Кращий ноутбук для навчання у 2017 році серед усіх відомих виробників

  1. Acer VX5-591G
  2. Asus Q534UX-BHI7T19
  3. Dell Inspirion 7567
  4. HP ProBook 450 G4
  5. Lenovo ThinkPad E470
  6. MSI WS72 6QJ

Якщо ви шукайте інтернет-магазин ноутбуків в Одесі і бажаєте купити дешево ноутбук зі складу за хорошою ціною від постачальника - рекомендуємо ознайомитися з асортиментом нашого каталогу.

Статус сучасного учня або студента зобов'язує обзавестися практичним і функціональним ноутбуком. Він необхідний для зберігання і перегляду інформації, установки профільних програм і постійного доступу в інтернет. А у вільний час на ньому можна подивитися фільми, послухати музику і пограти в ігри. Тому ноутбук для студентів повинен відповідати певним параметрам.

Перш за все він повинен бути компактним і не важким. Велику частину часу ноутбук для навчання буде використовуватися в інституті, школі, тому його має бути легко переносити. Продуктивність девайса також важлива, адже багато сучасних програми, особливо по роботі з графікою, вимагають серйозних потужностей. А щоб була можливість автономно використовувати ноутбук, потрібен ємний акумулятор.

Acer VX5-591G

Цей ноутбук для навчання від компанії Acer володіє всіма необхідними характеристиками, щоб студентам було комфортно і практично його використовувати. Його розміри становлять 39х26,5х3,2 см, при вазі 2,6 кг. Пристрій легко поміститься в компактну сумку або портфель. Ноутбук має літій-іонний акумулятор з ємністю 4600 мАг, який дозволяє до 6 год працювати без стаціонарного харчування.

Дана модель є порівняно недорогим ноутбуком для навчання серії Acer Aspire VX . При цьому він досить продуктивний. До складу його обладнання входить сучасний четирехьядерний процесор Intel Core i7-7700HQ з номінальною частотою 2,8 ГГц, можливістю розгону до 3,8 ГГц і об'ємом кеш пам'яті 6 Мб. Об'єм оперативної пам'яті 16 Гб, її можна збільшити до 32 Гб.

Крім потужного вбудованого графічного чіпсета Intel HD Graphics 630, ноутбук має дискретну відеокарту NVIDIA GeForce GTX 1050Ti з 4 Гб пам'яті. Вона дозволить користуватися всіма ресурсоємними програмами і відеоредакторами. Крім цього, ноутбук має жорсткий диск з об'ємом 1 Тб і можливістю додаткової установки такого ж. Матовий IPS монітор з діагоналлю 15,6 дюймів дозволить переглядати відеофайли, читати текст під різним кутом огляду.

Переваги ноутбука Acer VX5-591G:

  • висока продуктивність;
  • компактні розміри;
  • ємна батарея;
  • можливість установки додаткового жорсткого диска;
  • в комплекті йде ПЗ для відновлення розділів системних дисків.

Asus Q534UX-BHI7T19

Ще один ноутбук, який відмінно підійде для навчання в школі та університеті, представила компанія Asus . це модель серії Asus VivoBook Flip . Її особливістю є практично повний кут відкриття, що дуже зручно за столом або партою. При цьому шарнірне кріплення монітора до основного блоку дуже міцне і надійно фіксує вибране положення.

15,6 дюймовий дисплей підтримує роздільну здатність 1920x1080 пікселів. Він виконаний на основі IPS матриці, тому має великий кут огляду. Крім того, виробники даної моделі порадували глянцевим multi-touch екраном, що робить ноутбук ще практичніше і зручніше. Пристрій має жорсткий диск об'ємом 2 Тб і системний SSD з 512 Мб. Це дозволяє швидко працювати з даними і зберігати великі обсяги інформації.

Це дозволяє швидко працювати з даними і зберігати великі обсяги інформації

Ноутбук Asus Q534UX-BHI7T19 стані прекрасним вибором для навчання, так як дозволяє встановлювати і користуватися всіма ресурсоємними програмами і графічними редакторами. Він має продуктивний процесор Intel Core i7-7500U з частотою 2,7 ГГц, 16 Гб оперативної пам'яті DDR4 і окремої планкою відеокарти NVIDIA GeForce GTX 950M з 2 Гб пам'яті.

Переваги ноутбука Asus Q534UX-BHI7T19:

  • максимальний кут розкриття;
  • глянсовий multi-touch дисплей;
  • великий обсяг накопичувача;
  • компактний розмір;
  • продуктивне обладнання.

Dell Inspirion 7567

Розглянемо ще один відмінний ноутбук для навчання фірми Dell . Модель серії DELL Inspiron має невеликі габарити: 38,5х27,5 см. При цьому ноутбук дуже тонкий, товщиною всього 2,5 см. Як і вся серія Dell Inspirion, він виконаний в оригінальному стилі, з використанням чорного і червоного кольорів. Приємний для очей матовий LED екран з діагоналлю 15,6 дюймів підтримує дозвіл 1920x1080 пікселів.

Незважаючи на свої мінімалістичні розміри, ноутбук має дуже потужне hardware. Воно представлено чотирьохядерним процесором високої продуктивності Intel Core i7-7700HQ з частотою 2,8-3,8 ГГц. Пристрій містить два слота для оперативної пам'яті об'ємом до 32 Гб. Сучасна відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050Ti дозволить не тільки працювати з усіма графічними редакторами, але і грати в нові ігри.

