Як правильно заряджати телефон Галаксі 7

  1. » Як правильно заряджати 5 функцій Samsung Galaxy S7, які хотілося б бачити в iPhone 7
  2. 5. Бездротова зарядка
  3. 4. Швидка зарядка
  4. 3. Водозащита
  5. 2. Постійно активний дисплей
  6. 1. Гібридний SIM-слот
  7. випадковий запис
  8. Samsung Galaxy J5 на перший погляд:
  9. Дизайн і залізо
  10. перші враження
  11. Оригінал Leagoo Lead 7 / Quad Core 6589 (4 ядра!) / Батарея 4500 mAh у Владивостоці
  12. Гарантія та умови повернення

» Як правильно заряджати

5 функцій Samsung Galaxy S7, які хотілося б бачити в iPhone 7

5 функцій Samsung Galaxy S7, які хотілося б бачити в iPhone 7

Компанія Samsung розкрила подробиці про своїх смартфонах Galaxy S7 і Galaxy S7 edge на виставці Mobile World Congress в Барселоні. Оскільки флагмани від Samsung виходять шістьма місяцями пізніше iPhone і відповідно на шість місяців раніше наступного покоління смартфонів від Apple, то їм потрібно не тільки бути краще, ніж наявні iPhone, але і змагатися з наступною моделлю.

Дійсно, в Galaxy S7 і S7 edge є кілька крутих фіч, за рахунок яких вони виглядають цікавіше, ніж iPhone 6s. І було б здорово, якби Apple подбала про те, щоб включити аналогічні функції в iPhone 7. Давайте подивимося, що ж такого дивного в нових смартфонах Samsung.

5. Бездротова зарядка

Бездротовий підзарядкою в наш час нікого не здивуєш, але Samsung виявилася на крок попереду своїх конкурентів з просунутою швидкої бездротовою технологією, що дозволяє заряджати Galaxy S7 і S7 edge настільки ж швидко, як якщо б ви користувалися стандартним кабельним зарядним пристроєм.

Кажуть, що Apple працює над технологією # 171; справжньою # 187 ;, Wi-Fi-подібної, бездротової зарядки, але робочого зразка такої техніки поки немає. А до тих пір поки він не з'явиться, будемо сподіватися, Apple все ж зробить Qi-стандартну зарядну станцію для iPhone 7. По-справжньому бездротовим такий спосіб зарядки назвати не можна, але тим не менше він зручніше і сучасніше, ніж звичайний кабельний.

4. Швидка зарядка

У порівнянні з іншими смартфонами iPhone 6s Plus заряджається просто непристойно довго. Двухамперное зарядний пристрій допомагає прискорити процес, але не дуже сильно, знову ж таки в порівнянні з технологіями від конкурентів. Виробники смартфонів на Android ще пару років тому обзавелися технологіями швидкої підзарядки своїх пристроїв, і зараз Android-телефон з нижнього цінового сегмента заряджається швидше, ніж iPhone 6s, навіть якщо на ньому встановлено акумулятор більшого обсягу, ніж на iPhone.

Смартфони же Samsung завдяки своїй технології швидкої бездротової зарядки зможуть підживлюватися від Qi-станції так само швидко або навіть швидше, ніж iPhone останнього покоління від провідного пристрою. Тому було б чудово, якби в Apple задумалися про те, щоб розробити для iPhone 7 якийсь спосіб швидко заряджати акумулятор.

3. Водозащита

Samsung спробувала впровадити водозащиту в Galaxy S5 в році, але вийшло все не дуже гладко. Компанія зробила ставку на зовнішню вологозахист корпусу, в результаті чого на microUSB-портах телефонів з'явилися некрасиві і незручні кришки. В Samsung врахували цей досвід, і в цьому році флагманські моделі смартфонів будуть забезпечені корпусами, захищеними зсередини відповідно до стандарту IP68. Galaxy S7 і S7 edge витримують занурення в воду на глибину до 1-1.5 метрів на необмежений час, не маючи при цьому ніяких кришок на роз'ємах. Є, звичайно ж, і захист від пилу.

