В СБУ пояснили, кому вигідне вбивство "Мотороли"

  1. Орфографічна помилка в тексті:

17 жовтня 2016, 15:29 Переглядів: 17 жовтня 2016, 15:29 Переглядів:   Моторола міг дати цінні свідчення про спецслужби РФ

"Моторола" міг дати цінні свідчення про спецслужби РФ. Фото: twitter.

Вбивство бойовика "ДНР" Арсена "Мотороли" Павлова вигідно російському керівництву. Про це заявив керівник апарату глави СБУ Олександр Ткачук, передає " 112 Україна ".

За словами Ткачука, "Моторола" проходить в якості підозрюваного у багатьох виробництвах, пов'язаних з вбивствами і тероризмом.

"Від нашої служби я хотів би сказати, що наші слідчі, звичайно, хотіли б мати" Моторолу "в своїх руках як свідка. Він проходить як обвинувачений у багатьох справах, де звинувачення і підозри в терористичній діяльності, у вбивстві наших громадян", - заявив керівник апарату глави СБУ.

Як повідомив Ткачук, бойовик був обізнаний про дії російських спецслужб і міг дати цінні свідчення.

"Він (" Моторола "- Ред.) Також був живим свідком дуже багатьох подій і міг вказати на конкретні прізвища співробітників російських спецслужб, які давали вказівки вбивати наших. Тому позиція нашої служби така, що люди повинні відповідати, в першу чергу, перед законом і опинитися на лаві підсудних ", - заявив Ткачук.

Він допустив, що на окупованих територіях може проводитися "зачистка" серед бойовиків.

"У цьому випадку Павлов дійсно багато знав і міг багато чого розповісти. Це вигідно в першу чергу російському керівництву, як політичного, так і спецслужбам, щоб вони не опинилися на лаві підсудних в Європейському кримінальному суді", - пояснив керівник апарату української спецслужби.

Нагадаємо, інформація про смерть бойовика з'явилася на сайті агентства "Інтерфакс", пізніше ліквідацію Павлова підтвердив радник глави СБУ Юрій тандем.

"Я можу підтвердити інформацію, що людина, яка скоювала злочин проти цілісності України і фактично був нами оголошений в розшук, убитий сьогодні в житловому будинку", - уточнив він.

За свідченнями очевидців, в під'їзді бойовика, якого цілодобово охороняли озброєні люди, прогримів вибух. Разом з "Моторолою" загинув його охоронець.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

вибух

, СБУ , вбивство , Донецьк , Донбас , ліфт , Україна , бойовик , спецслужби , тандем , ткачук , Motorola

Ви зараз переглядаєте новина "В СБУ пояснили, кому вигідне вбивство" Мотороли "". інші Новини Донбасу дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