Сучасна відеокарта NVIDIA GeForce GTX 1050Ti дозволить не тільки працювати з усіма графічними редакторами, але і грати в нові ігри

Важлива деталь цього ноутбука - потужний 3-камерний літій-іонний акумулятор, ємністю 6480 мАг. Завдяки такій батареї, ви можете не переживати про підзарядку і спокійно працювати в автономному режимі. Вбудовані стереодинаміки передають хорошу якість звуку. Жорсткий диск має обєм 1000 Гб, чого цілком достатньо для зберігання потрібної інформації.

Переваги ноутбука Dell Inspirion 7567:

  • компактний і тонкий;
  • оригінальний зовнішній вигляд;
  • високотехнологічні параметри;
  • потужний акумулятор;
  • якісний звук.

HP ProBook 450 G4

Одним з кращих ноутбуків 2017 роки для навчання в інституті по праву можна вважати дану модель від компанії Hewlett Packard . Вона має стильний, класичний дизайн. Виконана в сірому кольорі з металевим відтінком. Вага пристрою становить всього 2,0 кг, що робить його дуже зручним для використання поза домом. Незважаючи на свої розміри, ця модель серії HP ProBook вельми продуктивна.

Монітор з діагоналлю 15,6 дюймів має покриття антивідблиску. Завдяки цьому очі не втомлюються навіть при тривалій роботі. У ноутбуці встановлений потужний процесор Intel Core i7-7500U з тактовою частотою 2,7-3,7 ГГц, 16 Гб оперативної пам'яті DDR4 і відеокарта NVIDIA GeForce 930MX з 2 Гб пам'яті. Таке обладнання дозволяє використовувати всі ресурсомісткі програми для навчання та обробки відео і фото матеріалів.

Таке обладнання дозволяє використовувати всі ресурсомісткі програми для навчання та обробки відео і фото матеріалів

3-камерний акумулятор даного ноутбука дозволяє працювати автономно до 14 годин без підключення до мережі. Виробники подбали про безпеку і встановили в пристрої сканер відбитку пальців. На відміну від багатьох сучасних ноутбуків, HP ProBook 450 G4 має вбудований оптичний привід. Також його зовнішні інтерфейси представлені великою кількістю USB роз'ємів, що дуже зручно для роботи з зовнішніми накопичувачами.

Переваги ноутбука для навчання HP ProBook 450 G4:

  • невелика вага;
  • стильний дизайн;
  • продуктивне hardware;
  • ємний акумулятор;
  • наявність оптичного приводу;
  • сканер відбитку пальців;
  • велике число зовнішніх роз'ємів.

Lenovo ThinkPad E470

ThinkPad E470 - компактність і практична модель ноутбука для навчання від Lenovo . Габарити девайса незначні: 339x242x24 мм, тому пристрій можна завжди носити з собою, при цьому не переймаючись. Як і вся лінійка серії ThinkPad , Дана модель має повну клавіатуру з захищеної від вологи поверхнею. Крім того, на ній встановлений зручний маніпулятор TrackPoint.

Цей ноутбук для навчання має двоядерний процесор Intel Core i7-7500U з тактовою частотою 2,5-3,5 ГГц, 16 Гб оперативної пам'яті (можливий апгрейд до 32 Гб) і окремої планкою відеокарти NVIDIA GeForce 940MX з 2 Гб пам'яті. Вбудований жорсткий диск має обєм 1000 Гб. Акумулятор ємністю 4000 мАг дозволяє автономно працювати до 8ч. При цьому вага ноутбука становить 1,87 кг.

Модель ThinkPad E470 оснащена 14,1 дюймовим монітором з антибліковим покриттям. Він має дозвіл 1920x1080 пікселів і підтримує всі Full HD формати. Вбудована звукова стереосистема забезпечує якісне і об'ємне звучання. Мережевий адаптер Gigabit Ethernet підтримує високу швидкість бездротової передачі даних.

Переваги ноутбука Lenovo ThinkPad E470:

  • невеликі габарити;
  • легка вага;
  • ергономічна клавіатура;
  • потужний акумулятор;
  • якісний звук;
  • хороша продуктивність.

MSI WS72 6QJ

Якщо ваша спеціальність тісно переплітається з роботою в потужних графічних 3D редакторах і моделюванням, радимо купити для навчання даний ноутбук серії MSI Workstation . Ця справжня графічна станція, яка дозволить вам комфортно працювати з усіма сучасними ресурсоємними додатками. Цей пристрій стане вашим незамінним помічником на довгі роки.

Основою даного ноутбука компанії MSI є професійний графічний адаптер NVIDIA Quadro K2000M. Він забезпечує одночасну інтерактивну роботу з декількома 3D програмами, найвищу якість візуалізації зображення. Швидку роботу ноутбука гарантує чотирьохядерний процесор Intel Xeon E3-1505M v5, з частотою 2,8-3,7 ГГц.

ноутбук MSI WS72 6QJ має матовий 17,3 дюймовий монітор з роздільною здатністю 1920x1080 пікселів. Об'єм оперативної пам'яті пристрою становить 32 Гб. Накопичувачі представлені вбудованим жорстким диском об'ємом 1 Тб і системним SSD об'ємом 256 Гб. Вага девайса разом з батареєю дорівнює 2,5 кг.

Переваги ноутбука для навчання MSI WS72 6QJ:

  • професійна відеокарта;
  • потужний процесор;
  • розмір монітора;
  • достатній обсяг жорсткого диска;
  • стильний дизайн.

При виборі ноутбука для навчання, багато клієнтів керуються цінами. У нашому інтернет-магазині www.mobileplanet.ua ви знайдете величезний вибір портативних ПК за найкращими цінами. Ми регулярно проводимо акції і робимо спеціальні пропозиції по багатьом моделям. Для замовлення вподобаного ноутбука або консультації фахівця телефонуйте за телефонами, вказаними на сайті.

В'ячеслав Вербанов