Терміновий ремонт телефонів в Москві

  1. ремонт ноутбуків
  2. ремонт планшетів
  3. Ремонт Sony PSP

Сервіс-центр Handy-men існує вже більше 12 років. За цей час ми відремонтували тисячі стільникових телефонів, ноутбуків, планшетів і Sony PSP. У нас працюють тільки професіонали з великим досвідом роботи, постійно підвищують свою кваліфікацію. Для ремонту ми використовуємо тільки якісні деталі і професійне обладнання.

Також ви можете продати або придбати в нашому сервісному центрі ноутбуки, телефони та іншу техніку. Детальніше...

Якщо ваш телефон не включається, розбився екран, не працюють навушники або мікрофон, якщо ви залили свій телефон рідиною - сміливо несіть в наш сервіс-центр. Ми працюємо з стільниковими телефонами будь-яких марок: Apple iPhone, Samsung, Nokia, Sony, Xiaomi. Meizu, LG і багатьма іншими. Якісний ремонт стільникових телефонів в Москві на Річковому вокзалі в мінімальні терміни - це те, над чим працюють всі співробітники сервісного центру «Handy-men». І звичайно, в цій справі не обійтися без хорошого устаткування для ремонту стільникових телефонів, яким наш центр забезпечений повною мірою.

Перед ремонтом ми проводимо безкоштовну діагностику стільникового телефону, що б виявити причину поломки і відремонтувати телефон максимально якісно. Також ми даємо гарантію на всі види ремонту, виробленого нашим сервіс-центром.

ремонт ноутбуків

Одна з найпоширеніших причин поломок ноутбука - засмічення пилом. Ми швидко і якісно проведемо чистку вашого ноутбука від пилу, а так само від рідини. Нерідко ноутбуку потрібно програмний ремонт або заміна деталей - такі роботи так само проводяться професіоналами в нашому сервіс-центрі. Ми ремонтуємо відеокарти і материнські плати, міняємо матриці і клавіатури. А найголовніше, діагностика проводиться абсолютно безкоштовно (але тільки за умови ремонту ноутбука в нашому сервіс-центрі). Детальніше...

ремонт планшетів

Останнім часом з'явилася необхідність ремонту планшетних комп'ютерів, так як у всьому світі різко зросла кількість їх продажів. Це відбувається завдяки зручності та мобільності планшетників. За мобільності вони виявилися на голову вище будь-яких ноутбуків. При цьому, за своїми мультимедійних можливостей, вони цілком задовольняють більшість потреб людини. Тому багато хто із задоволенням переходять на використання планшетного комп'ютера в повсякденному житті.

Ремонт планшетів - це технологічно складний процес, який під силу не кожному майстру. Таку роботу можна довіряти тільки професіоналам, через руки яких пройшли сотні планшетів. Якщо у вашого iPad розбився екран, не працює гніздо зарядки або роз'єм навушників - приходьте до нас! Ми професійно ремонтуємо планшети, використовую тільки якісні запчастини. Так само ми можемо почистити ваш планшет від вологи, якщо ви залили його, наприклад, чаєм. Детальніше ....

Ремонт Sony PSP

Ця маленька, всіма улюблена ігрова консоль, теж нерідко вимагає ремонту. Найчастіше потрібна заміна дисплея, корпусу або джойстика. Після ремонту у нас ваша Sony PSP буде як новенька. Наші фахівці провессіональний ремонтують приставки Sony PSP на високоточному спеціалізованому обладнанні з дотриманням діагностичних і сервісних норм SONY. Використовуються виключно оригінальні запасні частини Sony PSP. Детальніше...

Наш сервіс-центр знаходиться в Лівобережному районі Москви (САО), в двох хвилинах ходьби від метро Річковий вокзал. Наш телефон: 8 (905) 733-38-89.