самостійно друковану плату, адже це може призвести до необхідності покупки нового айфона.

    Як і з будь-яким іншим смартфоном, з iPhone також можуть траплятися неприємні ситуації. Вони пов'язані як з програмним забезпеченням, так і з механічною частиною пристрою.

    У даній статті ми розглянемо різні види проблем, з якими може зіткнутися користувач, і запропонуємо шляхи їх вирішення.

    програмні

    В такому випадку з'являються такі «симптоми»:

    Чому вони з'являються? В першу чергу це пов'язано з:

    1. спробами самостійно провести Jailbreak (відкриття системи);
    2. засміченням смартфона великою кількістю додатків, яким потрібен доступ до мережі, що призводить до перевантаження операційної системи;
    3. втрата пароля, яка веде до блокування апарату.

    Вирішити ці проблеми досить просто - довірити Jailbreak професіоналам або відновити апарат після нього, видалити непотрібні програми або відключити їм доступ в мережу, відновити пароль.

    апаратні

    Вони можуть з'явитися в наступних випадках:


    Вони можуть з'явитися в наступних випадках:

    У більшості випадків несправність безпосередньо пов'язана з пошкодженим екраном або корпусом, що дозволяє просто замінити ці деталі. При впливі вологи або забрудненні телефону (роз'ємів, кнопок, тачскрін, динаміків) може допомогти проста сушка або чистка.

    З ушкодженнями системної плати і процесора справа йде куди складніше - усунути їх неполадки можна тільки шляхом повної заміни цих деталей. Нижче ми розповімо про інші випадки, пов'язаних з механічними пошкодженнями iPhone.

    Контролер живлення

    Одна з поширених проблем пов'язана з контролером харчування - невеликий деталлю, поломка якої призводить до швидкої втрати заряду. Користувач не встигає моргнути, як телефон вже повністю розрядився. Насамперед можна спробувати замінити батарею, але це лише один з можливих варіантів такій ситуації.


    По-перше, давайте переконаємося, що справа дійсно в поломці контролера харчування.

    Повинні бути в наявності наступні ознаки:


    Увага! Ремонт цієї деталі - досить копіткий і потребують спеціальних навичок процес. При наявності вищеперелічених ознак рекомендуємо звернутися в сервісний центр.

    попадання води

    Попадання апарату в воду - один з головних страхів власників смартфонів. Що робити, якщо айфон впав у воду і не включається?

    У такій ситуації діяти необхідно без зволікання:


    перепади напруги

    Вас турбують швидкі розрядки смартфона? Це може бути також пов'язане з неправильною подачею харчування, особливо, якщо використовується неоригінальна зарядка. Це може завдати непоправної шкоди акумулятора і приводити до перепадів напруги, від яких смартфон може згоріти.

    Щоб уникнути невиправданих витрат на ремонт системної плати і батареї - рекомендує замінити зарядку на оригінальну.

    Cостарілся акумулятор

    Батарея iPhone, звичайно ж, не вічна. Згодом апарат починає швидше розряджатися і навіть повністю відключатися. Допомогти тут може тільки один засіб - заміна акумулятора.


    Щоб продовжити термін експлуатації батареї, зверніть увагу на наступні поради:

    • завжди заряджайте смартфон до 100%, уникайте частих короткочасних зарядок;
    • лише використовуючи оригінальний зарядний пристрій;
    • або не перезавантажуйте телефон непотрібними додатками - їх робота також впливає на старіння акумулятора.

    Відео: IPHONE 5 заряджати АЛЕ НЕ ВКЛЮЧАЄТЬСЯ

    iPhone не включається

    iPhone не включається - одна з найбільш страшних користувачів ситуацій. У чому її причини? Це буде розглянуто далі.

    Через зламаний роз'єму зарядки

    Даний випадок пов'язаний з неможливістю зарядити пристрій. Це дуже поширена поломка, що виникає при критичному забрудненні роз'єму зарядки. Також роз'єм може просто зламатися при недбалої спробі зарядити телефон.


