ТОП 5 захищених ноутбуків: швидкі і невразливі

  1. Panasonic ToughBook CF-31
  2. Getac A790
  3. Dell Latitude E6420
  4. Lenovo Thinkpad X131E
  5. HP EliteBook Revolve 810

Уявіть, що ви пролили на клавіатуру свого ноутбука чашку з кавою ... Чи ні, упустили його зі столу ненавмисно, або ж по ньому пробігся пустотливий дитина, а може ненароком переїхали його автомобілем. Фантазія малює страшні картини, правда? А тепер уявіть, що вам за це нічого не стало - ноутбук, як і раніше, служить вам вірою і правдою. Скажете - казка? Цей огляд переконає вас у зворотному - існують дуже міцні ноутбуки , ТОП-5 яких ми вам і надамо.

Panasonic ToughBook CF-31

[ посилання на модель в Яндекс Маркет ]

[   посилання на модель в Яндекс Маркет   ]

Panasonic TOUGHBOOK CF-31


Мабуть, мало хто не чув про такі високотехнологічних «богатирів», як ноутбуки серії Toughbook. Один той факт, що CF-31 використовують військові США, говорить багато про що. Магнієвий сплав з термостійким і стійким до подряпин покриттям забезпечує електроніці надійний захист. Ноутбук вільно переживає падіння зі 120 см - при цьому він не вимкнеться, ви зможете вільно підняти його і далі займатися своїми справами. Intel Core i5-520M і 2 Гб пам'яті дозволяють розвинути цьому ноутбуку високу продуктивність. Ноутбук в основному призначений для роботи на вулиці, тому матриця дисплея має високий рівень яскравості (більше 1000 кд), що дозволяє працювати з ними навіть при прямому сонячному світлі.
[ зміст ]

Getac A790

[ посилання на модель в Яндекс Маркет ]

[   посилання на модель в Яндекс Маркет   ]

Getac A790


Ця компанія не так відома, як Panasonic, проте в деяких сферах ноутбуки серії A790 досить широко відомі - компактні і «невбивані» машинки визнані, як одні з найміцніших. Солідну вагу в 7,44 кг компенсується продуктивністю і протиударним корпусом. Незважаючи на досить архаїчний зовнішній вигляд, ноутбук в стандартній комплектації має процесор Intel Core 2 Duo на спеціальному енергозберігаючому чіпсеті, 512 Мб пам'яті, слот PCI-Express (без цієї секції ноутбук важить 5,9 кг) і жорсткий диск на 80 Гб. Портативний комп'ютер добре захищений від пилу, бруду і рідин - навіть клавіатура виконана за спеціальною схемою, її неможливо залити або засмітити.
[ зміст ]

Dell Latitude E6420

[ посилання на модель в Яндекс Маркет ]

[   посилання на модель в Яндекс Маркет   ]

Dell Latitude E6420


Dell створює не тільки відмінні комп'ютерні рішення для бізнесу - так компанія так само зарекомендувала себе, як надійного виробника потужних і міцних ноутбуків. Ця модель вже давно на нашому ринку, але як і раніше нею цікавляться мандрівники і любителі міцної апаратури. Корпус ноутбука, магнієвий з порошковим напиленням, робить комп'ютер досить легким - всього 2,07 кг, що при наявності зручної ручки для перенесення і зовсім здається незначним. Електронна частина полягає в потужному Core i7, 8 Гб ОЗУ і 750 Гб жорсткого диска, а 14-дюймова зробить використання ноутбука комфортним навіть при прямому падінні сонячних променів.
[ зміст ]

Lenovo Thinkpad X131E

[ посилання на модель в Яндекс Маркет ]

[   посилання на модель в Яндекс Маркет   ]

Lenovo THINKPAD X131e


Саме цю модель планується ввести в шкільний курс навчання - міністерство освіти вважає, що такий ноутбук буде кращою підмогою школярам у вивченні хімії, фізики, історії і т.д. Lenovo врахували той факт, що аудиторія, яка використовує цю модель, матиме вік від 8 до 16 років, тому корпус комп'ютера дуже міцний, і розбити його досить складно. X131E оснащений Core i3, 4 Гб ОЗУ і 320 Гб жорстким диском, також він має вбудований 3G-модем, що дозволяє користуватися інтернетом навіть далеко від роутера .
[ зміст ]

HP EliteBook Revolve 810

[ посилання на модель в Яндекс Маркет ]

[   посилання на модель в Яндекс Маркет   ]

HP EliteBook Revolve 810 G1


Любіть стиль і функціональність разом з високою міцністю? Hewlett Packard завжди створювали красиві і витончені ноутбуки, і Revolve 810 не став винятком - лептоп має сертифікований захисний корпус, який приємно виглядає і зручно лежить в руках. Шліфовані вставки з алюмінію і м'який пластик приховують під собою Core i5, SSD накопичувач на 128 Гб і 4 Гб оперативної пам'яті - відмінне поєднання для ділових людей. Звичайно, це не такий потужний щодо захисту ноутбук, як вищеописані моделі, але в своєму класі захисту він - найкращий.
[ зміст ]

Фантазія малює страшні картини, правда?
Скажете - казка?