Потужний зволожувач повітря купити в Красноярську

Промисловий зволожувач повітря - це потужний прилад, призначений для зволоження приміщень великої площі (100, 200 і більше кв. М). як і в побутових увлажнителях повітря , В промислових моделях застосовується дві технології: ультразвукове зволоження і мийка.

Системи зволоження, засновані на ультразвуковому випаровуванні, не дуже добре зарекомендували себе на практиці через високу чутливості до якості води, що заливається і невисокою надійності роботи: ультразвукові мембрани і роздають сопла швидко заростають солями жорсткості, через що експлуатація таких зволожуючих систем надзвичайно важко.

Для зволоження в комерційних цілях ми рекомендуємо зволожувачі холодного випаровування - промислові очисники-зволожувачі VENTA.

Промисловий зволожувач повітря - це потужний прилад, призначений для зволоження приміщень великої площі (100, 200 і більше кв

Такі апарати набагато простіше і надійніше в експлуатації. Крім того, вони не тільки зволожують, а й ефективно очищають приміщення від пилових забруднювачів, що особливо важливо, для друкарень, деревообробних цехів і магазинів музичних інструментів.

Також як і в побутових моделях зволожувачів Venta , Повітря приміщення надходить в апарат і направляється на пластинчастий барабан, що обертається в воді. Забруднюючі домішки осідають на контактних поверхнях пластин і залишаються в піддоні.

У той же час чиста вода випаровується і створює оптимальний рівень вологості (45-50%) без застосування будь-яких додаткових датчиків або пристроїв. У кожному такому зволожувачі-очищувачі Вента пластинчастий барабан забезпечує величезну зволожуючу поверхню, з якої відбувається випаровування, - не менше 9.7 кв.м. (!)

Фільтром тут є звичайна вода, яка затримує навіть мікроскопічні частинки розміром до 10/1000 мм.

Зволоження проводиться гранично ефективно і оптимальний рівень досягається автоматично за принципом холодного випаровування, який визнано найкращою технологією. Великою перевагою цієї саморегульованої системи є те, що немає відкладень солей кальцію, як це буває у випарників ультразвукового типу.

Гарантія на промислову серію зволожувачів Venta - 1 рік. Гарантійний ремонт і обслуговування проводиться в нашому сервіс-центрі.

Потужні зволожувачі-очищувачі повітря VENTA в Красноярську чудово зарекомендували себе в якості ефективного зволожувача повітря в друкарнях, цехах по деревообробці, складах ексклюзивних дерев'яних виробів, бібліотеках і музейних сховищах.

VENTA - потужне зволоження і очищення з мінімумом турбот!