    Можна спробувати вирішити цю проблему самостійно, прочистив роз'єм, але це не завжди виходить в домашніх умовах. При сильному забрудненні найкращим рішенням буде звернутися до фахівців.

    після прошивки

    Ця проблема виникає під безпосередньо під час прошивки, коли телефон раптово відключається.

    Цьому може бути два пояснення:


    У будь-якому з цих випадків не потрібно панікувати - допоможе нова прошивка пристрою.

    Після падіння з висоти

    Причина виникнення неполадок, якщо користувач впустив телефон, досить ясна. Найчастіше вона криється в від'єднанні одного з шлейфів, що веде до акумулятора, екрану або кнопки включення.


    При сильному ударі могли виникнути проблеми і серйозніше - порушення пайки на системній платі або поломка однієї з мікросхем. Якщо ви володієте необхідними навичками - можна спробувати усунути поломку самостійно, розкрутивши смартфон і приєднавши проблемний шлейф. Якщо ні - доведеться звернутися в сервісний центр.

    Після заміни дисплея

    Ще одна часто зустрічається проблема. Її причиною в основному буває неправильна збірка або проблеми зі шлейфом, який веде до екрану. Усунути неполадку можна самостійно, розібравши корпус і перевіривши проблемний шлейф, або за допомогою фахівця.


    Після скидання налаштувань

    Якщо iPhone не включається після скидання налаштувань, то допомогти може наступна процедура:


    Якщо iPhone не включається після скидання налаштувань, то допомогти може наступна процедура:

    при зарядці

    Відключення пристрою при зарядці найчастіше пов'язані з проблемами акумулятора або ж неоригінальною зарядки. Також це може бути пов'язано з поломкою контролера харчування, про який ми вже розповідали вище.

    після джейлбрейка

    Звісно пристрою після джейлбрейка - ще одна часта проблема.

    Вирішити її можна наступним чином:


    після перезавантаження

    Що робити, якщо телефон не запускається після перезавантаження і тільки вібрує? Допоможе в цьому випадку примусове перезавантаження. Для цього достатньо затиснути кнопки «Номі» і «Power» на кілька секунд, поки не з'явиться логотип Apple.

    Увага! Примусове перезавантаження не видаляти ніякі дані з пристрою. Провести її можна навіть в тому випадку, якщо екран погас, а кнопки не реагують на натискання.

    Відео: ЖОРСТКА ПЕРЕЗАГРУЗКА

    На айФоні горить яблуко і він не включається

    Така проблема виникає після натискання на кнопку «Power». Її часто називають «білим яблуком», тому що завантаження пристрою «застряє» на фірмовому логотипі. Примусове перезавантаження (затискання кнопки харчування і «Додому») в даному випадку найчастіше не працює. Що ж робити?


    Фото: зависання на логотипі пристрої

    Рішення досить просте:

    1. вимикаємо смартфон, використовуючи примусовий перезапуск (затискаємо і утримуємо «Home» і «Power»), чекаємо включення;
    2. якщо проблема повторюється і пристрій знову зависло на логотипі - оновлюємо програмне забезпечення телефону.

    Важливо! Не можна також виключати можливість, що проблема виникла з вини будь-якої програми. В такому випадку допоможе його видалення.

    Ми розглянули найбільш часті проблеми, що призводять до того, що iPhone перестає включатися. Сподіваємося, що наші покрокові інструкції усунення проблеми не ефективні і відновити працездатність пристрою.

    Упав iPhone 6, 6 Plus, 5, 5S, 5C, 4, 4S і тепер він відмовляється функціонувати? Це, мабуть, найпоширеніша проблема, з якою доводиться стикатися. В даному випадку бажано якомога швидше, відразу після падіння пристрою, звернутися за кваліфікованою допомогою, так як з часом усунути неполадку стає набагато складніше і значно дорожче. У нашому сервісному центрі вам обов'язково допоможуть.

