World Of Tanks скачати безкоштовно на комп'ютер без реєстрації

World of Tanks - популярна розрахована на багато користувачів онлайн-гра з реалістичним зануренням в світове танкова битва, приєднанням до бойового клану, «прокачуванням» свого агрегату і участю в рейтингових боях.

World of Tanks - популярна розрахована на багато користувачів онлайн-гра з реалістичним зануренням в світове танкова битва, приєднанням до бойового клану, «прокачуванням» свого агрегату і участю в рейтингових боях

Всіма відома з дитинства гра «Танчики» знайшла своє продовження в легендарній іграшці «World of Tanks». Будучи командиром свого бойового танка, необхідно допомогти своєму клану перемогти і просунутися в рейтингу кращих команд. У додатку борються СРСР, США, Франція, Британія, Німеччина і Китай, до клану якої країни приєднатися - вирішувати вам.

У додатку борються СРСР, США, Франція, Британія, Німеччина і Китай, до клану якої країни приєднатися - вирішувати вам

Інтерфейсні Ворлд оф Танкс зрозумілий починаючому геймеру, має якісну графіку і російську версію. Всі бої реалістично прописані: можна потрапити в слабке місце танка і вивести його з ладу, поранений член екіпажу зменшує силу всього танка, бойова техніка може бути повністю знерухомлені або перестати функціонувати через зламану гусениці.

Всі бої реалістично прописані: можна потрапити в слабке місце танка і вивести його з ладу, поранений член екіпажу зменшує силу всього танка, бойова техніка може бути повністю знерухомлені або перестати функціонувати через зламану гусениці

якщо World of Tanks скачати безкоштовно російську версію на комп'ютер, геймер зможе покращувати і «прокачувати» свій танк для більш швидкої їзди, кращої влучності і додаткових можливостей. Додаток WoT налічує понад 150 бойових одиниць техніки на ваш вибір, безліч кланів, до яких можна моментально примкнути або створити свою групу гравців.

Додаток WoT налічує понад 150 бойових одиниць техніки на ваш вибір, безліч кланів, до яких можна моментально примкнути або створити свою групу гравців

Для злагодженої роботи гри пристрій повинен відповідати мінімальним вимогам: операційка Windows Vista, 7, 8 і XP; процесор 2.2 GHz, 10 GB вільного простору на диску; сумісність аудіокарти з DirectX 9.0c; оперативка 2 GB для Windows Vista, 7 і 1.5 GB для Windows XP; відеоадаптер GeForce 6800, ATI X800 з 256 MB пам'яті.

5 GB для Windows XP;  відеоадаптер GeForce 6800, ATI X800 з 256 MB пам'яті

Схожі програми для комп'ютера