У мережі було багато спекуляцій про те, що нове покоління iPhone буде володіти водозащитой, і можна бути впевненим, що ця фіча дійсно з'явиться в нових флагмани від Apple.

2. Постійно активний дисплей

На основі останніх досягнень технології Super AMOLED Samsung представила функцію Always-on Display в Galaxy S7. Суть її в тому, що на дисплеї смартфона навіть в заблокованому стані відображаються годинник, повідомлення та інша інформація. Дисплей при цьому знаходиться в режимі зниженого енергоспоживання, при якому підсвічуються лише його окремі пікселі.

Очікується, що в майбутньому Apple теж перейде на AMOLED-дисплеї, але навряд чи це станеться в цьому році. Функцію Always-on можна реалізувати і на LCD-дисплеях, як, наприклад, зробила LG в своїх G5, але сумнівно, що Apple буде робити те ж саме.

Функцію Always-on можна реалізувати і на LCD-дисплеях, як, наприклад, зробила LG в своїх G5, але сумнівно, що Apple буде робити те ж саме

1. Гібридний SIM-слот

Смартфони з двома сім-картами дуже популярні в Росії і на азіатських ринках. Такі гравці, як Samsung і LG, вже давно випускають модифікації своїх флагманів з підтримкою двох SIM-карт. Так сталося з торішнім фаблет Galaxy Note 5 від Samsung, а в цьому році в Galaxy S7 був представлений гібридний слот для сім-карти. У такій слот можна помістити або другу сім-карту, або microSD-накопичувач, в залежності від ваших потреб.

Поки що абсолютно незрозуміло, чи збираються в Apple грати на популярності двухсимочних телефонів в Азії і розробляти гібридний слот для нових iPhone.

Однак в Galaxy S7 присутній ще одна фіча, яку Apple дуже не варто було б прибирати з iPhone 7.

Apple, за чутками, прибере 3.5-міліметровий джек з майбутньої моделі iPhone для того, щоб зробити смартфон ще тонше; на заміну роз'єму прийде універсальний порт Lightning. Компанія в минулому вже багато разів заміняла популярні технології в своїх продуктах чимось новим і просунутим. Ніхто не сперечається, що 3.5мм аудіороз'єм вже застарів, але ідея відмовитися від його використання все одно виглядає не дуже вдалою.

Звичайно, звук в iPhone 7 і 7 Plus стане більш якісним і функціональним, але аудіододатки для iPhone 7 будуть несумісними з іншими пристроями. Неможливість увіткнути в телефон свої улюблені навушники набагато прикріше, ніж відсутність універсального зарядного пристрою або сім-карти. Так, завжди можна користуватися адаптерами, але це не вихід: адаптери незручні в обігу і часто губляться.

У Galaxy S7 стандартний джек присутній, будемо сподіватися, що він знайде собі місце і в iPhone 7. А на вашу думку, які ще функції свіжого флагмана від Samsung повинні перекочувати в iPhone?

випадковий запис

Samsung Galaxy J5: огляд бюджетника

Вступ

Samsung Galaxy J5 - це один з двох нових смартфонів від компанії (другий - це J7), які будуть пропонуватися для бюджетного сегмента, змінивши собою Е-серію в плані ціни і якості. Між собою телефони мало чим відрізняються, крім розміру екрану. Порівнювати їх немає сенсу. А в якості конкурентів вони бачать Moto G і мають намір витіснити його з ринку. Чи вийде? Давайте подивимося.

Samsung Galaxy J5 на перший погляд:

- 5-дюймовий Super-AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 1280 × 720 пікселів;

- процесор Qualcomm Snapdragon 410;

- 1,5 Гб оперативної пам'яті;

- 8 Гб із застосуванням додаткової карти MicroSD;

- 13-мегапіксельна основна камера зі світлодіодним спалахом і можливістю запису відео в 1080p;

- 5-мегапіксельна фронтальна камера зі світлодіодним спалахом і можливістю запису відео в 1080p;

- Wi-Fi 802.11b / G / N, Bluetooth 4.1, GPS, 4G LTE;

- підтримка двох SIM-карт;

- змінний акумулятор на 2600 мА · год;

- Софт Android-5.1.1 lollipop.