    Отже, що робити, якщо Айфон впав у воду?

    Досить часто нам доводиться стикатися з проблемою, коли iPhone впав у воду. Перше, що необхідно зробити, це ні в якому разі не включати його і не заряджати. Якомога швидше віднесіть його в нашу майстерню. Якщо iPhone 4, 4s впав у воду, необхідно від'єднати сам акумулятор. Для цього необхідно буде розкрити мобільний, а це зовсім не проста операція. Наші майстри акуратно відключать АКБ від плати. Чим більше часу пройде з тих пір, як рідина потрапила в середину апарата, тим більше несправностей з'явиться. При цьому відбувається електрохімічне вплив на плату через підключеної АКБ. У більшості випадків нам приносять техніку, яка має всередині іржу, нальоти і окислені плями, що сигналізує про те, що iPhone впав у воду. Для того щоб відремонтувати його з мінімальними грошовими витратами, як можна швидше після контакту з рідиною вирушайте в нашу майстерню, де зроблять просушку і чистку. Чим менше часу пройде з моменту, як iPhone потрапив в воду, тим більше шансів повернути йому повну працездатність з мінімальними грошовими витратами і за коротший час.

    Що робити, якщо Айфон впав

    Ви або хтось із ваших близьких випадково впустив iPhone з   великої висоти Ви або хтось із ваших близьких випадково впустив iPhone з великої висоти ? В даному випадку радимо не заряджати його, так як в результаті удару відбуваються компоненти друкованої плати або утворюються мікротріщини. Найстрашніше, що може статися - це розрив доріжок в середині самої плати. При цьому пошкодженні допоможе тільки повна заміна комплектуючої. Тільки в деяких випадках можливо відновити її роботу. Якщо iPhone впав і не включається, можливо, відбилася якась із мікросхем, яких в Apple - багато. Це може бути сам процесор, контролер харчування. Усунути поломку такого роду зможе тільки досвідчений фахівець за допомогою спеціальної техніки. Тому радимо не чинити стільниковий самостійно, так як цим ви можете тільки нашкодити, часом, після некваліфікованого втручання відновити працездатність стає нереально. Звертайтеся в нашу майстерню. Ми швидко і якісно відремонтуємо Айфон 6, 6 +, 5, 5S, 5C, 4, 4S.

    1800
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 1900
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 1400
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 1600
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 800
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 800
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 190
    Акція! 20 хвилин 7690
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 8800
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 4490
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 5800
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 2790
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 1990
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 190
    Акція! 20 хвилин 7800 5800/7800 3900 5800 2290 3900 1590 1800 190
    Акція! 20 хвилин Важливо: Акція! Знижено ціну на 50% позначена словом «Акція», діє до кінця цього місяця

    1. Як запчастина iPhone від копії;
    2. Ми встановлюємо оригінальні запчастини, і даємо гарантію: 1 рік!
    3. Знижка 20-50% на прохання постійних клієнтів - дивіться спеціальний
    4. При ремонті виберіть безкоштовний

