Як скачати музику з ВК

ВКонтакте DJ - найкраща програма для скачування музики і відео з соцмережі ВКонтакте, яка містить близько півмільйона виконавців і більше п'яти мільйонів пісень.

Соціальна мережа Вконтакте вважається найбільш популярною серед країн пострадянського простору. Тут, крім спілкування, можна переглядати різноманітні відео і слухати музику. До речі, жоден ресурс не може похвалитися таким великим кількістю музичних треків, як вищезгадана соціальна мережа.

На жаль, у нас не завжди є доступ до інтернету, щоб прослухати улюблені треки. Так що, для власної зручності, доцільніше завантажити свій плей лист на комп'ютер або телефон. Зробити це простіше простого, завдяки російськомовному програмному забезпеченню, під назвою «ВКонтакте.DJ».

Ця програма досить проста в установці і використанні. Про переваги програми ВКонтакте.DJ і буде коротко розказано в нашій статті, а вичерпна інструкція про її застосування є на сайті програми.

Мабуть, найбільш вагомий плюс цього ПО - простота використання, натисканням всього однієї кнопки ви зможете скачати улюблену пісню. Для початку вам потрібно дізнатися ім'я виконавця або назву треку, ввести ці дані в пошуковий рядок і натиснути «Знайти».

Всього за пару секунд програма знайде все необхідне. Однак, щоб побачити результати пошуку, вам слід клацнути на плюс, що розташовується біля пошуку. Перед вам відкриються всі знайдені варіанти.

Ви здивовані що все так просто і думаєте, що десь є «підводні камені»? Поспішаємо вас заспокоїти, легке скачування музики з програмою «Вконтакте діджей» реально можливо і під силу навіть дилетанту. Так що тепер ви зможете завжди насолоджуватися улюбленими треками, незалежно від того, чи є на даний період часу доступ в інтернет і настрій завжди буде хорошим, навіть в погану погоду

Щоб ви могли відразу ж вникнути в програму, точніше як нею користуватися, програмісти створили її дизайн, схожий з оформленням соціальної мережі ВКонтакте. Однак, за своїм власним бажанням, ви можете змінити стилістику оформлення ПО, відвідавши відповідний розділ налаштувань, яких до речі досить для гнучкого налаштування програми.

ВКонтакте діджей - це безкоштовна програма. Після скачування на комп'ютер, її необхідно встановити. Ця процедура не відніме у вас багато часу. Для своєї зручності, створіть на робочому столі ярлик, щоб можна було оперативно увійти в програму. До речі, її можна встановлювати на Windows будь-якої версії, починаючи з сімки і вище. Знаходиться дана програма за адресою http://vkdj.org/ . Приємного користування!

Transcend StoreJet 25A3 TS1TSJ25A3K
Transcend JetFlash 790 8GB
A-Data Ultimate SU650 120GB

Ви здивовані що все так просто і думаєте, що десь є «підводні камені»?