Актор Володимир Зельдін: біографія довгожителя

  1. Володимир Зельдін: біографія
  2. Секрети довголіття Володимира Зельдина
  3. Володимир Зельдін: цитати
  4. Сподобалася стаття? Поділися з другом

Вітаю моїх постійних і нових читачів! У статті «Актор Володимир Зельдін - біографія довгожителя» - цікаві факти з життя та секрети довголіття артиста.

Володимир Зельдін - геніальний російський і радянський актор театру і кіно. Сьогодні ви дізнаєтеся секрети довголіття актора, який активно прожив майже 102 роки.

31 жовтня 2016 року о 9 ранку серце легендарного актора зупинилося. Володимир Михайлович помер в Москві, в НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Пішла ціла епоха ...

Володимир Зельдін: біографія

Володимир Зельдін має звання «Народний артист СРСР». Народився ще за царювання Миколи II - 28 грудень 1915 року, в родині музиканта і вчительки.

З 1945 служив в одному і тому ж театрі Російської Армії (в минулому, Радянської Армії). Він знявся майже в півсотні фільмів. Знак зодіаку - Водолій , Зростання - 1,7 м.

Вперше я побачила актора по телевізору в фільмі «Учитель танців» (1952) на початку 70-х. Красень Володимир Зельдін підкорив мене!

Красень Володимир Зельдін підкорив мене

Володимир Зельдін в ролі Альдемаро. Фільм «Учитель танців» (1952)

Першою дружиною Володимира Михайловича була Людмила Мартинова. З нею вони прожили разом всього лише рік. У них був спільний син, який помер в 1941 році.

Друга дружина - Генрієтта Островська (1921-1971), заслужена артистка РРФСР, яка знімалася разом з Зельдіним у фільмі «Учитель танців».

Третя дружина - Іветта Капралова (1935), в шлюбі з Володимиром Михайловичем з 1964 року. Вдова пережила свого чоловіка лише на три місяці, померла 28.01.2017.

З дружиною Іветтою Євгенівною Капралова

Володимир Зельдін - довгожитель, а у людей завжди є інтерес до способу життя довгожителів і цікавість дізнатися секрети вічної молодості.

Секрети довголіття Володимира Зельдина

  1. По-перше, дитинство актора пройшло в інтелігентній родині, де ніколи не було скандалів і конфліктів, спиртного і сигарет. Все починається з дитинства.
  2. Другий секрет: Рух - це життя. Щоденні піші прогулянки по півтори години, при будь-якому самопочутті і при будь-якій погоді.
  3. Третій секрет: Уміння розподіляти свої сили, не бути загнаної конем. У всьому почуття міри. Потрібно вміти працювати і вміти відпочивати. Колеги дивувалися його працездатності, яку він відновлював обов'язковим відпочинком. Неспання і відпочинок він вміло регулював. Спав він багато і за рахунок сну відновлювався. Це головний секрет його довголіття.
  4. Четвертий секрет: Володимир Зельдін не курив. Чи не переносив тютюнового диму. Знаючи це, колеги, друзі та знайомі ніколи при ньому не курили.
  5. П'ятий секрет: У харчуванні був стриманий. Володимир Михайлович їв невеликими порціями, але часто. М'яса в раціоні майже не було. У компанії він міг пригубити коньяк. Але ніяк не більше.
  6. Шостий секрет: Гармонія душі і тіла. Жити потрібно з чистою совістю. »Совість - вищий суддя. Існує в хорошому сенсі моральний спокій, який впливає на серце і на організм ».
  7. Сьомий секрет: молодість душі . Потрібно дружити з людьми молодше себе. Секрет його вічної молодості полягав в тому, що він дуже любив молодь. До останніх днів він красиво залицявся за молоденькими жінками. Мудра жінка до цього ставилася спокійно, розуміючи, що цим він заряджає себе енергією.
  8. Восьмий секрет: Дотримувався пост. «Піст - це корисна штука. І не тільки тому, що це свого роду розвантажувальні дні, але і тому, що це духовна дисципліна. Адже постити потрібно перш за все в психологічному сенсі ».

Володимир Зельдін: цитати

«Папа помер в 52 роки. Мама померла в 47. А я прожив майже дві таких життя. Якщо Бог береже мене, значить, я не все зробив. »

«Не називай своїм нічого, крім своєї душі»

«Є важливі заповіді: Не вкради, Не вбивай, не осуджує ... На собі перевірив, що, дотримуючись їх, живеш довше. Я не заздрісний, не страждаю від марнославства, тому зсередини мене нічого не роз'їдає ».

«Я намагаюся контролювати емоції, проганяти негативні думки. Потрібно розуміти, що завжди є люди, які талановитіші і одареннее вас »

«Намагаюся нікому не робити гидот, подлостей. Як прекрасно сказав поет Йосип Бродський , «Треба розуміти, що є люди краще за тебе, і це полегшує життя». Я живу з чистою совістю. Думаю, що і у багатьох інших людей мого покоління совість чиста ».

«Ми пройшли війну, захистили Росію. Потрібно вміти дивуватися життя, цікавитися всім новим, ніколи нікому не заздрити. І ще. Необхідно підтримувати в собі стан закоханості - в свою професію, в людей, які тебе оточують, в життя у всіх її проявах »

«Вибирайте друзів серед приємних людей, що мають рідкісну і неприємну здатність говорити правду»

«Правда, у мене немає ніяких шкідливих звичок. Абсолютно! Я не пив і не п'ю алкоголю взагалі - ні вина, ні міцніших напоїв »

«Саме спорту я зобов'язаний своїй все ще пристойній формою»

«Трагедія старості в тому, що ти себе почуваєш молодим»

«Старість - це коли живеш, як тобі зручно, і спілкуєшся з тими, хто тобі приємний, і цей« подарунок »вже теж можеш собі дозволити»

«Коли тобі 100 років, саме ЖИТТЯ є найдорожчою нагородою».

Дорогі читачі, нехай ці секрети довголіття Володимира Зельдина допоможуть вам довго залишатися здоровими і життєлюбний.

Тема цікава! 😉 Друзі, залишайте відгуки до статті «Актор Володимир Зельдін: біографія довгожителя». Поділіться цією інформацією в соціальних мережах. Дякуємо!

Сподобалася стаття? Поділися з другом

Світ тісний

Сподобалася стаття?