Таким чином, телефон досить добре обладнаний для бюджетного сегмента, і поки складно сказати про його недоліки. На перший погляд вони не кидаються в очі.

Дизайн і залізо

Дизайн і залізо

Дивлячись на Galaxy J5, можна сказати, що він схожий на інші телефони Samsung. так як з року класичний дизайн середньо- і низькобюджетних телефонів компанії практично не змінювався.

На передній панелі пристрою знаходиться дисплей на 5 дюймів з роздільною здатністю 720p. Над дисплеєм знаходиться динамік, поруч з фронтальною камерою, там же розташувався датчик наближення. До речі, J5 не має датчика освітленості для автоматичного керування яскравістю дисплея. І немає також ніякої LED-підсвічування для сенсорних клавіш навігації, які розташовуються під дисплеєм.

Сам телефон хоч і виглядає металевим, це лише камуфляж під хром. Він пластмасовий, спокійно збирає відбитки пальців, навіть сам по собі трохи липкий.

На правій стороні знаходиться кнопка харчування, зліва - регулятори гучності. До самих кнопок претензій немає - забезпечують гарний зворотний зв'язок. На нижній частині телефону знаходиться порт MicroUSB, роз'єм для навушників і основний мікрофон.

На задній панелі знаходимо основну камеру на 13 мегапікселів. З одного світлодіодним спалахом і одним гучномовцем поруч. Об'єктив камери злегка піднятий, щоб не заглушити динамік, навіть коли телефон лежить на задній стороні.

Задня кришка знімається, і під знімним акумулятором є два слота для Micro-SIM-карт і слот для Micro-SD-карти. Задня кришка відривається досить легко і замикається назад на місце надійно.

Якість збірки в порядку речей для пристроїв Samsung. Незважаючи на переважну більшість пластикових деталей, телефон відчувається надійним. Чи не скрипить при натисканні. Хоча сам корпус не має водо- і пилозахисту, як новий Moto G.

Дисплей має хороші кути огляду і непогано читається на сонці. Рівень яскравості не змінюється автоматично. Але його можна міняти вручну. Інше питання - кому це треба?

Смартфон пропонує вражаючий термін служби для знімного акумулятора на 2600 мА · год. Навіть з двома SIM-картами можна проговорити поспіль 5-6 годин, а якщо використовувати телефон час від часу, то вийде 20 годин загального часу автономної роботи. Набравши в кишеню кілька батарей, можна тиждень не підходити до розетки.

А ось заряджається телефон довго. З 1% до 100% - рівно три повних години зі стандартним зарядним пристроєм 5V / 2A.

Galaxy J5 працює на Android 5.1.1 з фірмовою оболонкою TouchWiz від Samsung.

Інтерфейс схожий на той, який встановлений на нових пристроях Galaxy S6. Двічі натиснувши кнопку Home, можна включити з ходу камеру, але немає підтримки голосових команд або многооконного режиму, як у флагманів. Відсутня і фірмовий музичний плеєр від Samsung, замінений аналогом з Google Play Music. Але радіо є.

Телефон поставляється з блідою подобою антивіруса і безліччю старих ігор, які навіть не повні версії, а демо. Але найцікавіше в тому, що їх не можна видалити. Мінімальна кількість стандартних додатків все ж таки присутня.

При тестуванні продуктивність Galaxy J5 знаходиться на одному рівні з іншими пристроями під керуванням чіпсета Snapdragon 410. Тільки Мото G обходить його трохи через більш високої тактової частоти. А для бюджетника телефон непогано працює. Інтерфейс не гальмує.

