Ноутбук для студента або планшет: що краще вибрати?

  1. Переваги ноутбуків, який ноутбук краще для студента
  2. Чи потрібен планшет? Якими перевагами володіє такою гаджет?
  3. Порівняння функцій ноутбуків і планшетів
  4. На чому зупинитися?

Сучасні студенти мають можливість добувати і зберігати інформацію не тільки у вигляді конспектів, але і в електронному варіанті, значно спрощуючи процес. Вибираючи, що потрібно купити для навчання, багато закономірно зупиняються всього на двох видах гаджетів: функціональних і продуктивних ноутбуках, а також компактних, легких і зручних планшетах. Українські покупці в більшості своїй не можуть дозволити собі покупку відразу декількох корисних девайсів, тому шукають один пристрій, здатне в повній мірі задовольнити потреби. Фахівці інтернет-магазину «Aleco» настійно рекомендують перед тим як купити ноутбук або планшет, уважно вивчити їх переваги і недоліки, а також ключові особливості. Тоді новий електронний помічник буде корисний як можна довше, успішно справляючись із завданнями протягом декількох років.

купити ноутбук

Переваги ноутбуків, який ноутбук краще для студента

Ноутбук - це портативний пристрій, що містить основні компоненти класичного настільного комп'ютера і не поступається йому в функціоналі. Ноутбуки практичні в транспортуванні, так як клавіатура і миша включені в конструкцію гаджета. Для студента буде корисно наявність додаткових роз'ємів, оскільки це дозволяє в будь-який момент підключити зовнішній носій з інформацією, принтер для друку документа або реферату, або порт Ethernet для виходу в Світову Мережа безпосередньо.

Кращий ноутбук для студента за поєднанням ціни і доступних можливостей - стильний, ультракомпактний нетбук , Що забезпечує до 10-15 годин автономної роботи або бюджетний варіант з підібраного нашими фахівцями асортименту ноутбуків для роботи , В якому виробники домагаються максимальної продуктивності, прибираючи зайві функції. Навіть найдешевша модель ноутбука має наступні переваги:

  • Наявність механічної клавіатури для швидкого друку.
  • Можливість виконувати складні завдання, аналогічно з ПК: створення презентацій, використання спеціальних програм, редакторів і т. П.
  • Можливість швидкого серфінгу в інтернеті, користування великими складними сайтами.
  • Доступність величезного дискового простору для зберігання інформації.
  • Є все для розваг після навчання: ігри, перегляд фільмів на досить великому екрані і т. Д.

Перед тим як вибрати ноутбук для навчання студенту, наші менеджери рекомендують визначитися з потрібними характеристиками - два ноутбуки з однієї цінової категорії нададуть різні можливості в роботі.

Чи потрібен планшет? Якими перевагами володіє такою гаджет?

Багато покупців впевнені, вік звичайних комп'ютерів давно підійшов до кінця, поступившись місцем новим автономним і компактним пристроям. У зв'язку з чим планшети набирають все більшої популярності. Планшет - це щось спільне між ноутбуком і смартфоном. Він має оптимальні габарити (екран 7-11 дюймів), легка вага, просте інтерактивне управління за допомогою сенсорного екрану, але практично не поступається стандартному комп'ютера по функціоналу, забезпечуючи такі переваги:

  • Планшет не потрібно запускати, як комп'ютер - всього одне натискання клавіші і він готовий до роботи.
  • Планшет більш стійкий до пошкоджень за рахунок моноблочной конструкції.
  • Планшетом можна користуватися в будь-якому місці, будь то на парах, в громадському транспорті або на вулиці.
  • Завдяки функції 3G в опціях деяких моделей Ви зможете мати доступ до Інтернет без прив'язки до точки Wi-Fi (саме такий гаджет рекомендуємо до покупки).
  • Пристрій має вбудовану камеру, що дозволяє робити важливі для навчання фотознімки і створювати відеоконференції.

Пристрій має вбудовану камеру, що дозволяє робити важливі для навчання фотознімки і створювати відеоконференції

Планшети просто ідеальні у використанні в якості точки доступу до Мережі, читанні цифрових книг і перегляді презентації або роликів, а завдяки високій автономності (10 і більше годин безперервної роботи), здатні надати підтримку протягом усього навчального дня. Доброю новиною стане і, найчастіше, більш доступна ціна відносно ноутбуків.

Доброю новиною стане і, найчастіше, більш доступна ціна відносно ноутбуків

Порівняння функцій ноутбуків і планшетів

Коли ми готуємося до навчання, то хочемо, щоб новий гаджет був максимально корисний як на лекціях, так і на дозвіллі. Щоб допомогти Вам розібратися в тому, що краще для студента, ноутбук або планшет, ми вирішили порівняти 2 гаджета за ключовими для студента або школяра параметрам.

завдання

ноутбук

планшет

Набір тексту

Швидкий і комфортний через наявність механічної клавіатури.

Може бути утруднений через маленьких іконок клавіатури на сенсорному екрані.

Використання програм, створення презентацій

Швидше завдяки комп'ютерній версії редакторів і наявності миші.

У більшості випадків мобільні програми мають більш спрощений функціонал.

Вихід в Інтернет

Бездротова й провідна зв'язок

У більшості випадків відсутня можливість приєднання інтернет-кабелю, але є слот для сім-карти для зв'язку 3G / 4G.

Серфінг в інтернеті

Швидкий і комфортний

Ще більш швидкий за рахунок переходу на мобільні версії сайтів.

Використання на лекції

У деяких навчальних закладах забороняється.

Менш громіздкий і займає менше місця на парті.

автономність

В середньому 3-5 годин до підзарядки.

7-12 годин безпроблемної роботи.

Друк документів

Будь-який вид підключення до принтера.

Друк не вдасться, якщо принтер не матиме модуль Wi-Fi

На чому зупинитися?

Кожен з варіантів має свої переваги і недоліки. Співпрацюючи з інтернет-магазином «Aleco», Ви зможете забути про будь-які свої клопоти, пов'язаних з підбором і замовленням девайса, а також в оптимальні ціни на будь-яку представлену в каталозі модель.

Зверніть увагу! Ваше електронний пристрій прослужить довго, тільки якщо буде мати надійний захист від потертостей і механічних пошкоджень. У каталозі магазина Ви знайдете великий вибір сумок для ноутбуків і чохлів для планшетів , Які стануть надійним бар'єром від зовнішніх факторів і додадуть пристрою індивідуальність.

Якими перевагами володіє такою гаджет?
Чи потрібен планшет?
Якими перевагами володіє такою гаджет?