    вартість
    установки деталі
    в нашому
    сервісному центрі: Найменування запчастин 8/8 Plus / X
    ціна 7/7 Plus
    ціна 6s
    ціна 6s Plus
    ціна 6
    ціна 6 Plus
    ціна 5S / SE / 5C / 5
    ціна 4 / 4S
    ціна Ціна
    установки
    в руб. Час ремонту Скло 2900
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 2800/2900
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! Дисплей зі склом (Оригінал) Якість 100% 9900
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! 8800/9900
    Акція!
    С2 жовтня по 9 жовтня! Дисплей зі склом (Копія) Якість 80% Акумулятор Оригінал 1480 1480 1480 1480 1480 1480 1480 1480 499 20 хвилин Акумулятор Копія Акція! 700 700 700 700 700 700 700 700 499 20 хвилин Задня камера 3450 3450 3450 3450 1500 1500 1500 1500 499 від 2-х годин роз'єм живлення зі шлейфом Акція! 450 450 450 450 450 450 450 450 499 30 хвилин Кнопка включення зі шлейфом 420 450/420 450 420 450 420 420 420 499 30 хвилин Кнопка home (корпусні частина) 450 450 420 450 420 450 450 450 499 10 хвилин Кнопка home (внутрішня частина : шлейф з компонентами) 450/490 490 450 490 450 450 490 450 499 20 хвилин Динамік 490/290 290 490 290 490 290 290 490 499 20 хвилин Мікрофон 290 290 290 290 290 290 290 290 499 30 хвилин Задня кришка 3690 3690 3690 3690 3690 3690 3450 990 250 Акція! від 30 хвилин Антена GSM 450 450 450 450 450 450 450 450 499 30 хвилин Антена WiFi 450 450 450 450 450 450 450 450 499 30 хвилин Модуль WiFi 450/1500 1500 450 1500 450 1500 1500 1500 499 від 1го години Контролер звуку 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 1400 499 від 2-х годин Контролер харчування 2400 2400 2400 2400 2400 2400 2400 2400 499 від 2-х годин

    Яка буде вартість ремонту?

    Якщо користувач впустив iPhone в воду, на асфальт і т.д., ми в першу чергу проведемо комплексну діагностику, абсолютно безкоштовно. За її результатами майстри з'ясують, яка саме деталь вийшла з ладу, після чого стане відома повна вартість наших послуг.

    Як бути впевненим, що відновлений після падіння або намокання Айфон буде працювати справно

    Якщо iPhone після води або користувач просто впустив і на тверду поверхню впав iPhone 4, 4s, 5 ми швидко і якісно усунемо будь-яку проблему Якщо iPhone після води або користувач просто впустив і на тверду поверхню впав iPhone 4, 4s, 5 ми швидко і якісно усунемо будь-яку проблему. Так само ми розробили спеціальну гарантію. У нас працюють тільки висококваліфіковані фахівці, які по закінченню обов'язково проводять тестування апарату на працездатність. Для цього у нас є в наявності все необхідне спеціалізоване обладнання. Ми видаємо гарантію повністю на весь смартфон, а не тільки на окрему деталь.

    Скільки займе часу ремонт?

    У нас величезний склад оригінальних запчастин. 99% деталей на всі моделі є в наявності. Саме тому ремонт займе всього від 20 хвилин до 2 годин, залежно від характеру пошкодження. Якщо користувач намочив iPhone або впустив, в результаті чого постраждало залізо, лагодження, сушка та інші потрібні процедури, як правило, займають від 1 до 5 годин, а в деяких випадках навіть і довше.

    Наш головний принцип - не тільки усунути поломку, але і зробити так, щоб стільниковий працював, як новий. Якщо ви не хочете втратити даремно час і зайві гроші, вирушайте в наш сервісний центр, де вам обов'язково допоможуть і проведуть тестування, яке займе від 5 до 30 хвилин в залежності від моделі, і дадуть гарантію. В результаті ви може бути впевнені, що ваш смартфон в руках професіоналів.


    В результаті ви може бути впевнені, що ваш смартфон в руках професіоналів

    Поділіться статтею з друзями:

    Схожі статті

    Не включається після падіння Айфон?
    Не включається після падіння Айфон?
    IPhone 3, 4 або 5 не включається після падіння?
    Що робити, якщо айфон впав у воду і не включається?
    У чому її причини?
    Що ж робити?
    Упав iPhone 6, 6 Plus, 5, 5S, 5C, 4, 4S і тепер він відмовляється функціонувати?
    Отже, що робити, якщо Айфон впав у воду?
    Скільки займе часу ремонт?