перші враження

Samsung Galaxy J5 - це відмінний бюджетний телефон. Samsung зробила хорошу роботу по скороченню комплектуючих для досягнення низької ціни, при цьому не прибрала найголовнішого. Телефон добре захищений, надійний і працює довго і стабільно. Останній софт і хороші камери додають позитивних вражень.

Новий Мото G перед ним може похвалитися тільки наявністю вологозахисту і трохи більш швидким процесором. А так це два відмінних конкурента без особливих недоліків.

Оригінал фото: Gsmarena

Джерело: http://json.tv/tech_trend_find/samsung-galaxy-j5-obzor-0917092427

Оригінал Leagoo Lead 7 / Quad Core 6589 (4 ядра!) / Батарея 4500 mAh у Владивостоці

Одна з найновіших моделей Leagoo Lead 7, оснащений літій полімерним акумулятором ємністю в 4500мАч. (Заряд тримає 5-7 діб в середньому режимі користування телефоном). Найцікавіше, що акумулятор ємністю 4500мАч в цьому телефоні, можна зарядити до рівня в 80% всього за годину! А так же цей телефон можна використовувати як PowerBank (під заряджати від цього телефону різну техніку з micro usb роз'ємом за допомогою спеціального кабелю, який йде в комплекті)

Кращий телефон, для тих хто шукає альтернативу Apple iPhone 5. 5S. iPhone 6. Samsung Galaxy S3. S4. S5 або Samsung Galaxy Note 3 і Samsung Galaxy Note 4 або Sony Xperia Z1. Sony Xperia Z2. Sony Xperia Z3. Huawei. meizu mx. xiaomi mi. Oneplus ONE!

Потужний, новий процесор MTK MT6589 Quad-Core (покращений чотирьох ядерний) з частотою 1,3Ghz x 4 забезпечує роботу смартфона Leagoo Lead 7 без будь-яких гальм - все літає! Модель оснащена всіма необхідними датчиками, які тільки можуть бути в сучасному апараті. Меню повністю російською мовою.

Екран - 5 дюйма тач-скрін, мульти-тач, на базі IPS технології. Екран виконаний за технологією OGS (one glass solution) дисплей і скло - одне ціле.

Телефон новий в упаковці! В смартфон встановлено 1024 mb RAM, а так же процесор MTK MT6589 з можливістю розгону до 1800 МГц + крутий відео-чіп Mali-400MP2 з частотою 700 МГц. Підтримка 3G мереж та інтернету.

Процесор: MTK MT6589 (1300 МГц * 4 + ARM Mali-400MP2 GPU / 6589)
ОС: Android 4.4
Пам'ять: 1024 Мб RAM і 8 Гб ROM (підтримка MicroSD до 64Гб)
Екран: 5 дюймовий 1280 x 720, 16 міліонів кольорів. ємнісний екран, мультитач 5 точок
Мережа: GSM 850/900/1800 / 1900MHz; WCDMA 2100MHz (3G), 2 SIM-карти
GPS: є
Bluetooth 2.1
Wi-Fi адаптер (IEEE 802.11 B / G)
Камера: 13 мп + 8 фронтальна (це реальна камера + автофокус)
Акумулятор 4500 mAh.

Неповний список наших телефонів дивіться тут: http://www.farpost.ru/user/dvlad/

Можливий обмін на ваш телефон, ноутбук або планшет!

Гарантія та умови повернення

3 дні + гарантія від сервісного центру

Джерело: http://www.farpost.ru/vladivostok/tech/communication/cellphones/original-leagoo-lead-7-quad-core-6589-4-jadra-batareja-4500-mah-26827413.html

Джерела: http://it-here.ru/apple/15993/, http://json.tv/tech_trend_find/samsung-galaxy-j5-obzor-0917092427, http://www.farpost.ru/vladivostok/tech /communication/cellphones/original-leagoo-lead-7-quad-core-6589-4-jadra-batareja-4500-mah-26827413.html


Коментарів поки немає!

7. А на вашу думку, які ще функції свіжого флагмана від Samsung повинні перекочувати в iPhone?
Чи вийде?
Інше питання - кому це треба?